Здравствуйте, Гость!
29 марта, 05:21

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
02 февраля, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Rizikinga Erzinti Diedukus 2“ (RED 2). Veiksmo komedija 2013 m. JAV. Vaid. B.Willis, J.Malkovich, H.Mirren N-7 (12+)
Antroje „diedukų“ istorijos dalyje buvę specialieji agentai gauna užduotį susekti pagrobtą portatyvinį, lengvai transportuojamą branduolinį ginklą. Kad įvykdytų užduotį, ar bent jau išliktų gyvi, viso parako dar neišbarstę buvę operatyvininkai privalės susikauti su ištisa orda negailestingų žudikų, viskam pasiryžusių teroristų ir galios ištroškusių valdžios atstovų. Pagrindinius herojus kelias nuves į Londoną, Maskvą ir Paryžių, kur jų lauks patys didžiausi pavojai, netikėtumai ir nuotykiai. Neprilygdami naujųjų laikų piktadariams nei skaičiumi, nei ginkluote, praėjusios kartos didvyriai turės pasikliauti tik savo įgūdžiais ir vienas kitu. 
12:55 Miško atspalviai (2/12). Pažintinė-pramoginė laida 2022 m. (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
13:20 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
13:45 „Kauno dienos“ studija (k.) (12+)
„Kauno dienos“ studijos pokalbių temų spektras neturi griežtų rėmų. Tema ir pašnekovas gali priklausyti nuo tų dienų aktualijos ar įvykio. Labiau atsižvelgiama į svarbiausią kriterijų – turi būti įdomu. Visi nauji pokalbiai skaitytojams pateikiami dažniau nei kartą per savaitę. „Kauno dienos“ studijoje svečiuosis sporto, meno, visuomeninių organizacijų, savivaldybės atstovai. Laidos vedėjas – žurnalistas Gražvydas Muižys. 
14:30 „Kad ir kas benutiktų“ (Whatever Works). Komedija 2009 m. JAV. Vaid. L.David, E.R.Wood N-7 (12+)
Kandžiai maloni ir beprotiškai linksmų išdaigų pilna Woody Alleno komedija! Didžiojo komiko Larry David personažas Borisas Jelnikovas - sarkastiškas, kandus ir žmonių nemėgstantis bambeklis. Suvokęs, kad vieną dieną gyvenimas neišvengiamai pasibaigs, jis nusprendžia praskaidrinti įgrisusią kasdienybę: palieka žmoną bei namus prestižinėje Niujorko vietoje. Taip, Borisas nėra malonus vyrukas. Tiesa, iki tol, kol ant savo slenksčio randa iš namų pabėgusią jauną ir naivią merginą Melodę. Įsileidęs ją į savo namus ir į savo širdį, Borisas atranda, kad šiame negailestingame pasaulyje džiaugtis verta viskuo, kas benutiktų. 
16:00 Pajūrio švyturiai (7,8). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Laidų ciklas apie išskirtines pajūrio asmenybes. 
16:20 Lietuvos mokslininkai (1). Laidų ciklas 2021 m. (12+)
16:45 Teisingumo registras (k.) (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 OpTV. Pokalbių laida (1) (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 OpTV. Pokalbių laida (2) (12+)
22:15 „Išminuotojų būrys“ (The Hurt Locker). Karinė drama 2008 m. JAV. Vaid. J.Renner N-14 (12+)
Šis daugelio pasaulio kino kritikų simpatijas užkariavęs ir net 6 Oskaro apdovanojimus susišlavęs Kathryn Bigelow filmas pasakoja apie patį pavojingiausią darbą mūšio lauke atliekančių karių gyvenimą. Išminuotojų komandai vadovaujantis seržantas Viljamas Džeimsas, nieko nepaisydamas, veržiasi į priekines mūšio linijas, rizikuodamas tiek savo, tiek jam pavaldžių karių gyvybe. Tačiau toks vado pramuštgalviškumas gąsdina nieko negalinčius pakeisti jo pavaldinius Senborną ir Eldridžą, kuriems telieka toliau stebėti, kaip jų vadas tampa vis labiau priklausomas nuo... karo, kuris jam - tarsi narkotikas. 
00:25 „Sniego traukinys“ (Snowpiercer). Fantastinė drama 2013 m. P.Korėja. Vaid. Ch.Evans, T.Swinton N-14 (12+)
Globalinio atšilimo eksperimentui žlugus, žemė palaidojama po storu sniego sluoksniu. Išlikę žmonės gyvena aplink planetą riedančiame traukinyje, tapusiame slėptuve ir namais. Ir čia veikia savi dėsniai. Elitas glaudžiasi traukinio priekyje, visi kiti , gale. Tačiau atstumtieji nusprendžia nuversti elitą. Ar noras valdyti neužgoš išgyvenimo instinkto žiūrėkite veiksmo juostoje „Sniego traukinys”. 
02:05 „Sniego traukinys“ (Snowpiercer). Fantastinė drama 2013 m. P.Korėja. Vaid. Ch.Evans, T.Swinton N-14 (12+)
02:30 Lietuviškai (4). Laidu ciklas 2022 m. (12+)
02:55 „Be šansų“ (Long Shot). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. Ch.Theron, S.Rogen N-14 (12+)
Fredas Flarskis yra gabus žurnalistas, dėl savo bohemiško gyvenimo būdo bei pažiūrų nuolat įsiveliantis į įvairiausius nesusipratimus. Šarlotė Fyld – viena įtakingiausių ir galingiausių moterų pasaulyje: protinga, stilinga, graži ir nestokojanti įvairiausių talentų. Jie neturi absoliučiai nieko bendro, išskyrus tai, kad kažkada Šarlotė trumpai dirbo Fredo aukle, o Fredas ją buvo vaikiškai įsimylėjęs. Po daugybės metų Šarlotė ir Fredas vėl susitinka, moteriai kaip tik rengiantis paskelbti savo kandidatūrą Jungtinių Valstijų prezidento rinkimuose. 
04:10 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
04:35 Muzikos ekspresas (12+)
04:55 Muzikos ekspresas (12+)