Здравствуйте, Гость!
25 апреля, 15:20

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
30 января, понедельник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Iš esmės. Diskusijų laida (k.) (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
10:50 „Viskas tik prasideda“ (Just Getting Started). Komedija 2017 m. JAV. Vaid. M.Freeman, T.L.Jones N-7 (12+)
Djukas Daiveris – žavingas, šelmiškas, galantiškas linksmų plaučių vyrukas, gyvenantis prašmatnioje senjorų rezidencijoje ir besirūpinantis, kad jos gyventojams (o labiausiai – žavioms damoms, kurių čia netrūksta) kiekviena diena būtų tarsi šventė. Puikų jo gyvenimą sutrikdo į rezidenciją atsikraustęs buvęs kariškis ir FTB agentas Leo – ne mažiau žavingas, šelmiškas ir galantiškas konkurentas. Kovodami dėl dar vienos naujokės – puikiosios Siuzės – dėmesio vyrukai greitai pamiršta geras manieras ir ne juokais kimba vienas kitam į gerklę. 
12:20 Vanagai. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
13:50 „Rizikinga Erzinti Diedukus 2“ (RED 2). Veiksmo komedija 2013 m. JAV. Vaid. B.Willis, J.Malkovich, H.Mirren N-7 (12+)
Antroje „diedukų“ istorijos dalyje buvę specialieji agentai gauna užduotį susekti pagrobtą portatyvinį, lengvai transportuojamą branduolinį ginklą. Kad įvykdytų užduotį, ar bent jau išliktų gyvi, viso parako dar neišbarstę buvę operatyvininkai privalės susikauti su ištisa orda negailestingų žudikų, viskam pasiryžusių teroristų ir galios ištroškusių valdžios atstovų. Pagrindinius herojus kelias nuves į Londoną, Maskvą ir Paryžių, kur jų lauks patys didžiausi pavojai, netikėtumai ir nuotykiai. Neprilygdami naujųjų laikų piktadariams nei skaičiumi, nei ginkluote, praėjusios kartos didvyriai turės pasikliauti tik savo įgūdžiais ir vienas kitu. 
15:40 Aš ateinu (5). Dok. filmų ciklas. Lietuva 2022 m. (12+)
16:05 „Kon-Tiki“ (Kon-Tiki). Nuotykių drama 2012 m. D.Britanija. Vaid. P.S.Hagen, A.Baasmo N-7 (12+)
Norvegų tyrinėtojas ir rašytojas Thoras Heyerdahlas yra įsitikinęs, kad Polinezijos salos buvo atrastos dar iki Kolumbo. Norėdamas tai įrodyti, 1947 m. jis susirenčia plaustą, kurį pavadina Kon-Tikiu, ir leidžiasi į tiriamąją kelionę, kuri truks daugiau nei 100 dienų, per kurias Ramiajame vandenyje susidurs su daugybe pavojų. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 LDK giminės. Gruževskiai. Laidų ciklas 2021 m. (12+)
Garbinga LDK giminė Gruževskiai, trečia po Radvilų ir Sapiegų, iškilo XVII a. Šios giminės atstovai įsitvirtino Žemaitijoje. Kelmės dvarą valdė daugiau nei 350 metų. Iš lokalaus valdytojo pakilę į politinį elitą , daug nuveikė šalies švietimo, karybos srityse, puoselėjo krikščioniškas vertybes. Tačiau ar ši giminė gerai žinoma ir tinkamai pristatyta plačiajai visuomenei? 
19:35 Lietuviškai (4). Laidu ciklas 2022 m. (12+)
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
„Iš kiemo pusės“ - satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Vyrų šešėlyje (9). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Lietuvą, kokią ją matome šiandien, kūrė ne vien tik vyrai, bet ir moterys. Informacinėje erdvėje, kurioje skelbiami pagrindiniai ir svarbiausi šalies įvykiai, dažniausiai matome vyriškus vardus ir pavardes, tačiau greta jų randame ir moteriškų vardų. Kas buvo tos moterys, kurios darė įtaką svarbiausius įvykius Lietuvoje ir už jos ribų? Apie tai – laidose „Vyrų šešėlyje“. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
22:15 „Be šansų“ (Long Shot). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. Ch.Theron, S.Rogen N-14 (12+)
Fredas Flarskis yra gabus žurnalistas, dėl savo bohemiško gyvenimo būdo bei pažiūrų nuolat įsiveliantis į įvairiausius nesusipratimus. Šarlotė Fyld – viena įtakingiausių ir galingiausių moterų pasaulyje: protinga, stilinga, graži ir nestokojanti įvairiausių talentų. Jie neturi absoliučiai nieko bendro, išskyrus tai, kad kažkada Šarlotė trumpai dirbo Fredo aukle, o Fredas ją buvo vaikiškai įsimylėjęs. Po daugybės metų Šarlotė ir Fredas vėl susitinka, moteriai kaip tik rengiantis paskelbti savo kandidatūrą Jungtinių Valstijų prezidento rinkimuose. 
00:20 OpTV. Pokalbių laida (12+)
01:20 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
02:10 „Infiltruotas“ (The Infiltrator). Kriminalinė drama 2016 m. JAV. Vaid. B.Cranston, J.Leguizamo N-14 (12+)
FTB agentas Robertas Mazuras gauna pavojingą užduotį. Jo tikslas - prisidengus pinigų plovimo specialistu įsiskverbti į Pablo Eskobaro kartelį ir sustabdyti narkotikų pristatymą į gatves. Rizikuodamas savo gyvybe ir šeimos laime, žmonos apkaltintas neištikimybe, atkaklusis agentas vis tiek siekia savo tikslo. Paremta tikrais faktais kriminalinė drama „Infiltruotas“. 
02:30 Teisingumo registras (k.) (12+)
03:40 Atspindžiai. Diskusijų laida (k.) (12+)
04:15 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Muzikos ekspresas (12+)