Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 04:23

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
27 января, суббота 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:35 Praeities žvalgas (5/12). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
12:00 Nenusakomai brangus laikas (2). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
12:25 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
12:50 Autopilotas. Laida apie automobilius. Ved. R.Fetingis (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
13:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
14:00 „Tobulos Kalėdos“ (Love the Coopers). Komedija 2015 m. JAV. Vaid. D.Keaton, J.Goodman N-7 (12+)
Kalėdos – tai laikas, kai susirenka visa šeima. Kuperių šeima – ne išimtis. Nors vaikai jau užaugę, tačiau mama žūtbūt stengiasi visus surinkti prie vieno stalo. Visi menki gyvenimo nesklandumai yra niekis, palyginus su didžiuliu buvimo drauge džiaugsmu. Diana Keaton, Jhon‘as Goodman‘as, Olivija Vaild nesusipratimų, pokštų ir džiaugsmo kupinoje komedijoje „Tobulos Kalėdos“. 
15:45 Misija ūkis. Gyvenimo būdo laida. Ved. J.Zinkevičiūtė (12+)
Laida „Misija ūkis“ – ir ūkininkams, ir miestiečiams. Turėsime išskirtinę galimybę susipažinti su sėkmingiausiais Lietuvos ūkininkais ir iš arčiau pamatyti jų gyvenimą. Išvysime ne tik ūkininkų darbo užkulisius, bet ir sužinosime, kaip jiems pavyksta suderinti darbus ir įdomiausius hobius. Vedėja - Justė Zinkevičiūtė. 
16:10 Suprasti Rusija. Analitinė laida. Ved. V.Laučius (12+)
16:35 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
18:05 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
20:30 Neteisingumo registras. Aktualijų laida. Ved. R.Čekutis (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
22:00 „Sicario: Narkotikų karas“ (Sicario). Kriminalinė drama 2015 m. JAV. Vaid. B.Del Toro, J.Brolin, E.Blunt N-14 (12+)
Jauna FTB agentė Keitė sudalyvauja didžiuliame reide prieš narkotikų platintojų slėptuvę šalia Finikso. Žiniasklaida ir visuomenė negali patikėti, kad Meksikos kartelis buvo įsikūręs pačioje Arizonos valstijos širdyje – šalia jos sostinės. Vis garsiau aidint reikalavimams imtis veiksmų, valdžios atstovai nusprendžia smogti priešui jo teritorijoje. Surenkama ypač patyrusių agentų grupė, į kurią patenka ir puikiai pirmojo reido metu užsirekomendavusi Keitė. Nuolatinis pavojus, įtarumas, klastos, išdavystės, cinizmas ir nenusakomas žiaurumas privers ją kitomis akimis pamatyti ne tik aplinkinį pasaulį, bet ir pačią save. 
00:00 „Gogenas. Kelionė į Taitį“ (Gauguin - Voyage de Tahiti). Biografinė drama 2017 m. Prancūzija. Vaid. V.Cassel N-7 (12+)
Pavargęs nuo bohemiško Paryžiaus gyvenimo, Polis Gogenas išvyksta į kitą pasaulio kraštą. Ieškodamas įkvėpimo ir naujų gyvenimo spalvų, jis atsiduria Taityje. Ten jis sutinka Tehurą – laukinę, deivę, nenugalimos aistros ir liepsnojančio pavydo objektą, mūzą, kuriai pasaulis dėkingas genialių didžiojo menininko kūrinių atsiradimu. 
01:40 „Išminuotojų būrys“ (The Hurt Locker). Karinė drama 2008 m. JAV. Vaid. J.Renner N-14 (12+)
Šis daugelio pasaulio kino kritikų simpatijas užkariavęs ir net 6 Oskaro apdovanojimus susišlavęs Kathryn Bigelow filmas pasakoja apie patį pavojingiausią darbą mūšio lauke atliekančių karių gyvenimą. Išminuotojų komandai vadovaujantis seržantas Viljamas Džeimsas, nieko nepaisydamas, veržiasi į priekines mūšio linijas, rizikuodamas tiek savo, tiek jam pavaldžių karių gyvybe. Tačiau toks vado pramuštgalviškumas gąsdina nieko negalinčius pakeisti jo pavaldinius Senborną ir Eldridžą, kuriems telieka toliau stebėti, kaip jų vadas tampa vis labiau priklausomas nuo... karo, kuris jam - tarsi narkotikas. 
03:45 Praeities žvalgas (5/12). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
04:10 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
04:40 Muzikos ekspresas (12+)