Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:38

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
09 февраля, пятница 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Nenusakomai brangus laikas (3). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
10:25 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
11:10 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
11:45 Techninė profilaktika (12+)
12:10 „Šokių karalienės“ (Poms). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. D.Keaton, C.Weston N-7 (12+)
Komedija, įrodanti, kad amžius – ne priežastis gyventi nuobodžiai. Marta atvyksta į ramiai gyvenančią senjorų bendruomenę. Marta greit atranda grupelę bendraamžių, su kuriomis pasiryžta paneigti garbiam amžiui priderančias elgesio normas ir užsuka tikrą linksmybių siautulį. 
13:45 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
15:30 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:45 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
20:10 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
22:15 „Ištraukti peiliai“ (Knives Out). Kriminalinė komedija 2019 m. JAV. Vaid. D.Craig, C.Evans N-7 (12+)
Harlanas Trombis yra itin sėkmingas (ir, žinoma, turtingas) rašytojas, švenčiantis 85-erių metų sukaktį. Šia proga į jo namus suvažiuoja visa didžiulė Harlano šeima. Kitą rytą po puikaus vakarėlio Harlanas randamas negyvas. Bylą tiriantis detektyvas Blankas labai greitai ima įtarti, kad mirtis nebuvo tokia natūrali, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Uždraudęs gausiai susirinkusiems giminaičiams bei tarnams išeiti iš namo, detektyvas pasiraitoja rankoves ir ima aiškintis, kas padėjo Harlanui persikelti į aną pasaulį. 
00:25 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
00:50 „Paskutinis raganų medžiotojas“ (The Last Witch Hunter). Fantastinis f. 2015 m. JAV. Vaid. V.Diesel, M.Caine N-7 (12+)
Pasaulis turi daug paslapčių, tačiau labiausiai nustebsite sužinoję, kad raganos vis dar gyvena tarp mūsų ir sėja Juodąją Mirtį. Prieš daugelį amžių Kolderiui, geriausiajam „Kirvio ir kryžiaus” ordino kariui, pavyko nugalėti visagalę Raganų Karalienę, tačiau mirdama ši spėjo prakeikti narsuolį amžinam gyvenimui. Bėgo metai, ir Kolderis liko vienintelis gyvas raganų medžiotojas. Tamsos pasaulio jėgoms padedant netikėtai prisikėlusi galingoji Raganų Karalienė trokšta atkeršyti Kolderiui ir tuo pačiu sunaikinti žmoniją. Kolderis priverstas ruoštis savo didžiausiajai kovai. 
02:35 „Chaoso planeta“ (Chaos Walking). Fantastinis f. 2021 m. JAV. Vaid. T.Holland N-7 (12+)
Todas - gyvena Naujajame Pasaulyje – tolimoje egzotiškoje planetoje, kurioje žmonija rado savo ateitį. Tiesa, pats gyvenimas šioje planetoje yra koks tik nori, tik ne paprastas: čia kiekvieno žmogaus bet kuri mintis vizijų pavidalu matoma visiems aplinkiniams, o šis reiškinys vadinamas „Triukšmu“. Naujoji karta išmoko gyventi naujoje realybėje ir su dar vienu skirtumu - per visą savo gyvenimą nėra matę nei vienos moters. 
04:20 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:45 Muzikos ekspresas (12+)