Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:30

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
18 января, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
10:45 „Lojalioji“ (Allegiant). Fantastinė drama 2016 m. JAV. Vaid. K.Winslet, S.Woodley N-7 (12+)
Trečioje „Divergentės“ dalyje Trisė su ištikimaisiais bendražygiais keliauja už sienos, juosiančios Čikagą, ribų. Čia bičiuliai susiduria su paslaptinga organizacija, vadinančia save „Genetinės Gerovės Biuru“, o netrukus patenka į nuožmaus karo epicentrą. Atsakymų ieškanti Trisė netrukus suvokia, kad karas nulems ne tik jos pačios, bet ir viso jos pasaulio likimą. 
12:45 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
13:45 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
14:20 „Maištininkas rugiuose“ (Rebel in the Rye). Biografinė drama 2017 m. JAV. Vaid. N.Hoult, K.Spacey N-7 (12+)
1939-ieji. Pradedantysis rašytojas Džeromas Selindžeris pradeda lankyti įkvepiančius rašymo kursus Kolumbijos universitete. Deja, nerūpestingą jaunuolio gyvenimą negailestingai nutraukia Antrasis pasaulinis karas, kurio metu jis pradėjo rašyti savo romaną „Rugiuose prie bedugnės“. Nepaisant po karo išgyventos gilios depresijos, kūrybinės krizės, jis galiausiai užbaigia romaną, kuris, jo paties nusivylimui, atneša jam šlovę. Juosta apie garsų rašytoją bei jį išgarsinusį romaną. 
16:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:10 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (1) (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (2) (12+)
22:15 „Praradimas“ (Demolition). Drama 2015 m. JAV. Vaid. J.Gyllenhaal, N.Watts N-14 (12+)
Niujorkietis bankininkas Deivisas Mičelas gyvena nerūpestingai ir mėgaujasi sėkme. Vieną dieną avarijoje žūsta jo žmona Julija ir Deivisas tarsi pabunda iš sapno. Draugai ir šeima bando jį paguosti, bet jis, rodos, nieko nejaučia. Laukdamas žinių apie žmoną ligoninėje, jis nori nusipirkti šokolado batonėlį iš automato, tačiau šis užstringa. Deiviso mintis taip užvaldo šis nutikimas, kad jis pradeda rašyti laiškus šokoladų automato bendrovei. Laiškai vis ilgėja, virsta savotiška išpažintimi. Į laiškus pradeda atsakinėti paslaptinga bendrovės darbuotoja Karen. Du žmonės randa bendrą kalbą. 
23:55 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
01:20 „22-oji mylia“ (Mile 22). Veiksmo f. 2018 m. JAV. Vaid. M.Wahlberg, J.Malkovich N-14 (12+)
Ypatingai slapto elitinio CŽV padalinio karys Džeimsas Silva gauna užduotį ištirti trijų kolegų žūtį Indonezijoje. Kartu su jaunesne kolege Sem atvykęs į paskirties vietą, Džeimsas imasi darbo. Jiems į pagalbą netikėtai ateina vietos nusikaltėlių persekiojamas vietos policijos leitenantas Li Nooras. Susiradęs Džeimsą, mainais į apsaugą ir išgabenimą iš šalies Li pažada jam informaciją apie nužudytus CŽV karius. Nauja užduotis: nugabenti vertingos informacijos turintį leitenantą į už 22 mylių nuo miesto esantį oro uostą, iš kurio Li bus išskraidintas iš Indonezijos. 
02:55 „Pieno kelias“ (On the Milky Road). Drama 2016 m. Serbija. Vaid. E.Kusturica, M.Bellucci N-14 (12+)
Emocionali meilės istorija apima tris vyro iš Serbijos ir jo šalies gyvavimo etapus. Laimingos dienos, kai jis įsimyli moterį, aukojančią viską, kad jį išgelbėtų, greitaikeičiasi liūdesiu. Bosnijoje jau ilgą laiką trunkantis karas išskiria įsimylėjėlius. Šiomis sunkiomis ir kartais mirtinomis sąlygomis vienas kitą mylintys žmonės turi savarankiškai susidoroti su visais sunkumais, negalėdami vienas kito palaikyti ir nudžiuginti. Ar jie galės išgyventi visas baimes ir sunkumus neprarasdami meilės ir tikėjimo laiminga bendra ateitimi? 
04:55 Muzikos ekspresas (12+)