Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 04:11

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
28 января, воскресенье 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:40 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
12:10 Pasirinkę Lietuvą (6). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
12:40 Miško atspalviai (3/15). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
13:05 Suprasti Rusija. Analitinė laida (k.) (12+)
13:30 „Šešios minutės iki vidurnakčio“ (Six Minutes to Midnight). Karinė drama 2020 m. D.Britanija. Vaid. N.Lindsay, J.Dench N-7 (12+)
Anglija. II pasaulinio karo išvakarės. Slaptasis agentas Tomas Mileris pradeda dirbti anglų kalbos mokytoju vokiečių mergaičių – aukštų nacių pareigūnų dukterų – mokykloje. Netrukus jis bus apkaltintas kolegos nužudymu ir šnipinėjimu. Originalus pavadinimas "Six Minutes to Midnight" 
15:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
16:10 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:40 Alfa taškas. Aktualijų laida (k.) (12+)
18:30 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:20 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
20:20 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
22:00 „Sicario 2: Kartelių karai“ (Sicario: Day Of The Soldado). Veiksmo drama 2018 m. JAV. Vaid. B.Del Toro, J.Brolin N-14 (12+)
Pietų Amerikos narkotikų karteliai atrado naują pajamų šaltinį: už nemenką atlygį jie padeda į JAV teritoriją patekti džihado kovotojams. Iškilus naujai grėsmei, aukščiausi JAV pareigūnai atriša rankas specialiajam savo agentui Metui Greiveriui. Šis kreipiasi pagalbos į savo seną pažįstamą – paslaptingąjį Alechandrą. Pastarasis suorganizuoja vieno narkotikų kartelio vadeivos dukters pagrobimą, taip tikėdamasis sukelti kartelių tarpusavio karą. Tačiau šiam planui nepavykus, o įvykiams pasisukus labai netikėta linkme, Alechandras priverčiamas pergalvoti savo prioritetus ir vertybes. 
00:00 „Sicario: Narkotikų karas“ (Sicario). Kriminalinė drama 2015 m. JAV. Vaid. B.Del Toro, J.Brolin, E.Blunt N-14 (12+)
Jauna FTB agentė Keitė sudalyvauja didžiuliame reide prieš narkotikų platintojų slėptuvę šalia Finikso. Žiniasklaida ir visuomenė negali patikėti, kad Meksikos kartelis buvo įsikūręs pačioje Arizonos valstijos širdyje – šalia jos sostinės. Vis garsiau aidint reikalavimams imtis veiksmų, valdžios atstovai nusprendžia smogti priešui jo teritorijoje. Surenkama ypač patyrusių agentų grupė, į kurią patenka ir puikiai pirmojo reido metu užsirekomendavusi Keitė. Nuolatinis pavojus, įtarumas, klastos, išdavystės, cinizmas ir nenusakomas žiaurumas privers ją kitomis akimis pamatyti ne tik aplinkinį pasaulį, bet ir pačią save.