Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:34

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
07 февраля, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
10:45 „DGM: Didysis gerulis milžinas“ (The BFG). Fantastinis f. 2016 m. D.Britanija. Vaid. M.Rylance N-7 (12+)
Iš pasakų atėję milžinai dažniausiai asocijuojasi su baisiomis ir piktomis būtybėmis, kurios netgi valgo mažus vaikus. Bet, šioje istorijoje gyvenantis milžinas - ne toks. Netgi priešingai – yra geraširdis, mielas, taikus ir turi draugę – mažą mergaitę. Bėda ta, kad jo broliai milžinai vis dar mėgsta žmogieną. Draugai supranta, kad toliau taip tęstis nebegali ir iškeliauja vaduoti pasaulį nuo šių pavojingų padarų. 
12:40 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:05 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
14:35 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
15:00 „Tamsūs vandenys“ (Dark Waters). Biografinė drama 2019 m. JAV. Vaid. M.Ruffalo, A.Hathaway N-7 (12+)
Tikrais faktais paremtas trileris pasakoja istoriją apie teisininką, kuris atskleidžia vienos didžiausių pasaulio korporacijų paslaptį, sukėlusią masinį žmonių ir gyvūnų apnuodijimą toksiškais chemikalais. Apsisprendęs kovoti už tiesą, jis rizikuoja sužlugdyti savo karjerą, prarasti šeimą ir visą savo gyvenimą. 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Žvelk giliau. Analitinė laida (12+)
19:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
22:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
23:45 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
00:30 „Matau tik tave“ (All I See Is You). Drama 2016 m. JAV. Vaid. B.Lively, J.Clarke N-14 (12+)
Džinos ir Džeimso santuoka – beveik ideali. Nors Džina yra absoliučiai akla, Džeimsas yra jos kasdienio gyvenimo palydovas, atrama ir akys – vaizdžiai pasakojantis apie aplinkinį pasaulį ir padedantis Džinai užmiršti negalią. Moters aklumas sutuoktiniams ne tik netrukdo, bet, regis, ir įneša papildomos aistros. Tačiau atsiranda moteriai tinkantis ragenos donoras. Jos regėjimui gerėjant, Džinai vis mažiau reikalinga Džeimso pagalba. Ar Džeimsas myli Džiną dėl to, kad ji akla? 
02:15 „Teisingumo angelas: Pipirmėtė“ (Peppermint). Veiksmo drama 2018 m. JAV. Vaid. J.Garner N-14 (12+)
Railės Nort gyvenimas sugriuvo vos per kelias sekundes. Kartu su šeima – vyru ir mažamete dukra – pramogaujant miesto mugėje, pro šalį važiuojančiame automobilyje sėdėję trys vyrai išsitraukė automatus ir atidengė ugnį. Atsitiktinės kulkos atėmė iš Railės dukrą ir vyrą, o ją pačią pasiuntė į reanimaciją. Per stebuklą išgyvenusi, Railė trokšta teisingumo, tačiau jos laukia dar vienas nusivylimas. Mylinti motina ir žmona pavirsta viską naikinančiu keršto angelu. 
03:55 Muzikos ekspresas (12+)