Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:32

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
20 января, суббота 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:40 Praeities žvalgas (5/11). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
12:05 Nenusakomai brangus laikas (1). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
12:30 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
12:55 Autopilotas. Laida apie automobilius. Ved. R.Fetingis (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
13:20 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
13:55 „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ (Step Up: All In). Muzikinė drama 2014 m. JAV. Vaid. R.Guzman, B.Evigan N-7 (12+)
Penktoji serijos juosta „Šokis hip hopo ritmu: viskas arba nieko“ nukels žiūrovą į pramogų ir nuodėmių miestą - Las Vegasą. Šokių trupės iš viso pasaulio suvažiuos čia, kad susigrumtų žūtbūtiniame mūšyje ir išsiaiškintų, kuri iš jų stipriausia. Jų laukia sunkus mūšis, kurio baigtis gali išpildyti arba sužlugdyti dalyvių svajones bei net nulemti karjerą. 
15:45 Misija ūkis. Gyvenimo būdo laida. Ved. J.Zinkevičiūtė (12+)
Laida „Misija ūkis“ – ir ūkininkams, ir miestiečiams. Turėsime išskirtinę galimybę susipažinti su sėkmingiausiais Lietuvos ūkininkais ir iš arčiau pamatyti jų gyvenimą. Išvysime ne tik ūkininkų darbo užkulisius, bet ir sužinosime, kaip jiems pavyksta suderinti darbus ir įdomiausius hobius. Vedėja - Justė Zinkevičiūtė. 
16:10 Suprasti Rusija. Analitinė laida. Ved. V.Laučius (12+)
16:35 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
18:05 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
20:30 Neteisingumo registras. Aktualijų laida. Ved. R.Čekutis (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
22:00 „Žmogžudystė“ (A Kind of Murder). Kriminalinė drama 2016 m. JAV. Vaid. P.Wilson, J.Biel N-14 (12+)
Istorija nukels į 7-ojo dešimtmečio Niujorką, kur įvykių epicentre atsiduria Volteris ir Klara. Jis yra sėkmingas architektas, ji – klestinti prekybos agentė ir puiki namų šeimininkė. Ir nors išoriškai jų santuoka atrodo ideali, Volteris svajoja atsikratyti žmona, kuri kankina savo reikalavimais, isterijomis ir pavydo priepuoliais. Vieną diena Klara randama nužudyta. Ar bylą tiriantis detektyvas sugebės išaiškinti šį sudėtingą nusikaltimą? 
23:35 „Meilės pusiausvyra“ (Playing it Cool). Komedija 2014 m. JAV. Vaid. C.Evans, M.Monaghan N-7 (12+)
Beviltiškas romantikas, gyvenime iškentęs jau keletą nelaimingos meilės atvejų, tačiau vis dar užsispyrusiai tikintis gražaus, abipusio ir amžino jausmo egzistavimu, nuolat padebesiais skrajojantis vaikinas vieną vakarą užklysta į labdaringą pobūvį. Besimaldamas tarp žmonių, pastebi nuostabaus grožio moterį ir akimirksniu įsimyli. Bėda tik, kad nuostabi nepažįstamoji, kaip netrukus paaiškėja, jau yra susižadėjusi. Iš pradžių vaikinas bando elgtis teisingai ir ją užmiršti. Tačiau netrukus supranta, kad tai - beviltiška. Kurstomas geriausio savo bičiulio, vaikinas nusprendžia truputį pagudrauti. Pamažu jis įtikina merginą, kad, matydamas joje nuostabų žmogų, tetrokšta būti jos draugu. Tuo tarpu tikrieji vaikino tikslai - pamažu užkariauti jos širdį... 
01:05 „Praradimas“ (Demolition). Drama 2015 m. JAV. Vaid. J.Gyllenhaal, N.Watts N-14 (12+)
Niujorkietis bankininkas Deivisas Mičelas gyvena nerūpestingai ir mėgaujasi sėkme. Vieną dieną avarijoje žūsta jo žmona Julija ir Deivisas tarsi pabunda iš sapno. Draugai ir šeima bando jį paguosti, bet jis, rodos, nieko nejaučia. Laukdamas žinių apie žmoną ligoninėje, jis nori nusipirkti šokolado batonėlį iš automato, tačiau šis užstringa. Deiviso mintis taip užvaldo šis nutikimas, kad jis pradeda rašyti laiškus šokoladų automato bendrovei. Laiškai vis ilgėja, virsta savotiška išpažintimi. Į laiškus pradeda atsakinėti paslaptinga bendrovės darbuotoja Karen. Du žmonės randa bendrą kalbą. 
02:45 Praeities žvalgas (5/11). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
03:10 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
03:40 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
04:15 Muzikos ekspresas (12+)