Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 04:06

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
28 февраля, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
10:50 „Aukojant pėstininką“ (Pawn Sacrifice). Biografinė drama 2014 m. JAV. Vaid. T.Maguire, L.Schreiber N-7 (12+)
Nuo mažų dienų garsėjęs kaip šachmatų genijus, Bobis Fišeris ilgainiui tapo tikru šio žaidimo meistru, galinčiu mesti iššūkį ir didžiausioms to meto šachmatų legendoms. Dėl savo užsispyrimo jis tapo ir tam tikru JAV simboliu šaltojo karo metais kovojant prieš Sovietų Sąjungą. Filme atskleidžiama, kaip Bobiui Fišeriui sekėsi derinti savo genialų protą ir politinius žaidimus. 
12:45 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:10 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
14:45 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
15:10 „Grenlandija: Išlikimas“ (Greenland). Trileris 2020 m. JAV. Vaid. G.Butler, M.Baccarin N-7 (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
18:00 Žinios (12+)
18:15 Žvelk giliau. Analitinė laida (12+)
19:05 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
20:10 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
22:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
23:45 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
00:30 „Atsiminimai iš Italijos“ (Made in Italy). Komiška drama 2020 m. D.Britanija. Vaid. L.Neeson, Y.Kettle N-14 (12+)
Londono menininkas Robertas visuomet išsiskyrė bohemiška prigimtimi, tad nenuostabu, kad jo šeimyninis gyvenimas, švelniai tariant, nebuvo tobulas. Vieną dieną Robertas sulaukia žinios apie savo buvusios žmonos mirtį ir jos palikimą – vilą Toskanoje. Tačiau palikimas skirtas ne jam vienam. Antrasis vilos paveldėtojas – Roberto sūnus Džekas, su kuriuo tėvas matosi itin retai. 
02:00 „Informatorius“ (The Informer). Veiksmo drama 2019 m. D.Britanija. Vaid. J.Kinnaman, R.Pike N-14 (12+)
Buvęs specialiųjų pajėgų karys ir nusikaltėlis Pitas Kozlovas dabar dirba slaptuoju FTB agentu. Jo užduotis – infiltruotis į galingiausią Niujorko nusikaltėlių gaują, vadovaujamą paslaptingojo Generolo. Operacija vyksta pagal planą, tačiau netikėta lygiai taip pat po priedanga dirbusio Niujorko policininko žūtis viską apverčia aukštyn kojom. Pitą ima įtarinėti tiek žuvusio pareigūno kolegos, tiek Generolo žmonės. 
03:50 Muzikos ekspresas (12+)