Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 04:30

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
25 января, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
10:45 „Ištroškę greičio“ (Need For Speed). Veiksmo f. 2014 m. JAV. Vaid. A.Paul N-7 (12+)
Mechanikas Tobis Maršalas su draugais perdirba superautomobilius: parengia juos lenktynėms. Tačiau jam nekaip sekasi ir vaikinas priverstas priimti partnerį: buvusį Nascar lenktynių pilotą Diną Briusterį. Tačiau naujasis partneris - rezga piktus kėslus: po nelaime pasibaigusių lenktynių Dinas apkaltina Tobį nužudžius žmogų. Atlikęs bausmę, Tobis išsirengia į keršto žygį, pasiryžęs surasti savo mirtiną priešą. Tai sužinojęs Dinas paskiria premiją už vaikino galvą. Prasideda beprotiškos lenktynės per Ameriką. Pagrindinis prizas - tiesa, laisvė ir gyvybė. 
12:55 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
13:55 Pasirinkę Lietuvą (5). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
14:25 „Liepsnojantis horizontas“ (Deepwater Horizon). Veiksmo drama 2016 m. JAV. Vaid. M.Wahlberg, K.Russell N-7 (12+)
Maikas Viljamsas buvo vienas iš daugiau nei 120 žmonių dirbusių kompanijai „British Petroleum“ priklausiusoje naftos platformoje „Deepwater Horizon“ Meksikos įlankoje. 2010 m. balandžio 20 d. platformoje nugriaudėjo sprogimas, ir iš lūžusių platformos vamzdžių į jūrą ėmė lietis nafta. Šis incidentas tapo viena didžiausių ekologinių katastrofų žmonijos istorijoje. Maiko akimis pasakojama kraupi istorija apie jūroje užvirusį tikrą pragarą, kuriame žmonės galėjo pasikliauti tik vienas kito draugyste, ištikimybe, drąsa ir pasiaukojimu. 
16:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
19:10 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (1) (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (2) (12+)
22:15 „Išminuotojų būrys“ (The Hurt Locker). Karinė drama 2008 m. JAV. Vaid. J.Renner N-14 (12+)
Šis daugelio pasaulio kino kritikų simpatijas užkariavęs ir net 6 Oskaro apdovanojimus susišlavęs Kathryn Bigelow filmas pasakoja apie patį pavojingiausią darbą mūšio lauke atliekančių karių gyvenimą. Išminuotojų komandai vadovaujantis seržantas Viljamas Džeimsas, nieko nepaisydamas, veržiasi į priekines mūšio linijas, rizikuodamas tiek savo, tiek jam pavaldžių karių gyvybe. Tačiau toks vado pramuštgalviškumas gąsdina nieko negalinčius pakeisti jo pavaldinius Senborną ir Eldridžą, kuriems telieka toliau stebėti, kaip jų vadas tampa vis labiau priklausomas nuo... karo, kuris jam - tarsi narkotikas. 
00:25 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
01:50 „Vagių karalius“ (King of Thieves). Kriminalinė drama 2018 m. D.Britanija. Vaid. M.Caine N-14 (12+)
2015-ųjų metų balandį buvo apšvarinta Londono „Hatton Garden“ rajone įsikūrusi asmeninių seifų saugykla. Įsilaužėliai pavogė brangakmenių ir grynųjų pinigų už maždaug 200 milijonų svarų sterlingų. Vagystė kaipmat prikaustė britų dėmesį, kuomet ėmė aiškėti, kad operacijos vadovas ir planuotojas buvo 77-erių metų našlys Brajanas Ryderis. Natūralu, kad ir komandą jis rinkosi iš panašių į save: penki iš likusių šešių gaujos narių jau buvo perkopę šešiasdešimtmetį. Net priešiškiausiai nusiteikę žmonės negalėjo nesižavėti senjorų gudrumu, elegancija ir operacijos paprastumu. 
03:35 „Gražuoliukas 2“ (Zweiohrkuken). Komedija 2009 m. Vokietija. Vaid. T.Schweiger, N.Tschirner N-14 (12+)
Ludo ir Ana kartu gyvena jau dvejus metus. Prasideda kasdieninė rutina. Ludo aistra Anai po truputėlį dingsta. O Ana pavyduliauja, nes Ludo žvalgosi į kitas merginas. Pačiu netinkamiausiu metu pasirodo buvęs Anos vaikinas Ralfas. Ji iškeliauja pas savo buvusįjį, o Ludo supranta, kad tebemyli Aną... Kartais išsiskyrimas padeda susigaudyti jausmuose. Kultinės Tilo Schweigerio komedijos tęsinys.