Здравствуйте, Гость!
18 октября, 07:52

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
07 марта, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
10:50 „Barb ir Star keliauja prie jūros“ (Barb and Star go Vista del Mar). Komedija 2021 m. JAV. Vaid. K.Wiig, A.Mumolo N-7 (12+)
Leiskitės į kelionę ir išlįskite iš savo kiauto su Barb ir Star! Kai ilgametės geriausios draugės, sulaukusios vidutinio amžiaus, nusprendžia pirmą kartą palikti gimtąjį miestelį ir iškeliauti atostogų į Vista del Mar kurortą Floridoje, jų laukia nepamirštamas nuotykis. Po pašėlusios nakties su jaunu nepažįstamuoju, Barb ir Star įsivelia ne tik į komišką meilės trikampį, bet ir turi pastoti kelią ekscentriškos piktadarės planui su jomis susidoroti. 
12:35 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
13:35 Karo spalvos (3). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
14:00 „Paslaptis: Išdrįsk svajoti“ (The Secret: Dare To Dream). Drama 2020 m. JAV. Vaid. K.Holmes, J.Lucas N-7 (12+)
„Paslaptis: išdrįsk svajoti“ – tai pasaulinę šlovę pelniusio, australų rašytojos Rondos Biorn bestselerio kino adaptacija. Brėjus Mirandos gyvenime atsiduria it perkūnas iš giedro dangaus. Jis išmokysiantis ją tikėti minties galia, materializuoti savo mintis ir pasiekti didžių gyvenimo stebuklų. Po šios pažinties Mirandos gyvenimas niekada nebebus toks, koks buvęs anksčiau... 
15:45 Miško atspalviai (3/20). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
16:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
18:00 Žinios (12+)
18:15 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
19:10 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
20:10 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (12+)
22:45 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
00:25 „Chaoso planeta“ (Chaos Walking). Fantastinis f. 2021 m. JAV. Vaid. T.Holland N-7 (12+)
Todas - gyvena Naujajame Pasaulyje – tolimoje egzotiškoje planetoje, kurioje žmonija rado savo ateitį. Tiesa, pats gyvenimas šioje planetoje yra koks tik nori, tik ne paprastas: čia kiekvieno žmogaus bet kuri mintis vizijų pavidalu matoma visiems aplinkiniams, o šis reiškinys vadinamas „Triukšmu“. Naujoji karta išmoko gyventi naujoje realybėje ir su dar vienu skirtumu - per visą savo gyvenimą nėra matę nei vienos moters. 
02:10 „Tikslas - vestuvės!“ (Destination Wedding). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. K.Reeves, W.Ryder N-14 (12+)
Ar gali kam nors nepatikti vestuvės? Gali, jei tau – virš 40, niekad nebuvai sukūręs šeimos ir esi cinikas iki panagių. O šiame filme tokių cinikų net du: Lindsė ir Frenkas. Jau po penkių minučių sugebėję vienas kitą suerzinti, Lindsė ir Frenkas netrukus išsiaiškina, kad jų kelionės tikslas – tas pats: bendrų draugų vestuvės. Suvienyti tokio apmaudaus atsitiktinumo, pakeleiviai priversti palaikyti bent minimalų pokalbį, kurio eigoje paaiškėja ir daugiau bendrumų: tiek Lindsė, tiek Frenkas nekenčia jaunųjų, nekenčia vestuvių, nekenčia savęs ir svarbiausia – nekenčia vienas kito. 
03:35 Muzikos ekspresas (12+)