Здравствуйте, Гость!
29 марта, 03:43

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
01 февраля, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Verslo požiūris. Pokalbių laida (k.) (12+)
Lietuva ir pasaulis verslo akimis, verslumo skatinimas, valdžios ir visuomenės požiūrio keitimas - nuomonės ir įžvalgos iš Lietuvos verslininkų ir savo srities profesionalų. 
09:25 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
09:50 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
10:40 „Kad ir kas benutiktų“ (Whatever Works). Komedija 2009 m. JAV. Vaid. L.David, E.R.Wood N-7 (12+)
Kandžiai maloni ir beprotiškai linksmų išdaigų pilna Woody Alleno komedija! Didžiojo komiko Larry David personažas Borisas Jelnikovas - sarkastiškas, kandus ir žmonių nemėgstantis bambeklis. Suvokęs, kad vieną dieną gyvenimas neišvengiamai pasibaigs, jis nusprendžia praskaidrinti įgrisusią kasdienybę: palieka žmoną bei namus prestižinėje Niujorko vietoje. Taip, Borisas nėra malonus vyrukas. Tiesa, iki tol, kol ant savo slenksčio randa iš namų pabėgusią jauną ir naivią merginą Melodę. Įsileidęs ją į savo namus ir į savo širdį, Borisas atranda, kad šiame negailestingame pasaulyje džiaugtis verta viskuo, kas benutiktų. 
12:10 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
„Žvejo kelias su Ričardu“ - laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, 
12:35 Vanagai. Įvykių apžvalga (k.) (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
14:05 Karštas komentaras. Ved. G.Gorienė. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Karštas komentaras“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Karštas komentaras“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
16:00 „Rizikinga Erzinti Diedukus 2“ (RED 2). Veiksmo komedija 2013 m. JAV. Vaid. B.Willis, J.Malkovich, H.Mirren N-7 (12+)
Antroje „diedukų“ istorijos dalyje buvę specialieji agentai gauna užduotį susekti pagrobtą portatyvinį, lengvai transportuojamą branduolinį ginklą. Kad įvykdytų užduotį, ar bent jau išliktų gyvi, viso parako dar neišbarstę buvę operatyvininkai privalės susikauti su ištisa orda negailestingų žudikų, viskam pasiryžusių teroristų ir galios ištroškusių valdžios atstovų. Pagrindinius herojus kelias nuves į Londoną, Maskvą ir Paryžių, kur jų lauks patys didžiausi pavojai, netikėtumai ir nuotykiai. Neprilygdami naujųjų laikų piktadariams nei skaičiumi, nei ginkluote, praėjusios kartos didvyriai turės pasikliauti tik savo įgūdžiais ir vienas kitu. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 „Kauno dienos“ studija. Ved. G.Muižys (12+)
„Kauno dienos“ studijos pokalbių temų spektras neturi griežtų rėmų. Tema ir pašnekovas gali priklausyti nuo tų dienų aktualijos ar įvykio. Labiau atsižvelgiama į svarbiausią kriterijų – turi būti įdomu. Visi nauji pokalbiai skaitytojams pateikiami dažniau nei kartą per savaitę. „Kauno dienos“ studijoje svečiuosis sporto, meno, visuomeninių organizacijų, savivaldybės atstovai. Laidos vedėjas – žurnalistas Gražvydas Muižys. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
„Iš kiemo pusės“ - satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Lietuvos mokslininkai (1). Laidų ciklas 2021 m. (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Miško atspalviai (2/12). Pažintinė-pramoginė laida 2022 m. (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
21:40 Gyvenu čia (2). Laidų ciklas 2022 m. (12+)
22:05 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
23:50 „Be šansų“ (Long Shot). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. Ch.Theron, S.Rogen N-14 (12+)
Fredas Flarskis yra gabus žurnalistas, dėl savo bohemiško gyvenimo būdo bei pažiūrų nuolat įsiveliantis į įvairiausius nesusipratimus. Šarlotė Fyld – viena įtakingiausių ir galingiausių moterų pasaulyje: protinga, stilinga, graži ir nestokojanti įvairiausių talentų. Jie neturi absoliučiai nieko bendro, išskyrus tai, kad kažkada Šarlotė trumpai dirbo Fredo aukle, o Fredas ją buvo vaikiškai įsimylėjęs. Po daugybės metų Šarlotė ir Fredas vėl susitinka, moteriai kaip tik rengiantis paskelbti savo kandidatūrą Jungtinių Valstijų prezidento rinkimuose. 
01:55 Pajūrio švyturiai (7,8). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Laidų ciklas apie išskirtines pajūrio asmenybes. 
02:30 Lietuviškai (4). Laidu ciklas 2022 m. (12+)
02:40 „Džonas Vikas 3“ (John Wick: Chapter 3 - Parabellum). Veiksmo trileris 2019 m. JAV. Vaid. K.Reeves, H.Berry N-14 (12+)
Atkeršijęs mafijos bosui Santinui, Džonas Vikas patenka į nepavydėtiną padėtį. Nusikaltėlių prieglobsčio viešbutyje „Continental“ valdytojas Vinstonas neturi kitos išeities, kaip paskelbti atlygį už paties Džono Viko galvą. 14 milijonų dolerių – riebus kąsnelis net ir geriausiai besiverčiantiems nusikaltėliams. Džonui Vikui reikia kuo greičiau išsinešdinti iš Niujorko. Kartu su vienintele jam likusia sąjungininke - žudike Sofija - Džonas leidžiasi į kruviniausią savo gyvenimo kelionę. 
02:55 „Be šansų“ (Long Shot). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. Ch.Theron, S.Rogen N-14 (12+)
04:45 Muzikos ekspresas (12+)
04:55 Muzikos ekspresas (12+)