Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:28

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
08 февраля, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
10:45 „Tamsūs vandenys“ (Dark Waters). Biografinė drama 2019 m. JAV. Vaid. M.Ruffalo, A.Hathaway N-7 (12+)
Tikrais faktais paremtas trileris pasakoja istoriją apie teisininką, kuris atskleidžia vienos didžiausių pasaulio korporacijų paslaptį, sukėlusią masinį žmonių ir gyvūnų apnuodijimą toksiškais chemikalais. Apsisprendęs kovoti už tiesą, jis rizikuoja sužlugdyti savo karjerą, prarasti šeimą ir visą savo gyvenimą. 
12:50 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
13:50 Pasirinkę Lietuvą (7). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
14:20 „Barb ir Star keliauja prie jūros“ (Barb and Star go to Vista del Mar). Komedija 2021 m. JAV. Vaid. K.Wiig, A.Mumolo N-7 (12+)
Leiskitės į kelionę ir išlįskite iš savo kiauto su Barb ir Star! Kai ilgametės geriausios draugės, sulaukusios vidutinio amžiaus, nusprendžia pirmą kartą palikti gimtąjį miestelį ir iškeliauti atostogų į Vista del Mar kurortą Floridoje, jų laukia nepamirštamas nuotykis. Po pašėlusios nakties su jaunu nepažįstamuoju, Barb ir Star įsivelia ne tik į komišką meilės trikampį, bet ir turi pastoti kelią ekscentriškos piktadarės planui su jomis susidoroti. 
16:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
19:10 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (12+)
22:45 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
00:25 „Chaoso planeta“ (Chaos Walking). Fantastinis f. 2021 m. JAV. Vaid. T.Holland N-7 (12+)
Todas - gyvena Naujajame Pasaulyje – tolimoje egzotiškoje planetoje, kurioje žmonija rado savo ateitį. Tiesa, pats gyvenimas šioje planetoje yra koks tik nori, tik ne paprastas: čia kiekvieno žmogaus bet kuri mintis vizijų pavidalu matoma visiems aplinkiniams, o šis reiškinys vadinamas „Triukšmu“. Naujoji karta išmoko gyventi naujoje realybėje ir su dar vienu skirtumu - per visą savo gyvenimą nėra matę nei vienos moters. 
02:10 „Matau tik tave“ (All I See Is You). Drama 2016 m. JAV. Vaid. B.Lively, J.Clarke N-14 (12+)
Džinos ir Džeimso santuoka – beveik ideali. Nors Džina yra absoliučiai akla, Džeimsas yra jos kasdienio gyvenimo palydovas, atrama ir akys – vaizdžiai pasakojantis apie aplinkinį pasaulį ir padedantis Džinai užmiršti negalią. Moters aklumas sutuoktiniams ne tik netrukdo, bet, regis, ir įneša papildomos aistros. Tačiau atsiranda moteriai tinkantis ragenos donoras. Jos regėjimui gerėjant, Džinai vis mažiau reikalinga Džeimso pagalba. Ar Džeimsas myli Džiną dėl to, kad ji akla? 
03:55 Muzikos ekspresas (12+)