Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:33

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
14 января, воскресенье 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:30 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
11:00 ATM postas. Muzikinė laida (12+)
11:35 Pasirinkę Lietuvą (4). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
12:00 „Lojalioji“ (Allegiant). Fantastinė drama 2016 m. JAV. Vaid. K.Winslet, S.Woodley N-7 (12+)
Trečioje „Divergentės“ dalyje Trisė su ištikimaisiais bendražygiais keliauja už sienos, juosiančios Čikagą, ribų. Čia bičiuliai susiduria su paslaptinga organizacija, vadinančia save „Genetinės Gerovės Biuru“, o netrukus patenka į nuožmaus karo epicentrą. Atsakymų ieškanti Trisė netrukus suvokia, kad karas nulems ne tik jos pačios, bet ir viso jos pasaulio likimą. 
14:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
14:55 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
16:25 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
17:25 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:15 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
19:55 „Tamsūs vandenys“ (Dark Waters). Biografinė drama 2019 m. JAV. Vaid. M.Ruffalo, A.Hathaway N-7 (12+)
Tikrais faktais paremtas trileris pasakoja istoriją apie teisininką, kuris atskleidžia vienos didžiausių pasaulio korporacijų paslaptį, sukėlusią masinį žmonių ir gyvūnų apnuodijimą toksiškais chemikalais. Apsisprendęs kovoti už tiesą, jis rizikuoja sužlugdyti savo karjerą, prarasti šeimą ir visą savo gyvenimą. 
22:00 „Komandosai“ (Renegades). Veiksmo f. 2017 m. Prancūzija. Vaid. S.Stapleton, J.K.Simmons N-7 (12+)
Penki JAV jūrų pėstininkus 1995-aisiais dislokuoti Sarajeve. Misijos metu vyrukai išgirsta pritrenkiančią istoriją apie netoliese esantį ežerą. Antrojo pasaulinio karo metais toje vietoje buvo kaimas. Subombardavus šalia stovėjusią užtvanką, kaimas liko palaidotas naujai susiformavusio ežero dugne. O pikantiškiausia istorijos dalis – kad tragedijos metu kaime buvo apsistoję naciai, gabenę iš auksą. Gandai byloja, kad ežero dugne palaidoto aukso vertė – maždaug 300 milijonų dolerių. Nutrūktgalvių penketukas nusprendžia surengti nesankcionuotą ir itin slaptą operaciją. 
23:45 „Saldus kerštas“ (Return to Sender). Drama 2015 m. JAV. Vaid. R.Pike, N.Nolte N-14 (12+)
Mažame miestelyje gyvenanti Miranda gal ir nėra visiškai patenkinta savo vieniša kasdienybe, tačiau pernelyg nesiskundžia. Mergina siekia karjeros medicinos srityje ir turi keletą draugių, kurios kartas nuo karto suorganizuoja jai aklą pasimatymą... 
01:20 „Vaikis“ (El Nino). Kriminalinė drama 2014 m. Ispanija. Vaid. I.McShane N-14 (12+)
Gibraltaro sąsiauris - tikras kontrabandininkų rojus. Afriką nuo Europos skiria vos 16 kilometrų. Du nelegaliai praturtėti įsigeidę jaunuoliai klaidingai įsivaizduoja, kad tai - tik žaidimas su nuotykių filmų elementais, pavojais, ir adrenalinu. Tačiau dviems patyrusiems policijos pareigūnams - tai svarbiausia ir didžiausia operacija per visus jų tarnybos metus. Kokaino kare pasigailėjimo nėra. 
03:30 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:55 Muzikos ekspresas (12+)