Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 04:18

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
24 января, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
10:45 „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ (Step Up: All In). Muzikinė drama 2014 m. JAV. Vaid. R.Guzman, B.Evigan N-7 (12+)
Penktoji serijos juosta „Šokis hip hopo ritmu: viskas arba nieko“ nukels žiūrovą į pramogų ir nuodėmių miestą - Las Vegasą. Šokių trupės iš viso pasaulio suvažiuos čia, kad susigrumtų žūtbūtiniame mūšyje ir išsiaiškintų, kuri iš jų stipriausia. Jų laukia sunkus mūšis, kurio baigtis gali išpildyti arba sužlugdyti dalyvių svajones bei net nulemti karjerą. 
12:35 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:00 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
14:30 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
15:00 „Ištroškę greičio“ (Need For Speed). Veiksmo f. 2014 m. JAV. Vaid. A.Paul N-7 (12+)
Mechanikas Tobis Maršalas su draugais perdirba superautomobilius: parengia juos lenktynėms. Tačiau jam nekaip sekasi ir vaikinas priverstas priimti partnerį: buvusį Nascar lenktynių pilotą Diną Briusterį. Tačiau naujasis partneris - rezga piktus kėslus: po nelaime pasibaigusių lenktynių Dinas apkaltina Tobį nužudžius žmogų. Atlikęs bausmę, Tobis išsirengia į keršto žygį, pasiryžęs surasti savo mirtiną priešą. Tai sužinojęs Dinas paskiria premiją už vaikino galvą. Prasideda beprotiškos lenktynės per Ameriką. Pagrindinis prizas - tiesa, laisvė ir gyvybė. 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Žvelk giliau. Analitinė laida (12+)
19:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
22:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
23:45 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
00:30 „Gražuoliukas 2“ (Zweiohrkuken). Komedija 2009 m. Vokietija. Vaid. T.Schweiger, N.Tschirner N-14 (12+)
Ludo ir Ana kartu gyvena jau dvejus metus. Prasideda kasdieninė rutina. Ludo aistra Anai po truputėlį dingsta. O Ana pavyduliauja, nes Ludo žvalgosi į kitas merginas. Pačiu netinkamiausiu metu pasirodo buvęs Anos vaikinas Ralfas. Ji iškeliauja pas savo buvusįjį, o Ludo supranta, kad tebemyli Aną... Kartais išsiskyrimas padeda susigaudyti jausmuose. Kultinės Tilo Schweigerio komedijos tęsinys. 
02:35 „Įtampa“ (Life on the Line). Veiksmo drama 2015 m. JAV. Vaid. J.Travolta N-14 (12+)
Istorija papasakos apie bebaimius montuotojus, seniai įpratusius kasdien rizikuoti savo gyvybėmis. Jie kasdien lipa į aukštos įtampos linijų atramas, nes žino, kad geriau už juos niekas šito darbo nepadarys. Bet štai vienąsyk ir taip nelengvas darbo sąlygas iki ekstremalių apsunkina stichijos siautėjimas. Užklumpa neįtikėtinos galios vis stiprėjanti audra. Vyrams teks rimtai pakovoti už savo gyvybes. 
04:10 Muzikos ekspresas (12+)