Здравствуйте, Гость!
19 сентября, 05:12

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
10 января, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
10:50 „Midvėjaus mūšis“ (Midway). Istorinė drama 2019 m. JAV.Vaid.W.Harrelson, D.Quaid N-7 (12+)
Midvėjaus jūrų mūšis, įvykęs 1942 m. birželio 4-7 dienomis Ramiame vandenyne, istorikų laikomas vienu svarbiausių momentų, nulėmusių Sąjungininkų pergalę Antrajame pasauliniame kare. Praėjus pusmečiui nuo Perl Harboro užpuolimo, Japonijos jūrų laivynas smogė JAV pajėgoms Midvėjaus atole. Ko japonai nežinojo – kad amerikiečiai, iššifravę japonų pranešimus, juos įviliojo į pasalą. Keturias dienas trukusio mūšio metu buvo subombarduoti ir nuskandinti geriausi Japonijos kariniai laivai, žuvo daugiau nei 4000 elitinių japonų karių. Po šio smūgio Japonijos jūrų pajėgos taip ir nesugebėjo atsigauti. 
13:05 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:30 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
15:00 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
15:25 „Knygų klubas“ (Book Club). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. D.Keaton, J.Fonda N-7 (12+)
Keturios neperskiriamos draugės – Diana, Vivjena, Šarona ir Kerolė – bičiuliaujasi nuo neatmenamų laikų. Diana neseniai palaidojo vyrą, su kuriuo santuokoje pragyveno 40 metų. Vivjena, vis užsukanti pas plastikos chirurgus, pirmenybę teikia trumpalaikiams, neįpareigojantiems santykiams. Šerona niekaip negali užbaigti jau pora dešimtmečių trunkančio skyrybų proceso, o Kerolės 35-erių metų santuoka praradusi bet kokį žavesį ir ugnelę. Tačiau visos draugių problemos lieka nuošalyje, kuomet jos kartą per mėnesį susirenka į tradicinį knygų klubą. 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Žvelk giliau. Pokalbių laida (12+)
19:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
22:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
23:45 Žvelk giliau. Pokalbių laida (k.) (12+)
00:30 „Pirmų kartų vasara“ (Good Kids). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. N.Braun, Z.Deutch N-14 (12+)
Turbūt žinote, kad kiekvienoje mokykloje, kiekvienoje klasėje, yra būrelis „moksliukų“? Tai - gerų, tvarkingų, stropių, sąžiningų ir... šiek tiek nuobodžių vaikų. Keturi pagrindiniai šios komedijos herojai yra būtent tokie. Visus mokyklos metus jie praleido stropiai mokydamiesi, engiami kitų klasiokų ir jausdami, kad praleido kažką ganėtinai svarbaus - visą smagumą. Vieną dalyką jie žino tiksliai: nenori tapti tokiais pat nuobodžiais koledžo studentais. Jie nutaria žūt būt tapti kitokiais ir paskutinę vasarą kartu praleisti taip, kaip visuomet svajojo, tačiau neišdrįso. 
02:00 „Sukilimas“ (Revolt). Fantastinis f. 2017 m. D.Britanija. Vaid. L.Pace, B.Marlohe N-14 (12+)
Amerikiečių komandosas buvo Afrikoje, kai Žemę užpuolė ateiviai. Susidūręs su įsibrovėliais, mūsų herojus prarado sąmonę, o pabudęs uždarytas apleistoje policijos nuovadoje suprato, kad prarado ir atmintį. Netoliese esančioje kameroje buvo įkalinta vietinės ligoninės gydytoja Nadia, o didžiuliai, elektrifikuoti svetimų žudikų robotai nėra blogiausias dalykas, su kuriuo Afrikoje teks susidurti dviem baltaodžiams. 
03:25 Muzikos ekspresas (12+)