Здравствуйте, Гость!
19 сентября, 04:44

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
12 января, пятница 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:15 „Mėnesienos magija“ (Magic in the Moonlight). Komedija 2014 m. JAV. Vaid. C.Firth, E.Stone N-7 (12+)
Garsus artistas Stenlis sulaukia seno draugo pasiūlymo vykti į pietų Prancūziją. Ten jie ruošiasi demaskuoti jaunąją mediumę Sofiją, viliojančią pinigus iš turtingos šeimos. Tvirtai įsitikinęs, kad magija neegzistuoja Stenlis imasi darbo. Tačiau bendravimas su apgavike staiga pasisuka netikėta linkme! 
11:50 Techninė profilaktika (12+)
12:15 „Mis Nepriklausoma“ (Misbehaviour). Komedija 2020 m. D.Britanija. Vaid. K.Knightley, G.Kinnear N-7 (12+)
1970 m. lapkritį Londonas ruošėsi didžiausiam metų renginiui - „Mis Pasaulis“, mat šis televizijos transliuojamas konkursas pritraukdavusiam rekordines žiūrovų auditorijas. Televizijos reklamas, pristatančias artėjantį konkursą, stebėjo ir tuomet dar jauno Didžiosios Britanijos feministinio „Moterų išsivadavimo judėjimo“ aktyvistė Salė Aleksander. Pasibjaurėjusi nuolat renginį lydinčiu moterų sudaiktinimu, mergina nusprendė, kad atėjo metas veikti. Jos veiksmai tapo atspirties tašku, nuo kurio ėmė keistis tuometinis supratimas ne tik apie grožio standartą, bet ir apie moters vaidmenį visuomenėje. 
14:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
15:45 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:40 Miško atspalviai (3/13). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
20:10 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
22:15 „Vaikis“ (El Nino). Kriminalinė drama 2014 m. Ispanija. Vaid. I.McShane N-14 (12+)
Gibraltaro sąsiauris - tikras kontrabandininkų rojus. Afriką nuo Europos skiria vos 16 kilometrų. Du nelegaliai praturtėti įsigeidę jaunuoliai klaidingai įsivaizduoja, kad tai - tik žaidimas su nuotykių filmų elementais, pavojais, ir adrenalinu. Tačiau dviems patyrusiems policijos pareigūnams - tai svarbiausia ir didžiausia operacija per visus jų tarnybos metus. Kokaino kare pasigailėjimo nėra. 
00:30 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
00:55 „Programa“ (The Program). Sporto drama 2015 m. D.Britanija. Vaid. B.Foster N-14 (12+)
Airis, sporto žurnalistas, įsitikinęs, kad Lance’ui Armstrong‘ui skinti pergales „Tour de France“ lenktynėse padeda uždrausti preparatai. Vedamas savo įsitikinimų jis pradeda įrodymų paieškas. Ar žurnalistui pavyks atskleisti Armstrong‘o apgaulę? Visi atsakymai, tikrais faktais paremtoje dramoje – „Programa“. 
02:35 „Šaulys“ (The Gunman). Trileris 2015 m. JAV. Vaid. S.Penn, J.Bardem N-14 (12+)
Buvęs specialiųjų pajėgų karys Martinas ilgai ir ištikimai tarnavo savo šaliai. Kaip ir privaloma kariui, įsakymus jis vykdė neklausinėdamas ir negalvodamas – geri jie ar blogi. O įsakymų buvo visokių. Sėkmingai įvykdęs daugybę žiauriausių ir pavojingiausių užduočių bei išgyvenęs paprastam piliečiui nesuvokiamus siaubus, Martinas atliko pareigą, tačiau ne be pasekmių. Po ilgų tarnybos metų, kentėdamas nuo potrauminio streso sindromo, vyras nusprendžia išeiti užtarnauto poilsio, kad galų gale pajustų tikrojo gyvenimo skonį savo mylimos moters glėbyje. Tačiau jo organizacijos vadai Martinui turi kitų planų... Gudriai suregztos pinklės Martinui užkerta kelią į laimę. Vyrui nepasiduodant galingųjų užgaidoms ir nesutinkant žaisti pagal primestas taisykles, pagrobiama jo mylimoji. Martinas išsirengia į pavojingą kelionę per Europą, kad atgautų suterštą garbę, gerą vardą bei atkeršytų savo priešams. Pamažu jis supras, kad šiame mirtiname žaidime niekada negali žinoti, kas iš tikrųjų yra priešas, o kas – draugas. 
04:25 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:50 Muzikos ekspresas (12+)