Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 03:25

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
01 мая, среда 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:30 „Slaptasis agentas Maksas“ (Show Dogs). Komedija 2019 m. D.Britanija.Vaid.W.Arnett N-7 (12+)
Maksas yra darbui atsidavęs, uolus ir gerbiamas policijos pareigūnas. Pasižymintis išskirtine uosle tiriant nusikaltimus, tikras profesionalumo įsikūnijimas, užkietėjęs viengungis ir pavyzdys kolegoms. Ir dar viena detalė: Maksas yra šuo. Rotveileris. Tad nieko keisto, kad nusikaltėliams pavogus retą pandos jauniklį, tirti bylą paskiriamas būtent Maksas, jam į porą paskiriant detektyvą Frenką. 
11:00 Miško atspalviai (3/29). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
11:25 „Mija ir baltasis liūtas“ (Mia et le lion blanc). Nuotykių drama 2018 m. Prancūzija. Vaid. D. De Villiers, M.Laurent N-7 (12+)
Vienuolikametės Mijos gyvenimas apvirsta aukštyn kojom, kuomet jos tėvai nusprendžia palikti Londoną ir persikelti gyventi į... Afriką. Mergaitė sunkiai pritampa prie naujosios vietos, tačiau viską pakeičia Čarlis – fermoje gimęs visiškai baltas liūtų jauniklis. Nuo pat pirmųjų dienų liūtukas Mijai demonstruoja ypatingą prieraišumą. Iš pradžių mergaitė, vis dar pykdama ant tėvų, bando atstumti Čarlį, tačiau greitai liūtuko meilumas nugali ir jie tampa geriausiais draugais. 
13:05 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
14:35 „Laiko apsėstasis“ (Time Freak). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. A.Butterfield, S.Turner N-7 (12+)
Stilmaną netikėtai meta jo mergina Debė. Vaikinas, nenorėdamas netekti mylimosios, sukonstruoja laiko mašiną, kad grįždamas į praeitį sužinotų, ką padarė ne taip ir galėtų pasielgti kitaip. Tačiau kiek kartų keliauti prireiks, kad Stilmans liktų drauge su mergina? O gal visą tai tik dar labiau viską komplikuos? 
16:20 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
17:20 Žvelk giliau. Analitinė laida (12+)
17:50 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:15 „Grenlandija: Išlikimas“ (Greenland). Trileris 2020 m. JAV. Vaid. G.Butler, M.Baccarin N-7 (12+)
Astronomams pirmą kartą pastebėjus naują kometą vardu „Klarkas“, dauguma žmonių į tai net neatkreipia dėmesio. Visa tai trunka tol, kol viena iš priekyje esančių kometos atplaišų smogia Floridai, visiškai sunaikindama vieną miestą ir apgriaudama didžiulę teritoriją aplink jį. Tuomet prasideda panika. Aplink tvyrant chaosui, o naujiems kometos fragmentams naikinant vis daugiau pasaulio miestų, Džonas Garitis su šeima leidžiasi į tolimą ir pavojingą kelionę: į Grenlandiją, kurioje būtent tokiam atvejui yra įrengti „apokaliptiniai bunkeriai“ – vienintelė vieta, teikianti mažytę viltį išgyventi. 
20:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
21:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
22:45 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
23:15 „Moteris eina pirma“ (Woman Walks Ahead). Istorinė drama 2017 m. JAV. Vaid. J.Chastain, S.Rockwell N-14 (12+)
Filmas, paremtas tikrais įvykiais, pasakoja apie Niujorko dailininkę Ketrin Veldon, kuri atvažiuoja į Šiaurės Dakotą su tikslu nutapyti garsaus indėnų vado Sėdinčio Jaučio portretą. Tuo pačiu metu JAV vyriausybė vis labiau spaudžia amerikos indėnus dėl žemių, o Sėdintis Jautis vadovauja pasipriešinimui prieš JAV pajėgas. 
00:55 „Pagrobimas 3“ (Taken 3). Trileris 2014 m. JAV. Vaid. L.Neeson N-14 (12+)
Liamas Nisonas sugrįžta kaip buvęs agentas Brajanas Milsas, kurio lauktas susitaikymas su žmona nepasiseka - ji nužudoma. Apimtas įniršio ir pasiruošęs bet kam, jis stengiasi išvengti persekiojančių CŽV, FTB agentų ir policijos. Paskutinį kartą Milsas privalo pasitelgti savo įpatingus gabumus, kad susegtų tikruosius žudikus, įvykdytų tikrą teisingumą ir apsaugotų vienintelį jam likusį brangų dalyką - savo dukrą. 
02:40 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)