Здравствуйте, Гость!
19 сентября, 04:57

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
11 января, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Knygų klubas“ (Book Club). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. D.Keaton, J.Fonda N-7 (12+)
Keturios neperskiriamos draugės – Diana, Vivjena, Šarona ir Kerolė – bičiuliaujasi nuo neatmenamų laikų. Diana neseniai palaidojo vyrą, su kuriuo santuokoje pragyveno 40 metų. Vivjena, vis užsukanti pas plastikos chirurgus, pirmenybę teikia trumpalaikiams, neįpareigojantiems santykiams. Šerona niekaip negali užbaigti jau pora dešimtmečių trunkančio skyrybų proceso, o Kerolės 35-erių metų santuoka praradusi bet kokį žavesį ir ugnelę. Tačiau visos draugių problemos lieka nuošalyje, kuomet jos kartą per mėnesį susirenka į tradicinį knygų klubą. 
12:45 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
13:40 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
14:15 „Insurgentė“ (Insurgent). Fantastinė drama 2015 m. JAV. Vaid. K.Winslet, S.Woodley N-7 (12+)
Antroji „Divergentės“ dalis – „Insurgentė“. Ateities pasaulyje, kuriame žmonės gyvena suskirstyti į penkias bendruomenes, Trisė išsiskiria savybėmis, būdingomis ne vienai, bet kelioms bendruomenėms. Bijodama tapti Atstumtąja, mergina nuslepia savo charakterio daugialypiškumą ir pasirenka Ryžtingųjų bendruomenę. Tačiau jos miesto vadovė Džanina greitai perpranta Trisę ir supranta, kad mergina kelia pavojų dabartinės santvarkos stabilumui. Trisė suvokia, kad jos gyvenimas niekuomet nebebus toks, kaip kitų bendruomenių narių. Dar daugiau – ji pamažu supranta, kad jos sprendimai gali pakeisti ir visos žmonijos istoriją. 
16:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:10 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (1) (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (2) (12+)
22:15 „Programa“ (The Program). Sporto drama 2015 m. D.Britanija. Vaid. B.Foster N-14 (12+)
Airis, sporto žurnalistas, įsitikinęs, kad Lance’ui Armstrong‘ui skinti pergales „Tour de France“ lenktynėse padeda uždrausti preparatai. Vedamas savo įsitikinimų jis pradeda įrodymų paieškas. Ar žurnalistui pavyks atskleisti Armstrong‘o apgaulę? Visi atsakymai, tikrais faktais paremtoje dramoje – „Programa“. 
00:00 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
01:25 „Šaulys“ (The Gunman). Trileris 2015 m. JAV. Vaid. S.Penn, J.Bardem N-14 (12+)
Buvęs specialiųjų pajėgų karys Martinas ilgai ir ištikimai tarnavo savo šaliai. Kaip ir privaloma kariui, įsakymus jis vykdė neklausinėdamas ir negalvodamas – geri jie ar blogi. O įsakymų buvo visokių. Sėkmingai įvykdęs daugybę žiauriausių ir pavojingiausių užduočių bei išgyvenęs paprastam piliečiui nesuvokiamus siaubus, Martinas atliko pareigą, tačiau ne be pasekmių. Po ilgų tarnybos metų, kentėdamas nuo potrauminio streso sindromo, vyras nusprendžia išeiti užtarnauto poilsio, kad galų gale pajustų tikrojo gyvenimo skonį savo mylimos moters glėbyje. Tačiau jo organizacijos vadai Martinui turi kitų planų... Gudriai suregztos pinklės Martinui užkerta kelią į laimę. Vyrui nepasiduodant galingųjų užgaidoms ir nesutinkant žaisti pagal primestas taisykles, pagrobiama jo mylimoji. Martinas išsirengia į pavojingą kelionę per Europą, kad atgautų suterštą garbę, gerą vardą bei atkeršytų savo priešams. Pamažu jis supras, kad šiame mirtiname žaidime niekada negali žinoti, kas iš tikrųjų yra priešas, o kas – draugas. 
03:20 „Pirmų kartų vasara“ (Good Kids). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. N.Braun, Z.Deutch N-14 (12+)
Turbūt žinote, kad kiekvienoje mokykloje, kiekvienoje klasėje, yra būrelis „moksliukų“? Tai - gerų, tvarkingų, stropių, sąžiningų ir... šiek tiek nuobodžių vaikų. Keturi pagrindiniai šios komedijos herojai yra būtent tokie. Visus mokyklos metus jie praleido stropiai mokydamiesi, engiami kitų klasiokų ir jausdami, kad praleido kažką ganėtinai svarbaus - visą smagumą. Vieną dalyką jie žino tiksliai: nenori tapti tokiais pat nuobodžiais koledžo studentais. Jie nutaria žūt būt tapti kitokiais ir paskutinę vasarą kartu praleisti taip, kaip visuomet svajojo, tačiau neišdrįso. 
04:50 Muzikos ekspresas (12+)