Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 04:09

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
26 января, пятница 

05:40 Muzikos ekspresas (12+)
05:45 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Nenusakomai brangus laikas (1). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
10:25 „Asteriksas ir Stebuklingojo gėrimo paslaptis“ (Asterix: Le secret de la potion magique). Animacija 2018 m. Prancūzija (12+)
Asteriksas ir Obeliksas būtų niekuo neišsiskiriantys vyrukai, jei ne stebuklingas gėrimas, suteikiantis jiems antgamtiškų jėgų. Šio ypatingo gėrimo paslaptį žino vienintelis kaimelyje gyvenantis senas žiniuonis. Vieną dieną, rinkdamas amalo šakeles, žiniuonis nukrenta ir stiprokai prisitrenkia. Dėl savo mirtingumo susirūpinęs senolis nusprendžia, kad atėjo laikas perduoti didžiąją gėrimo paslaptį kitam, jaunesniam žiniuoniui. Kartu su šauniaisiais didvyriais Asteriksu ir Obeliksu žiniuonis iškeliauja į tolimą ir pavojingą kelionę, kad surastų savęs vertą įpėdinį. 
11:50 Techninė profilaktika (12+)
12:15 „Diena, kai aš sugrįšiu“ (The Mercy). Drama 2017 m. D.Britanija Vaid. C.Firth N-7 (12+)
Britų verslininkas Donaldas Krouhurstas su jūra ir vandeniu neturėjo nieko bendro. Tačiau septintojo dešimtmečio viduryje verslui ėmus strigti (o rūpintis šeima reikėjo), vyrui galvon šovė beprotiška idėja. Laikraštis „The Sunday Times“ kaip tik paskelbė organizuosiantis pirmąsias pasaulyje solines jachtų lenktynes, kuriose dalyviai be komandos ir jokios pagalbos nesustodami turės apiplaukti pasaulį. Donaldas nusprendė pastatyti jachtą ir laimėti lenktynes. 
14:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
15:45 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:45 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
20:10 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
22:15 „Gogenas. Kelionė į Taitį“ (Gauguin - Voyage de Tahiti). Biografinė drama 2017 m. Prancūzija. Vaid. V.Cassel N-7 (12+)
Pavargęs nuo bohemiško Paryžiaus gyvenimo, Polis Gogenas išvyksta į kitą pasaulio kraštą. Ieškodamas įkvėpimo ir naujų gyvenimo spalvų, jis atsiduria Taityje. Ten jis sutinka Tehurą – laukinę, deivę, nenugalimos aistros ir liepsnojančio pavydo objektą, mūzą, kuriai pasaulis dėkingas genialių didžiojo menininko kūrinių atsiradimu. 
23:55 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
00:20 „Išminuotojų būrys“ (The Hurt Locker). Karinė drama 2008 m. JAV. Vaid. J.Renner N-14 (12+)
Šis daugelio pasaulio kino kritikų simpatijas užkariavęs ir net 6 Oskaro apdovanojimus susišlavęs Kathryn Bigelow filmas pasakoja apie patį pavojingiausią darbą mūšio lauke atliekančių karių gyvenimą. Išminuotojų komandai vadovaujantis seržantas Viljamas Džeimsas, nieko nepaisydamas, veržiasi į priekines mūšio linijas, rizikuodamas tiek savo, tiek jam pavaldžių karių gyvybe. Tačiau toks vado pramuštgalviškumas gąsdina nieko negalinčius pakeisti jo pavaldinius Senborną ir Eldridžą, kuriems telieka toliau stebėti, kaip jų vadas tampa vis labiau priklausomas nuo... karo, kuris jam - tarsi narkotikas. 
02:25 „Vagių karalius“ (King of Thieves). Kriminalinė drama 2018 m. D.Britanija. Vaid. M.Caine N-14 (12+)
2015-ųjų metų balandį buvo apšvarinta Londono „Hatton Garden“ rajone įsikūrusi asmeninių seifų saugykla. Įsilaužėliai pavogė brangakmenių ir grynųjų pinigų už maždaug 200 milijonų svarų sterlingų. Vagystė kaipmat prikaustė britų dėmesį, kuomet ėmė aiškėti, kad operacijos vadovas ir planuotojas buvo 77-erių metų našlys Brajanas Ryderis. Natūralu, kad ir komandą jis rinkosi iš panašių į save: penki iš likusių šešių gaujos narių jau buvo perkopę šešiasdešimtmetį. Net priešiškiausiai nusiteikę žmonės negalėjo nesižavėti senjorų gudrumu, elegancija ir operacijos paprastumu. 
04:10 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:35 Muzikos ekspresas (12+)