Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 04:02

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
03 марта, воскресенье 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:40 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
12:05 Karo spalvos (3). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
12:35 Miško atspalviai (3/20). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
13:00 Suprasti Rusija. Analitinė laida (k.) (12+)
13:25 „Paslaptis: Išdrįsk svajoti“ (The Secret: Dare To Dream). Drama 2020 m. JAV. Vaid. K.Holmes, J.Lucas N-7 (12+)
„Paslaptis: išdrįsk svajoti“ – tai pasaulinę šlovę pelniusio, australų rašytojos Rondos Biorn bestselerio kino adaptacija. Brėjus Mirandos gyvenime atsiduria it perkūnas iš giedro dangaus. Jis išmokysiantis ją tikėti minties galia, materializuoti savo mintis ir pasiekti didžių gyvenimo stebuklų. Po šios pažinties Mirandos gyvenimas niekada nebebus toks, koks buvęs anksčiau... 
15:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
16:10 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:40 Alfa taškas. Aktualijų laida (k.) (12+)
18:30 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:20 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
20:20 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
22:00 „Artemis: Žudikų viešbutis“ (Hotel Artemis). Veiksmo drama 2018 m. JAV. Vaid. J.Foster, J.Goldblum N-14 (12+)
2028-ieji metai. Nusikaltimų nukamuotame Los Andžele vienas iš nedaugelio saugių prieglobsčių yra viešbutis „Artemis“. Jau du dešimtmečius jame veikia ypatinga nusikaltėlių ligoninė – jei tik esi viešbučio narys, tau bet kuriuo metu bus suteikta pati geriausia pagalba. Ligoninės valdytoja – aukščiausio lygio medikė, kurią visi žino tik „Seselės“ pravarde. Jos valdose galioja trys paprastos taisyklės: negalima įžeidinėti personalo, negalima įsinešti jokio ginklo, griežtai draudžiama kėsintis į kito paciento sveikatą ar gyvybę. 
23:35 „Auksas“ (Gold). Kriminalinė drama 2016 m.JAV. Vaid. M.McConaughey N-14 (12+)
Kenis Velsas – naudingųjų iškasenų ieškotojas, patekęs į absoliutų nesėkmių ruožą. Nuo naudos senokai nebenešančio Kenio vienas po kito nusisuka visi jo investuotojai. Griebdamasis paskutinio šiaudo, Velsas išvyksta į Indonezijos džiungles, kuriose jam pagaliau nusišypso sėkmė. Kartu su pažįstamu geologu Maiklu Kenis aptinka aukso telkinį, kuris, panašu, gali būti didžiausias žmonijos istorijoje. Pasklidus gandui, aukso ima gvieštis visi, kas netingi – pradedant vietos kariuomene, baigiant Volstryto rykliais. Tačiau didžiausia staigmena jų visų dar laukia prieš akis. 
01:30 „Kuždesių sala“ (Shutter Island). Mistinis trileris 2010 m. JAV. Vaid. L.DiCaprio, M.Ruffalo N-14 (12+)
Filmų „Niujorko gaujos“, „Aviatorius“ bei „Infiltruoti“ duetas - režisierius Martin Scorcese bei aktorius Leonardo DiCaprio - šįkart pristato šiurpulingą trilerį, alsuojantį nežinomybe bei nenuspėjamais istorijos posūkiais. 1954-ieji. Teismo pareigūnas Tedis Danielsas atvyksta į atokią Kuždesių salą tirti bylą moters, dingusios iš ligoninės nusikaltėliams su psichine negalia. Atskleisdamas vis daugiau šokiruojančių ir siaubą keliančių faktų, Tedis suvokia, kad yra vietų, kurios tiesiog neleidžia ištrūkti. 
03:45 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:10 Muzikos ekspresas (12+)