Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 04:07

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
12 февраля, понедельник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
11:00 Alfa taškas. Aktualijų laida (k.) (12+)
12:40 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
14:10 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
15:50 1863 metų sukilimas (1). Laidų ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
16:20 „Lietinga diena Niujorke“ (A Rainy Day in New York). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. T.Chalamet, E.Fanning N-7 (12+)
Jauna pora Ešlė ir Getsbis, gavo progą praleisti dieną „niekuomet nemiegančiame mieste“. Ešlė tik turės skirti pora valandų padaryti interviu su žymiu Amerikos filmų režisieriumi Rolandu Polardu, o visą likusį laiką įsimylėjėliai galės leisti kaip nori. Tačiau po poros valandų Ešlė praneša, kad užtruks ilgiau: aikštingas ir kūrybinių kančių kamuojamas režisierius „nesutelpa“ į iš anksto paskirtą laiką ir jų interviu užsitęsia. Vienas likęs Getsbis gatvėje netikėtai sutinka taip pat filmų versle besisukantį bičiulį ir gauna netikėtą pasiūlymą nusifilmuoti naujoje jo juostoje. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 Praeities žvalgas (5/14). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
19:35 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
22:15 „Be šansų“ (Long Shot). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. C.Theron, S.Rogen N-14 (12+)
Fredas Flarskis yra gabus žurnalistas, dėl savo bohemiško gyvenimo būdo bei pažiūrų nuolat įsiveliantis į įvairiausius nesusipratimus. Šarlotė Fyld – viena įtakingiausių ir galingiausių moterų pasaulyje: protinga, stilinga, graži ir nestokojanti įvairiausių talentų. Jie neturi absoliučiai nieko bendro, išskyrus tai, kad kažkada Šarlotė trumpai dirbo Fredo aukle, o Fredas ją buvo vaikiškai įsimylėjęs. Po daugybės metų Šarlotė ir Fredas vėl susitinka, moteriai kaip tik rengiantis paskelbti savo kandidatūrą Jungtinių Valstijų prezidento rinkimuose. 
00:20 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
01:05 „Priešai“ (Hostiles). Vesternas 2017 m. JAV. Vaid. C.Bale, R.Pike N-14 (12+)
Kai prieš akis liejasi kraujas, kai esi priverstas žudyti, pavirsti žvėrimi... Po daugelio karo metų jis alsavo pykčiu, keikė raudonodžius, kiekviename iš jų matė priešą. Pasibaigus karui, kapitonas Blokeris gauna įsakymą pristatyti mirštantį vadą, vardu Geltonasis Vanagas, į jo tėvynę Montanoje. Su grandinėmis ir pančiais jis veda indėnų šeimą per kraštą, kuriame gyvena priešiškos gentys ir slepiasi pabėgę nusikaltėliai, kur už kiekvieno akmens laukia mirtinas pavojus. Pakeliui prie Blokerio būrio prisijungia išprotėjusi iš sielvarto našlė, kurios akivaizdoje komančai nužudė jos vaikus. Šis susitikimas viską keičia... 
03:15 Miško atspalviai (3/17). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
03:40 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
04:05 Muzikos ekspresas (12+)