Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:32

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
06 февраля, вторник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Pasirinkę Lietuvą (7). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
10:30 Misija ūkis. Gyvenimo būdo laida (k.) (12+)
Laida „Misija ūkis“ – ir ūkininkams, ir miestiečiams. Turėsime išskirtinę galimybę susipažinti su sėkmingiausiais Lietuvos ūkininkais ir iš arčiau pamatyti jų gyvenimą. Išvysime ne tik ūkininkų darbo užkulisius, bet ir sužinosime, kaip jiems pavyksta suderinti darbus ir įdomiausius hobius. Vedėja - Justė Zinkevičiūtė. 
10:55 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
12:40 „DGM: Didysis gerulis milžinas“ (The BFG). Fantastinis f. 2016 m. D.Britanija. Vaid. M.Rylance N-7 (12+)
Iš pasakų atėję milžinai dažniausiai asocijuojasi su baisiomis ir piktomis būtybėmis, kurios netgi valgo mažus vaikus. Bet, šioje istorijoje gyvenantis milžinas - ne toks. Netgi priešingai – yra geraširdis, mielas, taikus ir turi draugę – mažą mergaitę. Bėda ta, kad jo broliai milžinai vis dar mėgsta žmogieną. Draugai supranta, kad toliau taip tęstis nebegali ir iškeliauja vaduoti pasaulį nuo šių pavojingų padarų. 
14:30 „Šokių karalienės“ (Poms). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. D.Keaton, C.Weston N-7 (12+)
Komedija, įrodanti, kad amžius – ne priežastis gyventi nuobodžiai. Marta atvyksta į ramiai gyvenančią senjorų bendruomenę. Marta greit atranda grupelę bendraamžių, su kuriomis pasiryžta paneigti garbiam amžiui priderančias elgesio normas ir užsuka tikrą linksmybių siautulį. 
16:00 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
16:25 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Istorijos kodas. Pažintinė laida (12+)
22:15 „Paskutinis raganų medžiotojas“ (The Last Witch Hunter). Fantastinis f. 2015 m. JAV. Vaid. V.Diesel, M.Caine N-7 (12+)
Pasaulis turi daug paslapčių, tačiau labiausiai nustebsite sužinoję, kad raganos vis dar gyvena tarp mūsų ir sėja Juodąją Mirtį. Prieš daugelį amžių Kolderiui, geriausiajam „Kirvio ir kryžiaus” ordino kariui, pavyko nugalėti visagalę Raganų Karalienę, tačiau mirdama ši spėjo prakeikti narsuolį amžinam gyvenimui. Bėgo metai, ir Kolderis liko vienintelis gyvas raganų medžiotojas. Tamsos pasaulio jėgoms padedant netikėtai prisikėlusi galingoji Raganų Karalienė trokšta atkeršyti Kolderiui ir tuo pačiu sunaikinti žmoniją. Kolderis priverstas ruoštis savo didžiausiajai kovai. 
00:00 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
01:00 „Teisingumo angelas: Pipirmėtė“ (Peppermint). Veiksmo drama 2018 m. JAV. Vaid. J.Garner N-14 (12+)
Railės Nort gyvenimas sugriuvo vos per kelias sekundes. Kartu su šeima – vyru ir mažamete dukra – pramogaujant miesto mugėje, pro šalį važiuojančiame automobilyje sėdėję trys vyrai išsitraukė automatus ir atidengė ugnį. Atsitiktinės kulkos atėmė iš Railės dukrą ir vyrą, o ją pačią pasiuntė į reanimaciją. Per stebuklą išgyvenusi, Railė trokšta teisingumo, tačiau jos laukia dar vienas nusivylimas. Mylinti motina ir žmona pavirsta viską naikinančiu keršto angelu. 
02:40 Praeities žvalgas (5/13). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
03:05 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
03:35 Muzikos ekspresas (12+)