Здравствуйте, Гость!
27 июля, 06:13

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
16 февраля, пятница 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:30 „Robinzono Kruzo sala“ (Robinson Crusoe). Animacija 2016 m. Belgija (12+)
Istorija apie Robinzoną Kruzą pasakos nuotaikingus ne tik šio legendinio herojaus, bet ir papūgos, vardu Antradienis, nuotykius. Visi žmonių savo saloje nematę, gyvūnai laimingi, o štai papūga turi svajonę ištrūkti ir atrasti likusį pasaulį. Netrukus atsiranda šansas tai padaryti, mat saloje atsiranda – žmogus. Ar pavyks Antradieniui išvysti platųjį pasaulį? 
12:00 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (k.) (12+)
12:45 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
13:10 Žmonės, kurių parašas pakeitė Lietuvos istoriją (1-4). Ladų ciklas 2018 m. (12+)
14:40 „Nerve: drąsos žaidimas“ (Nerve). Veiksmo f. 2016 m. JAV. Vaid. D.Franco N-7 (12+)
Per pasaulį kaip cunamio banga ritasi naujas žaidimas „Nerve“. Nori pamatyti, kaip eiliniai žmonės daro pačius neįtikinamiausius ir beprotiškiausius dalykus? Atsisiųsk programėlę, prisiregistruok ir tapk žiūrovu. Užsikabinai? Išbandyk pats – tapk žaidėju! Kiekviena žaidimo užduotis įvertinta skirtinga pinigų suma. Kas juos sumoka? Kas laukia žaidėjų? 
16:15 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
18:00 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
18:45 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
19:30 „Išgyventi virš horizonto“ (Horizon Line). Veiksmo drama 2021 m. JAV. Vaid. A.Williams, A.Dreymon N-7 (12+)
Neseniai buvę pora, Sara ir Džeksonas sulaukia bendro pakvietimo į bičiulių vestuves pasakiško grožio tropikų saloje. Paaiškėja, kad į vestuves jiems teks skristi tuo pačiu lėktuvėliu, kuriame jie bus vieninteliai keleiviai. Nuostabūs vaizdai ir artėjančios šventės nuotaika pasikeičia per kelias akimirkas. Lėktuvėlio pilotą ištinka širdies smūgis. Sarai pavyksta išlyginti lėktuvą ir jie išsigelbsti nuo pražūties. Tik ar ilgam? Pakibę virš horizonto, Sara ir Džeksonas iš paskutiniųjų kovoja dėl savo gyvybių. 
21:00 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
22:00 „Svajonių šalis“ (Dreamland). Drama 2019 m. JAV. Vaid. F.Cole, M.Robbie N-14 (12+)
23:45 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
00:10 Grenlandija: Išlikimas“ (Greenland). Trileris 2020 m. JAV. Vaid. G.Butler, M.Baccarin N-7 (12+)
02:05 „Valstybės paslaptis“ (The Post). Biografinė drama 2018 m. JAV. Vaid. T.Hanks, M.Streep N-7 (12+)
Laikraščio „The Washington Post“ žurnalistai gauna ypač slaptus dokumentus, įrodančius net keturių JAV prezidentų veidmainiavimą Vietnamo klausimu. Tuometinė laikraščio leidėja Katarina Greham ir vyriausias redaktorius Benas Bradlis susiduria su milžinišku vyriausybės atstovų spaudimu, šantažu ir grasinimais, siekiant sustabdyti kontroversiškas publikacijas. Straipsniai tapo tikra bomba Amerikos politiniame gyvenime ir išliko kaip vienas sudėtingiausių ir pavojingiausių epizodų žiniasklaidos laisvės istorijoje. 
04:00 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:25 Muzikos ekspresas (12+)