Здравствуйте, Гость!
18 октября, 07:40

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
25 февраля, воскресенье 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:45 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
12:15 Karo spalvos (2). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
12:45 Miško atspalviai (3/19). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
13:10 Suprasti Rusija. Analitinė laida (k.) (12+)
13:35 „Kol dar neatėjo audra“ (Adrift). Nuotykių drama 2018 m. JAV. Vaid. S.Woodley, S.Claflin N-7 (12+)
Banglentininkė Tamė ir jūreivis Ričardas susipažino 1983-ųjų vasarą Prancūzijos Polinezijos saloje Taityje – Ramiojo vandenyno pietuose esančiame vandens ir nuotykių mėgėjų rojuje. Jaunuoliai iš karto krito vienas kitam į akį, o netrukus nutarė kartu leistis į gyvenimo kelionę: Ričardo jachta nuplaukti į Kaliforniją, esančią už daugiau nei 6000 kilometrų. Spalio mėnesį, artėjant vasarai Pietų pusrutulyje, įsimylėjėliai pakėlė bures. Tačiau jie net nenutuokė, kad plaukia tiesiai į besiformuojantį uraganą „Reimondas“, tais metais tapusį vienu galingiausių uraganų istorijoje. 
15:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
16:10 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:40 Alfa taškas. Aktualijų laida (k.) (12+)
18:30 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:20 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
20:20 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
22:00 „Informatorius“ (The Informer). Veiksmo drama 2019 m. D.Britanija. Vaid. J.Kinnaman, R.Pike N-14 (12+)
Buvęs specialiųjų pajėgų karys ir nusikaltėlis Pitas Kozlovas dabar dirba slaptuoju FTB agentu. Jo užduotis – infiltruotis į galingiausią Niujorko nusikaltėlių gaują, vadovaujamą paslaptingojo Generolo. Operacija vyksta pagal planą, tačiau netikėta lygiai taip pat po priedanga dirbusio Niujorko policininko žūtis viską apverčia aukštyn kojom. Pitą ima įtarinėti tiek žuvusio pareigūno kolegos, tiek Generolo žmonės. 
23:50 „Visi pasaulio pinigai“ (All the Money in the World). Kriminalinė drama 2017 m. JAV. Vaid. M.Williams, C.Plummer N-14 (12+)
1973 m. liepos 10-osios naktį, maždaug trečią valandą ryto šalia Farnezi rūmų Romoje buvo pagrobtas 16-metis Džonas Polas Getis Trečiasis. Pagrobimą organizavę Kalabrijos nusikalstamo susivienijimo „Ndrangheta“ nariai puikiai žinojo, į ką taikosi. Jaunojo Džono senelis Dž. Polas Getis tuo metu buvo turtingiausias pasaulio žmogus. Pagrobėjai pareikalavo 17 mln. dolerių išpirkos, bet senelis mokėti atsisakė. Pagrindinis sprendimo motyvas – sumokėjus nusikaltėliams, šiems atsivertų nauja „uždarbio“ galimybė ir tuomet pavojuje atsidurtų visi 14 jo anūkų. 
02:00 „Sibiras“ (Siberia). Trileris 2018 m. JAV. Vaid. K.Reeves N-14 (12+)
Kontrabandininkas Lukas Hilas atvyksta į Rusiją sudaryti sandorį - parduoti partiją deimantų už didelę sumą. Iš pradžių viskas vyksta pagal planą. Tačiau netikėtai brangakmeniai paslaptingai dingsta kartu su Luko partneriu ir jis sužino, kad liko skolingas labai pavojingam rusų kriminaliniam autoritetui. Vienintelė galimybė tai ištaisyti – pačiam atlikti tyrimą ir išsiaiškinti situaciją. Jis eina bendrininko pėdomis, kuris, matyt, yra Sibire. 
03:40 Muzikos ekspresas (12+)