Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:35

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
19 января, пятница 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Vilniaus modernas (4). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
10:25 „Džiunglių būrys“ (Les as de la Jungle). Animacija 2017 m. Prancūzija (12+)
Morisas yra pingvinas. Tiksliau, pingvinas tik iš išorės. Širdyje Morisas yra tikras tigras. Išaugintas mamos tigrės ir išmokęs visų kung-fu gudrybių, Morisas vadovauja bebaimiam „Džiunglių būriui“, gelbstinčiam tuomet, kai niekas kitas padėti nebegali. Saugančiam džiungles nuo pavojų ir piktavalių, kurių aplink niekad nepritrūksta. Šįkart būriui teks stoti prieš piktąją koalą Igorį ir jo vadovaujamą kvailokų, bet viskam pasiruošusių babuinų būrį. 
12:00 Techninė profilaktika (12+)
12:15 „Ratas“ (The Circle). Fantastinis trileris 2017 m. JAV. Vaid. T.Hanks, E.Watson N-7 (12+)
Netolima ateitis. Mei įsidarbina pasaulinėje interneto įmonėje „Ratas“, kuriai vadovauja socialinės žiniasklaidos guru Imonas. „Rato“ įkūrėjas pastebi talentingą darbuotoją ir kviečia ją dalyvauti proveržio eksperimente, kurio tikslas – pakeisti milijardų žmonių supratimą apie individo galimybes ir asmeninės laisvės ribas. Greitai Mei teks sužinoti bauginančią tiesą apie Silicio slėnio milžiną. Nuo merginos veiksmų ir drąsos priklausys jos draugų, artimųjų ir visos žmonijos likimas. 
14:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
15:45 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:40 Miško atspalviai (3/14). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
20:10 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
22:15 „Meilės pusiausvyra“ (Playing it Cool). Komedija 2014 m. JAV. Vaid. C.Evans, M.Monaghan N-7 (12+)
Beviltiškas romantikas, gyvenime iškentęs jau keletą nelaimingos meilės atvejų, tačiau vis dar užsispyrusiai tikintis gražaus, abipusio ir amžino jausmo egzistavimu, nuolat padebesiais skrajojantis vaikinas vieną vakarą užklysta į labdaringą pobūvį. Besimaldamas tarp žmonių, pastebi nuostabaus grožio moterį ir akimirksniu įsimyli. Bėda tik, kad nuostabi nepažįstamoji, kaip netrukus paaiškėja, jau yra susižadėjusi. Iš pradžių vaikinas bando elgtis teisingai ir ją užmiršti. Tačiau netrukus supranta, kad tai - beviltiška. Kurstomas geriausio savo bičiulio, vaikinas nusprendžia truputį pagudrauti. Pamažu jis įtikina merginą, kad, matydamas joje nuostabų žmogų, tetrokšta būti jos draugu. Tuo tarpu tikrieji vaikino tikslai - pamažu užkariauti jos širdį... 
23:50 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
00:15 „Praradimas“ (Demolition). Drama 2015 m. JAV. Vaid. J.Gyllenhaal, N.Watts N-14 (12+)
Niujorkietis bankininkas Deivisas Mičelas gyvena nerūpestingai ir mėgaujasi sėkme. Vieną dieną avarijoje žūsta jo žmona Julija ir Deivisas tarsi pabunda iš sapno. Draugai ir šeima bando jį paguosti, bet jis, rodos, nieko nejaučia. Laukdamas žinių apie žmoną ligoninėje, jis nori nusipirkti šokolado batonėlį iš automato, tačiau šis užstringa. Deiviso mintis taip užvaldo šis nutikimas, kad jis pradeda rašyti laiškus šokoladų automato bendrovei. Laiškai vis ilgėja, virsta savotiška išpažintimi. Į laiškus pradeda atsakinėti paslaptinga bendrovės darbuotoja Karen. Du žmonės randa bendrą kalbą. 
01:55 „22-oji mylia“ (Mile 22). Veiksmo f. 2018 m. JAV. Vaid. M.Wahlberg, J.Malkovich N-14 (12+)
Ypatingai slapto elitinio CŽV padalinio karys Džeimsas Silva gauna užduotį ištirti trijų kolegų žūtį Indonezijoje. Kartu su jaunesne kolege Sem atvykęs į paskirties vietą, Džeimsas imasi darbo. Jiems į pagalbą netikėtai ateina vietos nusikaltėlių persekiojamas vietos policijos leitenantas Li Nooras. Susiradęs Džeimsą, mainais į apsaugą ir išgabenimą iš šalies Li pažada jam informaciją apie nužudytus CŽV karius. Nauja užduotis: nugabenti vertingos informacijos turintį leitenantą į už 22 mylių nuo miesto esantį oro uostą, iš kurio Li bus išskraidintas iš Indonezijos. 
03:30 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:55 Muzikos ekspresas (12+)