Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 03:49

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
31 марта, воскресенье 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Šv. Mišių transliacija iš Išlaužo (12+)
10:25 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
10:50 „Asteriksas ir Stebuklingojo gėrimo paslaptis“ (Asterix: Le secret de la potion magique). Animacija 2018 m. Prancūzija (12+)
Asteriksas ir Obeliksas būtų niekuo neišsiskiriantys vyrukai, jei ne stebuklingas gėrimas, suteikiantis jiems antgamtiškų jėgų. Šio ypatingo gėrimo paslaptį žino vienintelis kaimelyje gyvenantis senas žiniuonis. Vieną dieną, rinkdamas amalo šakeles, žiniuonis nukrenta ir stiprokai prisitrenkia. Dėl savo mirtingumo susirūpinęs senolis nusprendžia, kad atėjo laikas perduoti didžiąją gėrimo paslaptį kitam, jaunesniam žiniuoniui. Kartu su šauniaisiais didvyriais Asteriksu ir Obeliksu žiniuonis iškeliauja į tolimą ir pavojingą kelionę, kad surastų savęs vertą įpėdinį. 
12:15 „Meškiukas Padingtonas 2“ (Paddington 2). Animacija 2017 m. D.Britanija (12+)
Į Londoną atkeliavęs meškiukas Padingtonas naujus namus surado Braunų šeimoje. Nors nuolat įsipainiojantis į keistas situacijas ir nesusipratimus, marmeladą dievinantis meškiukas yra labai geros širdies, tad nenuostabu, kad kaimynystėje jis greitai tampa savas ir mėgstamas. O Braunams jis tampa tiesiog dar vienu šeimos nariu. Artėjant mylimos tetulės Liusės šimtmečiui, Padingtonas ima sukti galvą, ką jai padovanoti. Pono Gruberio parduotuvėlėje pamatęs senovinę knygą, meškiukas nusprendžia, kad tai – tobula dovana. Tačiau čia iškyla pirmoji problema. Kaip ją įsigyti? 
13:55 „Galingieji reindžeriai“ (Power Rangers). Fantastinis f. 2017 m. JAV. Vaid. E.Banks, B.Hader N-7 (12+)
Kimberli, Trini, Džeisonas, Bilis ir Zakas – penki paprasti vieno miestelio paaugliai, netgi nepažįstantys vienas kito. Tačiau vieną dieną keisti atsitiktinumai juos suveda - visi penki vienu metu atsiduria paslaptingame apleistos šachtos tunelyje, kur vyksta protu nesuvokiami dalykai. Kad ir kaip atrodytų neįmanoma patikėti, penki jaunuoliai netrukus pastebi įgiję supergalių: antžmogišką jėgą, greitį, minties aštrumą. Taip gimsta legendinis penketukas - „Galingieji reidžeriai“: Raudonasis reindžeris – Džeisonas, Juodasis reindžeris - Zakas, Geltonoji reindžerė – Trini, Mėlynasis reinžeris Bilis ir Rausvoji reinžerė – Kimberli. Tačiau ši transformacija - tik nuotykių pradžia, nes kartu pabunda ir 65 milijonus metų snaudę blogio jėgos, kurių galutinis tikslas- žmonijos sunaikinimas. Vienintelis šansas išgelbėti mūsų civilizaciją – šiems naujiesiems superherojams susivienyti ir kartu stoti į lemiamą kovą. 
15:55 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
17:45 „Meilės punšas“ (Love Punch). Komedija 2013 m. Prancūzija. Vaid. P.Brosnan, E.Thompson N-7 (12+)
Ričardas Džounsas jau buvo pasirengęs pradėti pensininko gyvenimą. Sėkmingai pardavęs savo sukurtą firmą ir jau ketino iškilmingai užverti biuro duris, kai paaiškėjo, kad firmos pirkimo procesas tebuvo didžiulė apgaulė. Rezultate – nei firmos, nei pinigų. Buvę sutuoktiniai Ričardas ir Keitė išvyksta į Kanus, Jų planas - pavogti piršlybų deimantą iš juos apgavusio finansininko. Ar šie planai taps realybe? 
19:20 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
21:00 „Ūsuotasis ponas Mortdecai“ (Mortdecai). Veiksmo komedija 2015 m. JAV. Vaid. J.Depp, G.Paltrow N-14 (12+)
Čarlis Mortdecai yra meno dirbinių ekspertas, kolekcionierius ir pardavėjas, kuriam į akis žvelgia bankroto šmėkla. Lyg tyčia, į jį kreipiasi Jos Didenybės Anglijos Karalienės policijos inspektorius Martlandas ir konfidencialiai paprašo pagalbos – padėti sugrąžinti pavogtą Fransisko Gojos paveikslą. Išsiderėjęs kuo palankesnes finansines sąlygas, Čarlis imasi darbo ir iškeliauja aplink pasaulį, vytis pavogtą drobę. Netrukus paaiškėja, kad dingęs paveikslas – ne tik ispanų romantizmo dailininko šedevras, bet ir kodas, galintis atskleisti slaptą sąskaitą, kurioje saugomas nacių susigrobtas auksas. Stengdamasis išlaviruoti tarp įpykusių rusų, britų slaptosios tarnybos, gražuolės žmonos, nimfomanės amerikietės, tarptautinių teroristų ir kitų nepatogumų, Čarlis Mortdecai kartu su savo ištikimu tarnu Džoku pamažu artėja prie paslapties įminimo. 
22:45 „Karaliaus kalba“ (King‘s Speech). Istorinė drama 2010 m. D.Britanija. Vaid. C.Firth, G.Rush N-7 (12+)
00:45 „Kon-Tiki“ (Kon-Tiki). Nuotykių drama 2012 m. D.Britanija. Vaid. P.S.Hagen, A.Baasmo N-7 (12+)
02:35 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:00 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)