Здравствуйте, Гость!
18 октября, 07:46

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
01 апреля, понедельник 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Miško atspalviai (3/24). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
09:25 „Didžioji skruzdėlyčių karalystė 2“ (Minuscule 2). Animacija 2018 m. Prancūzija (12+)
Artėjant žiemai, juodosios skruzdėlytės ima ruošti maisto atsargas. Netikėtai aptikę tikrą lobį – daugybę maisto vienoje vietoje – pagalbon jos pasikviečia skraidyti galinčią bičiulę boružėlę. Žinoma, šauniosios maisto rinkėjos nė įsivaizduoti negalėjo, kad jų surastas lobis yra paprasčiausias pakavimo sandėlis. Būtent čia ir slypėjo didžiausias pavojus. Boružėlei netyčia įkritus į kartoninę dėžę, žmonės ją išsiunčia į kitą pasaulio kraštą – į tolimuosius Karibus. Tačiau juodosios skruzdėlytės draugų nelaimėje nepalieka. 
10:55 „Dingęs princas“ (Le prince oublie). Komedija 2020 m. Prancūzija. Vaid. O.Sy, B.Bejo N-7 (12+)
Vienišas tėtis savo aštuonmetei dukrai Sofijai kas vakarą seka išgalvotas pasakas, vykstančias stebuklingoje „Pasakų šalies“ kino studijoje. Jose Sofija visuomet vaidina princesę, o jos tėtis įsikūnija į drąsų visus pavojus nugalintį ir princesę išgelbstintį princą. Metai bėga, Sofija pamažu auga, tačiau vakarinių pasakų ritualas nesikeičia. Kol vieną dieną mergaitė įsimyli savo klasioką ir apstulbina tėtį, pareikšdama, kad nuo šiol princo vaidmenį vaidins kitas aktorius. 
12:35 „Kalifornijos svajos“ (La La Land). Muzikinė drama 2016 m. JAV. Vaid. R.Gosling, E.Stone N-7 (12+)
Mija dievina senuosius Holivudo filmus ir trokšta tapti aktore. Tačiau dabartiniame tų pačių tikslų siekiančių žmonių perpildytame Los Andžele tai nėra taip paprasta. Su problemomis susiduria ir jaunas džiazo pianistas Sebastijanas. Vaikinas svajoja atidaryti savo muzikos klubą, tačiau tam reikia didelių pinigų, tad muzikantas vakarais uždarbiauja kitiems priklausančiuose baruose. Romantiški ir senaisiais idealais besivadovaujantys jaunuoliai sunkiai pritampa dabartiniame pinigų valdomame pasaulyje. 
14:45 „Apgaulės meistrai 2“ (Now You See Me 2). Veiksmo komedija 2016 m. JAV. Vaid. M.Ruffalo, J.Eisenberg, W.Harrelson N-7 (12+)
„Keturi raiteliai“ – sau lygių neturinti iliuzionistų komanda, džiuginanti įspūdingais triukais ir dar įspūdingesniais išpuoliais prieš turtuolius, pinigus išdalinant paprastiems savųjų šou žiūrovams. Multimilijonierius Artūras Tresleris iliuzionistų komandos pastangomis prarado visus turtus. Tad į žygį prieš „Keturis raitelius“ išsirengia Treslerio sūnus Volteris – jaunas technologijų genijus, pasiryžęs atiduoti viską, kad atkeršytų už savo tėvą. Jis įvilioja Denielį, Meritą, Džeką ir Lulą į gudriai paspęstus spąstus. Neprilygstamieji iliuzionistai vėl stoja į kovą. 
16:50 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:25 „Karas su seneliu“ (The War with Grandpa). Komedija 2020 m. JAV. Vaid. R.De Niro, U.Thurman N-7 (12+)
Peteris ir jo senelis Džekas kadaise buvo itin artimi ir sunkiai išskiriami draugai. Tačiau vieną dieną viskas pasikeičia... Kai Džekas atsikrausto į Peterio šeimos namus ir šis yra priverstas seneliui atiduoti savo vienintelę tvirtovę – savo labai mylimą kambarį, gražūs ir šilti jų santykiai pradeda byrėti. Peteris nusprendžia padaryti bet ką, kad išvytų senelį iš namų. Pasitaręs su draugais anūkas savo seneliui paruošia iš proto vedančią išdaigų programą. Bet senelis – ne iš kelmo spirtas: taip lengvai pasiduoti jis neketina, tad namuose kyla tikrų tikriausias karas. 
20:00 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
21:00 „Ilga istorija trumpai“ (Long Story Short). Komedija 2021 m. Australija. Vaid. R.Spall, Z.Newman N-14 (12+)
Vieną rytą, atsibudęs po nuostabių vestuvių su Lijana, Tedis vos negauna infarkto, virtuvėje išvydęs kažkelintą mėnesį nėščią savo žmoną. Šiaip ne taip prastūmus dieną, kitą rytą jį pažadina kūdikio verksmas. Šiaip ne taip susitvardęs ir atmetęs visus neįmanomus variantus, Tedis suvokia, kad pateko į kažkokį keistą „laiko verpetą“, kuriame viena jo nugyventa diena prilygsta vieneriems visų kitų nugyventiems metams. Anksčiau viską atidėliojęs Tedis dabar turi greituoju būdu išmokti vertinti kiekvieną akimirką. 
22:35 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
23:20 „Karaliaus kalba“ (King‘s Speech). Istorinė drama 2010 m. D.Britanija. Vaid. C.Firth, G.Rush N-7 (12+)
XX a. pirmoje pusėje mirus tėvui ir sosto įpėdiniui Edvardui VIII atsisakius sosto dėl nekilmingos išsituokusios moters, Jurgis VI buvo karūnuotas Anglijos karaliumi. Jo - monarcho - įvaizdžiui ir gebėjimui įkvėpti tautą, kuri Antrojo pasaulinio karo išvakarėse tikisi išgirsti įtaigius, drąsinančius ir viltį teikiančius šalies vedlio žodžius, koja kiša rimti kalbos sutrikimai. Po daugelio nesėkmingų bandymų įveikti mikčiojimą, Jurgiui VI imasi padėti logopedas Lajonelis, kuris ne tik sugrąžina monarchui karaliaus vertą iškalbą, bet ir tampa geriausiu draugu. 
01:20 Miško atspalviai (3/24). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
01:45 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
02:10 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)