Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 04:00

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
14 февраля, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
10:45 „Valstybės paslaptis“ (The Post). Biografinė drama 2018 m. JAV. Vaid. T.Hanks, M.Streep N-7 (12+)
Laikraščio „The Washington Post“ žurnalistai gauna ypač slaptus dokumentus, įrodančius net keturių JAV prezidentų veidmainiavimą Vietnamo klausimu. Tuometinė laikraščio leidėja Katarina Greham ir vyriausias redaktorius Benas Bradlis susiduria su milžinišku vyriausybės atstovų spaudimu, šantažu ir grasinimais, siekiant sustabdyti kontroversiškas publikacijas. Straipsniai tapo tikra bomba Amerikos politiniame gyvenime ir išliko kaip vienas sudėtingiausių ir pavojingiausių epizodų žiniasklaidos laisvės istorijoje. 
12:40 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:05 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
14:35 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
15:00 Egipto dievai“ (Gods Of Egypt). Fantastinis veiksmo f. 2016 m. JAV. Vaid. G.Butler, G.Rush N-7 (12+)
Negailestingam tamsos dievui Setui užgrobus Egipto sostą, kažkada klestėjusi šalis paniro į chaosą. Žiauriam tironui priešinasi tik atskiros grupelės sukilėlių. Naudodamasis savo beribe valdžia, Setas pagrobia nuostabaus grožio merginą Zają. Ją įsimylėjęs paprastas vaikinas Bekas pasiryžta išlaisvinti Zają. Sugebėjęs pagalbon pasitelkti galingąjį dangaus dievą Horusą, Bekas iškeliauja vaduoti savo meilės. Grandioziniame mūšyje bus nulemtas ne tik Beko, Zajos, bet ir visos šalies likimas. 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Žvelk giliau. Analitinė laida (12+)
19:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
22:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
23:45 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
00:30 „Be šansų“ (Long Shot). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. C.Theron, S.Rogen N-14 (12+)
Fredas Flarskis yra gabus žurnalistas, dėl savo bohemiško gyvenimo būdo bei pažiūrų nuolat įsiveliantis į įvairiausius nesusipratimus. Šarlotė Fyld – viena įtakingiausių ir galingiausių moterų pasaulyje: protinga, stilinga, graži ir nestokojanti įvairiausių talentų. Jie neturi absoliučiai nieko bendro, išskyrus tai, kad kažkada Šarlotė trumpai dirbo Fredo aukle, o Fredas ją buvo vaikiškai įsimylėjęs. Po daugybės metų Šarlotė ir Fredas vėl susitinka, moteriai kaip tik rengiantis paskelbti savo kandidatūrą Jungtinių Valstijų prezidento rinkimuose. 
02:30 „Vyriškas įniršis“ (Wrath of Man). Veiksmo f. 2021 m. D.Britanija. Vaid. J.Statham N-14 (12+)
Pinigų pervežimas Amerikoje – itin pavojingas darbas. Sužeisti ar žuvę darbuotojai čia labiau taisyklė, o ne išimtis. Į vieną Los Andžele dirbančią pinigų pervežimo komandą priimamas naujas darbuotojas. Kolegoms paslaptingas naujokas apie save nieko nepasakoja, paprašydamas į jį kreiptis tiesiog „H“. Vienos iš pirmųjų jo užduočių metu komandą užpuola kaukėti plėšikai, ryžtingai nusiteikę perimti šarvuoto automobilio krovinį. Apstulbusių kolegų akyse „H“ pats vienas ramiai ištaško užpuolikus. Kas iš tiesų yra šis paslaptingas nepažįstamasis ir kokie jo tikslai? 
04:25 Muzikos ekspresas (12+)