Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 03:47

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
18 февраля, воскресенье 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:45 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
12:20 Karo spalvos (1). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
12:50 Miško atspalviai (3/18). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
13:15 Suprasti Rusija. Analitinė laida (k.) (12+)
13:40 „Bilas ir Tedas gelbėja visatą“ (Bill and Ted Face the Music). Komedija 2021 m. JAV. Vaid. K.Reeves, A.Winter N-7 (12+)
Jaunystėje patyrę keisčiausių nuotykių keliaudami telefono būdelėje (kuri buvo užmaskuota laiko mašina), dabar į penktą dešimtį jau įžengę Bilas Prestonas ir Tedas Loganas, gyvena gana nuobodoką priemiesčio tėčių gyvenimą. Monotoniją sudrasko nekviesti svečiai iš ateities. Itin svarbi delegacija papriekaištauja vyrukams dėl jų užmirštos svajonės tapti roko žvaigždėmis ir tada numeta tikrą bombą: Žemei ir visai Visatai gresia neišvengiama pražūtis. Užkirsti tam kelią gali tik Bilas ir Tedas, sukurdami visą pasaulį suvienysiančią dainą. Ai, ir dar viena smulkmena: jie tai turi padaryti per 78 minutes. 
15:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
16:10 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:40 Alfa taškas. Aktualijų laida (k.) (12+)
18:30 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:20 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
20:20 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
22:00 „Infiltruotas“ (The Infiltrator). Kriminalinė drama 2016 m. JAV. Vaid. B.Cranston, J.Leguizamo N-14 (12+)
FTB agentas Robertas Mazuras gauna pavojingą užduotį. Jo tikslas - prisidengus pinigų plovimo specialistu įsiskverbti į Pablo Eskobaro kartelį ir sustabdyti narkotikų pristatymą į gatves. Rizikuodamas savo gyvybe ir šeimos laime, žmonos apkaltintas neištikimybe, atkaklusis agentas vis tiek siekia savo tikslo. Paremta tikrais faktais kriminalinė drama „Infiltruotas“. 
00:05 „Aukojant pėstininką“ (Pawn Sacrifice). Biografinė drama 2014 m. JAV. Vaid. T.Maguire, L.Schreiber N-7 (12+)
Nuo mažų dienų garsėjęs kaip šachmatų genijus, Bobis Fišeris ilgainiui tapo tikru šio žaidimo meistru, galinčiu mesti iššūkį ir didžiausioms to meto šachmatų legendoms. Dėl savo užsispyrimo jis tapo ir tam tikru JAV simboliu šaltojo karo metais kovojant prieš Sovietų Sąjungą. Filme atskleidžiama, kaip Bobiui Fišeriui sekėsi derinti savo genialų protą ir politinius žaidimus. 
01:55 „Svajonių šalis“ (Dreamland). Drama 2019 m. JAV. Vaid. F.Cole, M.Robbie N-14 (12+)
03:40 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:05 Muzikos ekspresas (12+)