Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 04:06

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
15 февраля, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
10:45 Egipto dievai“ (Gods Of Egypt). Fantastinis veiksmo f. 2016 m. JAV. Vaid. G.Butler, G.Rush N-7 (12+)
Negailestingam tamsos dievui Setui užgrobus Egipto sostą, kažkada klestėjusi šalis paniro į chaosą. Žiauriam tironui priešinasi tik atskiros grupelės sukilėlių. Naudodamasis savo beribe valdžia, Setas pagrobia nuostabaus grožio merginą Zają. Ją įsimylėjęs paprastas vaikinas Bekas pasiryžta išlaisvinti Zają. Sugebėjęs pagalbon pasitelkti galingąjį dangaus dievą Horusą, Bekas iškeliauja vaduoti savo meilės. Grandioziniame mūšyje bus nulemtas ne tik Beko, Zajos, bet ir visos šalies likimas. 
12:50 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
13:50 Pasirinkę Lietuvą (8). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
14:25 „Meškiukas Padingtonas 2“ (Paddington 2). Animacija 2017 m. D.Britanija (12+)
Į Londoną atkeliavęs meškiukas Padingtonas naujus namus surado Braunų šeimoje. Nors nuolat įsipainiojantis į keistas situacijas ir nesusipratimus, marmeladą dievinantis meškiukas yra labai geros širdies, tad nenuostabu, kad kaimynystėje jis greitai tampa savas ir mėgstamas. O Braunams jis tampa tiesiog dar vienu šeimos nariu. Artėjant mylimos tetulės Liusės šimtmečiui, Padingtonas ima sukti galvą, ką jai padovanoti. Pono Gruberio parduotuvėlėje pamatęs senovinę knygą, meškiukas nusprendžia, kad tai – tobula dovana. Tačiau čia iškyla pirmoji problema. Kaip ją įsigyti? 
16:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
19:10 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (12+)
22:45 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
00:25 „Valstybės paslaptis“ (The Post). Biografinė drama 2018 m. JAV. Vaid. T.Hanks, M.Streep N-7 (12+)
Laikraščio „The Washington Post“ žurnalistai gauna ypač slaptus dokumentus, įrodančius net keturių JAV prezidentų veidmainiavimą Vietnamo klausimu. Tuometinė laikraščio leidėja Katarina Greham ir vyriausias redaktorius Benas Bradlis susiduria su milžinišku vyriausybės atstovų spaudimu, šantažu ir grasinimais, siekiant sustabdyti kontroversiškas publikacijas. Straipsniai tapo tikra bomba Amerikos politiniame gyvenime ir išliko kaip vienas sudėtingiausių ir pavojingiausių epizodų žiniasklaidos laisvės istorijoje. 
02:20 „Be šansų“ (Long Shot). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. C.Theron, S.Rogen N-14 (12+)
Fredas Flarskis yra gabus žurnalistas, dėl savo bohemiško gyvenimo būdo bei pažiūrų nuolat įsiveliantis į įvairiausius nesusipratimus. Šarlotė Fyld – viena įtakingiausių ir galingiausių moterų pasaulyje: protinga, stilinga, graži ir nestokojanti įvairiausių talentų. Jie neturi absoliučiai nieko bendro, išskyrus tai, kad kažkada Šarlotė trumpai dirbo Fredo aukle, o Fredas ją buvo vaikiškai įsimylėjęs. Po daugybės metų Šarlotė ir Fredas vėl susitinka, moteriai kaip tik rengiantis paskelbti savo kandidatūrą Jungtinių Valstijų prezidento rinkimuose. 
04:20 Muzikos ekspresas (12+)