Здравствуйте, Гость!
18 апреля, 05:20

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
05 февраля, воскресенье 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:25 Verslo požiūris. Pokalbių laida (k.) (12+)
Lietuva ir pasaulis verslo akimis, verslumo skatinimas, valdžios ir visuomenės požiūrio keitimas - nuomonės ir įžvalgos iš Lietuvos verslininkų ir savo srities profesionalų. 
11:50 Vyrų šešėlyje (9). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Lietuvą, kokią ją matome šiandien, kūrė ne vien tik vyrai, bet ir moterys. Informacinėje erdvėje, kurioje skelbiami pagrindiniai ir svarbiausi šalies įvykiai, dažniausiai matome vyriškus vardus ir pavardes, tačiau greta jų randame ir moteriškų vardų. Kas buvo tos moterys, kurios darė įtaką svarbiausius įvykius Lietuvoje ir už jos ribų? Apie tai – laidose „Vyrų šešėlyje“. 
12:15 Pajūrio švyturiai (9). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Laidų ciklas apie išskirtines pajūrio asmenybes. 
12:40 Lietuvos mokslininkai (1). Laidų ciklas 2021 m. (12+)
13:10 „Svaiginanti Burgundija“ (Ce qui nous lie). Drama 2017 m. Prancūzija. Vaid. P.Marmai, A.Girardot N-7 (12+)
Žanas niekad nesutarė su savo šeima. Jis bastėsi po pasaulį ir sėkmingai nebendravo su Burgundijoje likusiais savo artimaisiais. Tačiau žinia apie sunkią tėvo ligą viską pakeičia. Žanas, nors ir pykdamas ant savęs, sugrįžta į namus. Tėvo liga – mirtina ir vilties nebėra. Kartu su seserimi Džiuljeta ir broliu Džeremiu Žanas rūpinasi nusilpusiu tėvu ir su siaubu galvoja apie tai, ką reikės daryti su šeimos ūkiu – didžiuliu vynuogynu. Trys susvetimėję žmonės negali ramia sąžine spjauti į šeimos verslą. Nenugalima senojo vynuogyno magija pamažu vėl sujungia juos ir pakužda atsakymus į svarbiausius gyvenimo klausimus. 
15:00 „Kauno dienos“ studija (k.) (12+)
„Kauno dienos“ studijos pokalbių temų spektras neturi griežtų rėmų. Tema ir pašnekovas gali priklausyti nuo tų dienų aktualijos ar įvykio. Labiau atsižvelgiama į svarbiausią kriterijų – turi būti įdomu. Visi nauji pokalbiai skaitytojams pateikiami dažniau nei kartą per savaitę. „Kauno dienos“ studijoje svečiuosis sporto, meno, visuomeninių organizacijų, savivaldybės atstovai. Laidos vedėjas – žurnalistas Gražvydas Muižys. 
15:45 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
16:45 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
17:45 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
„Iš kiemo pusės“ - satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:00 Vanagai. Aktualijų laida. Ved. R.Janutienė ir V.Vasiliauskas (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
20:30 „Išgyventi virš horizonto“ (Horizon Line). Veiksmo drama 2021 m. JAV. Vaid. A.Williams, A.Dreymon N-7 (12+)
Neseniai buvę pora, Sara ir Džeksonas sulaukia bendro pakvietimo į bičiulių vestuves pasakiško grožio tropikų saloje. Paaiškėja, kad į vestuves jiems teks skristi tuo pačiu lėktuvėliu, kuriame jie bus vieninteliai keleiviai. Nuostabūs vaizdai ir artėjančios šventės nuotaika pasikeičia per kelias akimirkas. Lėktuvėlio pilotą ištinka širdies smūgis. Sarai pavyksta išlyginti lėktuvą ir jie išsigelbsti nuo pražūties. Tik ar ilgam? Pakibę virš horizonto, Sara ir Džeksonas iš paskutiniųjų kovoja dėl savo gyvybių. 
22:00 „Paskutinis raganų medžiotojas“ (The Last Witch Hunter). Fantastinis f. 2015 m. JAV. Vaid. V.Diesel, M.Caine N-7 (12+)
Fantastinis, nuotykinis, veiksmo 
23:45 „Beirutas“ (Beirut). Trileris 2018 m. JAV. Vaid. J.Hamm, R.Pike N-14 (12+)
Įtraukiantis veiksmo trileris, pasakoja apie pilietinio karo įkarštyje atsidūrusius agentus, kurių pagrindinis tikslas yra išgelbėti draugą iš priešo gniaužtų. Ar pavyks tinkamai, pasinaudoti savo derybiniais įgūdžiais ir išgelbėti gyvybę?