Здравствуйте, Гость!
27 июля, 11:01

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
27 марта, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
10:50 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
11:50 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
12:15 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
12:40 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
14:10 Alfa savaitės interviu (k.) (12+)
14:35 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
15:00 „Zoologijos sodo prižiūrėtojo žmona“ (Zookeeper's Wife). Biografinė drama 2017 m. Čekija. Vaid. J.Chastain, D.Bruhl N-7 (12+)
Visą ketvirtąjį praėjusio amžiaus dešimtmetį Antonina ir Janas puoselėjo Varšuvos zoologijos sodą, augino sūnų ir mėgavosi gyvenimu. Svajonė į šipulius sudužo 1939-ųjų rugsėjo 1-ąją, Vokietijai įsiveržus į Lenkiją ir pradėjus Antrąjį pasaulinį karą. Tačiau tikrasis siaubas buvo dar prieš akis. Netrukus prasidėjus žydų areštams, geraširdė Antonina daugybę savo namų užkaborių pavertė patikima slėptuve areštuotųjų vaikams. Slepiamųjų skaičiui artėjant prie 300, išgyventi darėsi vis sunkiau. Kiekvienas garsas, kiekvienas krepštelėjimas, kostelėjimas ar verksmas galėjo atkreipti nuolat aplink marširuojančių nacių dėmesį. 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
18:00 Žinios (12+)
18:15 Žvelk giliau. Analitinė laida (12+)
18:45 Suprasti Rusija. Analitinė laida (k.) (12+)
19:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
20:10 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
22:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
23:45 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
00:15 „Puikioji“ (Brillantissime). Komedija 2018 m. Prancūzija. Vaid. M.Laroque, K.Merad N-7 (12+)
Andžela gyveno Žydrojoje pakrantėje, Nicos mieste, ir turėjo didžiulį butą, daugybę prabangių drabužių, gražuolį vyrą, ekstravagantišką draugę, energingą motiną, įnoringą dukrą, taip pat labai atsidavusį ir mielą psichoanalitiką. Taip ir gyveno - sielvarto nežinojo, kol vieną dieną per Kalėdas vyras jai padovanojo netikėtą „dovaną“ – ėmė ir paliko šeimą. Kas kaltas? Ką daryti? Kaip pradėti naują gyvenimą?.. Lieti ašaras dėl nelaimingo išsiskyrusios moters likimo? Na, tiesiog ne! Tik džiaugtis naujai atrasta laisve! Juk gyvenimas yra gražus ir jame vyksta stebuklai... 
01:45 „Įniršis“ (Fury). Karinė drama 2014 m. JAV. Vaid. B.Pitt, S.LaBeouf N-14 (12+)
Antrojo pasaulinio karo pabaiga: sąjungininkų kariuomenė veržiasi vis giliau į Vokietiją. Jų tarpe tankas, pavadintas „Įniršio" vardu, o tanko įgulai vadovauja seržantas, kurį - vadina „Karo tėtušiu". Kovų užgrūdintas seržantas išsirengia į ypatingą misiją, kurios metu atsiduria priešo užnugaryje. Kaip seksis likusiems penkiems vyrams apsiginti nuo priešo? 
03:55 Muzikos ekspresas (12+)