Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:44

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
17 января, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
10:45 „Tamsūs vandenys“ (Dark Waters). Biografinė drama 2019 m. JAV. Vaid. M.Ruffalo, A.Hathaway N-7 (12+)
Tikrais faktais paremtas trileris pasakoja istoriją apie teisininką, kuris atskleidžia vienos didžiausių pasaulio korporacijų paslaptį, sukėlusią masinį žmonių ir gyvūnų apnuodijimą toksiškais chemikalais. Apsisprendęs kovoti už tiesą, jis rizikuoja sužlugdyti savo karjerą, prarasti šeimą ir visą savo gyvenimą. 
12:50 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
14:45 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
15:10 „Lojalioji“ (Allegiant). Fantastinė drama 2016 m. JAV. Vaid. K.Winslet, S.Woodley N-7 (12+)
Trečioje „Divergentės“ dalyje Trisė su ištikimaisiais bendražygiais keliauja už sienos, juosiančios Čikagą, ribų. Čia bičiuliai susiduria su paslaptinga organizacija, vadinančia save „Genetinės Gerovės Biuru“, o netrukus patenka į nuožmaus karo epicentrą. Atsakymų ieškanti Trisė netrukus suvokia, kad karas nulems ne tik jos pačios, bet ir viso jos pasaulio likimą. 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Žvelk giliau. Analitinė laida (12+)
19:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
22:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
23:45 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
00:30 „Pieno kelias“ (On the Milky Road). Drama 2016 m. Serbija. Vaid. E.Kusturica, M.Bellucci N-14 (12+)
Emocionali meilės istorija apima tris vyro iš Serbijos ir jo šalies gyvavimo etapus. Laimingos dienos, kai jis įsimyli moterį, aukojančią viską, kad jį išgelbėtų, greitaikeičiasi liūdesiu. Bosnijoje jau ilgą laiką trunkantis karas išskiria įsimylėjėlius. Šiomis sunkiomis ir kartais mirtinomis sąlygomis vienas kitą mylintys žmonės turi savarankiškai susidoroti su visais sunkumais, negalėdami vienas kito palaikyti ir nudžiuginti. Ar jie galės išgyventi visas baimes ir sunkumus neprarasdami meilės ir tikėjimo laiminga bendra ateitimi? 
02:30 „Komandosai“ (Renegades). Veiksmo f. 2017 m. Prancūzija. Vaid. S.Stapleton, J.K.Simmons N-7 (12+)
Penki JAV jūrų pėstininkus 1995-aisiais dislokuoti Sarajeve. Misijos metu vyrukai išgirsta pritrenkiančią istoriją apie netoliese esantį ežerą. Antrojo pasaulinio karo metais toje vietoje buvo kaimas. Subombardavus šalia stovėjusią užtvanką, kaimas liko palaidotas naujai susiformavusio ežero dugne. O pikantiškiausia istorijos dalis – kad tragedijos metu kaime buvo apsistoję naciai, gabenę iš auksą. Gandai byloja, kad ežero dugne palaidoto aukso vertė – maždaug 300 milijonų dolerių. Nutrūktgalvių penketukas nusprendžia surengti nesankcionuotą ir itin slaptą operaciją. 
04:15 Muzikos ekspresas (12+)