Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 03:54

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
11 февраля, воскресенье 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:45 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
12:20 Pasirinkę Lietuvą (8). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
12:50 Miško atspalviai (3/17). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
13:15 Suprasti Rusija. Analitinė laida (k.) (12+)
13:40 „Lietinga diena Niujorke“ (A Rainy Day in New York). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. T.Chalamet, E.Fanning N-7 (12+)
Jauna pora Ešlė ir Getsbis, gavo progą praleisti dieną „niekuomet nemiegančiame mieste“. Ešlė tik turės skirti pora valandų padaryti interviu su žymiu Amerikos filmų režisieriumi Rolandu Polardu, o visą likusį laiką įsimylėjėliai galės leisti kaip nori. Tačiau po poros valandų Ešlė praneša, kad užtruks ilgiau: aikštingas ir kūrybinių kančių kamuojamas režisierius „nesutelpa“ į iš anksto paskirtą laiką ir jų interviu užsitęsia. Vienas likęs Getsbis gatvėje netikėtai sutinka taip pat filmų versle besisukantį bičiulį ir gauna netikėtą pasiūlymą nusifilmuoti naujoje jo juostoje. 
15:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
16:10 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:40 Alfa taškas. Aktualijų laida (k.) (12+)
18:30 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:20 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
20:20 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
22:00 „Vyriškas įniršis“ (Wrath of Man). Veiksmo f. 2021 m. D.Britanija. Vaid. J.Statham N-14 (12+)
Pinigų pervežimas Amerikoje – itin pavojingas darbas. Sužeisti ar žuvę darbuotojai čia labiau taisyklė, o ne išimtis. Į vieną Los Andžele dirbančią pinigų pervežimo komandą priimamas naujas darbuotojas. Kolegoms paslaptingas naujokas apie save nieko nepasakoja, paprašydamas į jį kreiptis tiesiog „H“. Vienos iš pirmųjų jo užduočių metu komandą užpuola kaukėti plėšikai, ryžtingai nusiteikę perimti šarvuoto automobilio krovinį. Apstulbusių kolegų akyse „H“ pats vienas ramiai ištaško užpuolikus. Kas iš tiesų yra šis paslaptingas nepažįstamasis ir kokie jo tikslai? 
23:55 „Priešai“ (Hostiles). Vesternas 2017 m. JAV. Vaid. C.Bale, R.Pike N-14 (12+)
Kai prieš akis liejasi kraujas, kai esi priverstas žudyti, pavirsti žvėrimi... Po daugelio karo metų jis alsavo pykčiu, keikė raudonodžius, kiekviename iš jų matė priešą. Pasibaigus karui, kapitonas Blokeris gauna įsakymą pristatyti mirštantį vadą, vardu Geltonasis Vanagas, į jo tėvynę Montanoje. Su grandinėmis ir pančiais jis veda indėnų šeimą per kraštą, kuriame gyvena priešiškos gentys ir slepiasi pabėgę nusikaltėliai, kur už kiekvieno akmens laukia mirtinas pavojus. Pakeliui prie Blokerio būrio prisijungia išprotėjusi iš sielvarto našlė, kurios akivaizdoje komančai nužudė jos vaikus. Šis susitikimas viską keičia... 
02:05 „Ištraukti peiliai“ (Knives Out). Kriminalinė komedija 2019 m. JAV. Vaid. D.Craig, C.Evans N-7 (12+)
Harlanas Trombis yra itin sėkmingas (ir, žinoma, turtingas) rašytojas, švenčiantis 85-erių metų sukaktį. Šia proga į jo namus suvažiuoja visa didžiulė Harlano šeima. Kitą rytą po puikaus vakarėlio Harlanas randamas negyvas. Bylą tiriantis detektyvas Blankas labai greitai ima įtarti, kad mirtis nebuvo tokia natūrali, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Uždraudęs gausiai susirinkusiems giminaičiams bei tarnams išeiti iš namo, detektyvas pasiraitoja rankoves ir ima aiškintis, kas padėjo Harlanui persikelti į aną pasaulį. 
04:10 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:35 Muzikos ekspresas (12+)