Здравствуйте, Гость!
18 октября, 09:23

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
04 апреля, четверг 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
09:30 Nediplomatinis pokalbis (k.) (12+)
10:15 Delfi diena (12+)
11:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
11:50 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
12:50 Sveikatos IQ (k.) (12+)
13:15 „Nerve: drąsos žaidimas“ (Nerve). Veiksmo f. 2016 m. JAV. Vaid. D.Franco N-7 (12+)
Per pasaulį kaip cunamio banga ritasi naujas žaidimas „Nerve“. Nori pamatyti, kaip eiliniai žmonės daro pačius neįtikinamiausius ir beprotiškiausius dalykus? Atsisiųsk programėlę, prisiregistruok ir tapk žiūrovu. Užsikabinai? Išbandyk pats – tapk žaidėju! Kiekviena žaidimo užduotis įvertinta skirtinga pinigų suma. Kas juos sumoka? Kas laukia žaidėjų? 
14:45 Misija ūkis (1/7). Gyvenimo būdo laida (12+)
Laida „Misija ūkis“ – ir ūkininkams, ir miestiečiams. Turėsime išskirtinę galimybę susipažinti su sėkmingiausiais Lietuvos ūkininkais ir iš arčiau pamatyti jų gyvenimą. Išvysime ne tik ūkininkų darbo užkulisius, bet ir sužinosime, kaip jiems pavyksta suderinti darbus ir įdomiausius hobius. Vedėja - Justė Zinkevičiūtė. 
15:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
16:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:00 Žinios (12+)
17:15 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
18:00 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
18:45 IQ kovos 2 prieš 2 (12+)
IQ kovų 2 prieš 2 lyga - tai filmuojami protmūšiai, kuriuose varžosi ne visa komanda, o tik du jos nariai prieš kitos komandos du narius. Ši lyga skirta parodyti, kad protmūšiai gali būti ir be studijų, parašytų scenarijų, susikaustymų, kostiumų ar suknelių. Protmūšis gimė kaip baro viktorina, tad filmuojama ten, kur žaidžiama. 
19:10 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (12+)
21:45 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
23:25 „Žalioji knyga“ (Green Book). Biografinė drama 2018 m. JAV. Vaid. V.Mortensen, M.Ali N-7 (12+)
Frenkis „Lūpa“ Valelonga gauna pasiūlymą padirbėti juodaodžio pianisto Dono Širlio, iškeliaujančio į koncertinį turą Amerikos pietuose, vairuotoju. Abu herojai yra iš visiškai skirtingų pasaulių: Floridoje gimęs Donas kuria muziką, yra tikras elegancijos ir etiketo įsikūnijimas. Italų kilmės Frenkis yra ryšių su mafija turintis storžievis, sunkiai sukurpiantis kelis sakinius. Dėl Amerikos pietuose vis dar labai stiprios rasinės neapykantos „Lūpa“ nutaria vadovautis populiariu to meto kelionių gidu – „Negrų keliautojų žaliąja knyga“ – kurioje yra visa informacija apie viešas paslaugų ir pramogų vietas, nepavojingas juodaodžiams. 
01:30 „Ilga istorija trumpai“ (Long Story Short). Komedija 2021 m. Australija. Vaid. R.Spall, Z.Newman N-14 (12+)
Vieną rytą, atsibudęs po nuostabių vestuvių su Lijana, Tedis vos negauna infarkto, virtuvėje išvydęs kažkelintą mėnesį nėščią savo žmoną. Šiaip ne taip prastūmus dieną, kitą rytą jį pažadina kūdikio verksmas. Šiaip ne taip susitvardęs ir atmetęs visus neįmanomus variantus, Tedis suvokia, kad pateko į kažkokį keistą „laiko verpetą“, kuriame viena jo nugyventa diena prilygsta vieneriems visų kitų nugyventiems metams. Anksčiau viską atidėliojęs Tedis dabar turi greituoju būdu išmokti vertinti kiekvieną akimirką. 
03:05 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)