Здравствуйте, Гость!
18 октября, 09:24

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
22 февраля, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.)2 (12+)
10:50 „Ištraukti peiliai“ (Knives Out). Kriminalinė komedija 2019 m. JAV. Vaid. D.Craig, C.Evans N-7 (12+)
Harlanas Trombis yra itin sėkmingas (ir, žinoma, turtingas) rašytojas, švenčiantis 85-erių metų sukaktį. Šia proga į jo namus suvažiuoja visa didžiulė Harlano šeima. Kitą rytą po puikaus vakarėlio Harlanas randamas negyvas. Bylą tiriantis detektyvas Blankas labai greitai ima įtarti, kad mirtis nebuvo tokia natūrali, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Uždraudęs gausiai susirinkusiems giminaičiams bei tarnams išeiti iš namo, detektyvas pasiraitoja rankoves ir ima aiškintis, kas padėjo Harlanui persikelti į aną pasaulį. 
13:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
14:00 Karo spalvos (1). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
14:25 „Paskutinis raganų medžiotojas“ (The Last Witch Hunter). Fantastinis f. 2015 m. JAV. Vaid. V.Diesel, M.Caine N-7 (12+)
Pasaulis turi daug paslapčių, tačiau labiausiai nustebsite sužinoję, kad raganos vis dar gyvena tarp mūsų ir sėja Juodąją Mirtį. Prieš daugelį amžių Kolderiui, geriausiajam „Kirvio ir kryžiaus” ordino kariui, pavyko nugalėti visagalę Raganų Karalienę, tačiau mirdama ši spėjo prakeikti narsuolį amžinam gyvenimui. Bėgo metai, ir Kolderis liko vienintelis gyvas raganų medžiotojas. Tamsos pasaulio jėgoms padedant netikėtai prisikėlusi galingoji Raganų Karalienė trokšta atkeršyti Kolderiui ir tuo pačiu sunaikinti žmoniją. Kolderis priverstas ruoštis savo didžiausiajai kovai. 
16:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
18:00 Žinios (12+)
18:15 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
19:10 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
20:10 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (12+)
22:45 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
00:25 „Bilas ir Tedas gelbėja visatą“ (Bill and Ted Face the Music). Komedija 2021 m. JAV. Vaid. K.Reeves, A.Winter N-7 (12+)
Jaunystėje patyrę keisčiausių nuotykių keliaudami telefono būdelėje (kuri buvo užmaskuota laiko mašina), dabar į penktą dešimtį jau įžengę Bilas Prestonas ir Tedas Loganas, gyvena gana nuobodoką priemiesčio tėčių gyvenimą. Monotoniją sudrasko nekviesti svečiai iš ateities. Itin svarbi delegacija papriekaištauja vyrukams dėl jų užmirštos svajonės tapti roko žvaigždėmis ir tada numeta tikrą bombą: Žemei ir visai Visatai gresia neišvengiama pražūtis. Užkirsti tam kelią gali tik Bilas ir Tedas, sukurdami visą pasaulį suvienysiančią dainą. Ai, ir dar viena smulkmena: jie tai turi padaryti per 78 minutes. 
01:55 „Mūsų draugas“ (Our friend). Drama 2019 m. JAV. Vaid. J.Segel, C.Affleck N-14 (12+)
Tikra, neįtikėtina ir įkvepianti istorija apie šeimą, kurių gyvenimas staiga apsiverčia aukštyn kojomis, sužinojus apie energingos ir optimizmo pilnos žmonos ir mamos Nikolės nepagydomą ligą. Išgirdus pribloškiančią naujieną, Nikolės vyrui Matui į pagalbą rūpintis žmona ir vaikais atvyksta geriausias draugas Deinas. Deino sprendimas laikinai pristabdyti savo paties gyvenimą ir apsigyventi su draugų šeima padaro daug didesnę įtaką veikėjų gyvenimams, nei jie galėjo įsivaizduoti. 
04:00 Muzikos ekspresas (12+)