Здравствуйте, Гость!
18 мая, 11:12

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
13 февраля, понедельник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Iš esmės. Diskusijų laida (k.) (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
10:50 „Kitoje lovos pusėje“ (De l'autre cote du lit). Komedija 2008 m. Prancūzija. Vaid. S.Marceau, D.Boon N-7 (12+)
Ariana ir Hugo jau dešimtmetį vedę. Būtent dabar jie pajunta kaip kasdienį gyvenimą užvaldo buitis bei rutina. Pasipila priekaištai, prasideda barniai. Kad išsaugotų santuoką, vyras ir žmona apsikeičia vietomis ir perima vienas kito pareigas bei darbus. 
12:20 Vanagai. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
13:50 „Elvis ir Niksonas“ (Elvis & Nixon). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. M.Shannon, K.Spacey N-7 (12+)
Taip, tai nebuvo Jaltos konferencija. Tačiau daugeliui svarbiausias XX a. susitikimas atrodo būtent šis – kai 1970-ųjų gruodžio 21 dieną Elvis atvyko į Baltuosius rūmus, kad susitiktų su prezidentu Ričardu Niksonu. Šis susitikimas yra įamžintas vienoje keisčiausių ir šmaikščiausių pastarojo šimtmečio nuotraukų, kuri, ją saugančio Nacionalinio archyvo duomenimis, yra ir pati populiariausia. Ši juosta – tai žvilgsnis už šios nuotraukos, į dviejų svarbių šalies figūrų susitikimą, kurios net ir po savo mirties kelia daug klausimų, neaiškumų ir sulaukia milžiniško susidomėjimo. 
15:15 Lietuvos mokslininkai (2). Laidų ciklas 2021 m. (12+)
15:45 „Laiškai Sofijai“ (Letters to Sofija). Biografinė drama 2012 m. D.Britanija. Vaid. R.Zubovas, M.Korenkaitė N-7 (12+)
Tikrais įvykiais paremta, jautri istorija atskleidžia Lietuvos genijaus, Mikalojaus Konstantino Čiurlionio, meilę jam neabejingai moteriai ir gimtajai šaliai. Tai juosta, kurioje supinami tikri istoriniai įvykiai, lietuvių genijaus biografijos faktai, išgalvotos siužeto interpretacijos ir realūs M.K.Čiurlionio paveikslai bei mintys. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 LDK giminės. Chodkevičiai. Laidų ciklas 2021 m. (12+)
Chodkevičių giminė lėmė reikšmingus LDK visuomenės ir valstybės procesus, kūrė valstybingumo tradicijas. Chodkevičių giminė XV–XVII a. valstybės politiniame ir kultūriniame gyvenime buvo labai svarbi. Chodkevičių vyrai ištikimai tarnavo LDK didiesiems kunigaikščiams ir Lenkijos karaliams, atkakliai gynė Abiejų Tautų Respublikos bajorų luomo interesus, pasižymėdami kaip karo vadai, diplomatai, įtakingi Ponų tarybos pareigūnai ir administratoriai. 
19:35 1863 metų sukilimas (1). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Vyrų šešėlyje (10). TV EUROPA laidų ciklas 2021 m. (12+)
Lietuvą, kokią ją matome šiandien, kūrė ne vien tik vyrai, bet ir moterys. Informacinėje erdvėje, kurioje skelbiami pagrindiniai ir svarbiausi šalies įvykiai, dažniausiai matome vyriškus vardus ir pavardes, tačiau greta jų randame ir moteriškų vardų. Kas buvo tos moterys, kurios darė įtaką svarbiausius įvykius Lietuvoje ir už jos ribų? Apie tai – laidose „Vyrų šešėlyje“. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
22:15 „Antrasis šansas“ (Second Act). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. J.Lopez N-7 (12+)
Už minimalų atlyginimą parduotuvėje dirbanti keturiasdešimtmetė Maja yra tikra, kad ji verta geresnio gyvenimo. Bėda tik ta, kad CV negailestingas – jokio tinkamo išsilavinimo, pažinčių ar svarbių karjeros įrašų. Padėti pasisiūlo bičiulis, kuris truputį patobulina moters internetinę asmenybę. Rezultato ilgai laukti nereikia - Maja pakviečiama darbo pokalbiui į prestižinę finansų kompaniją prašmatniame Manheteno biure. Kartais, kad pagaliau pagautum savo laimės paukštę, tereikia, kad nors tavimi patikėtų. Ir suteiktų gyvenime antrą šansą. 
00:00 OpTV. Pokalbių laida (12+)
01:00 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
01:45 „Išdavikas“ (Our Kind of Traitor). Trileris 2016 m. D.Britanija. Vaid. E.McGregor, S.Skarsgard N-14 (12+)
Oksfordo dėstytojas Peris ir teisininkė Geilė atostogų Karibuose metu susipažįsta su žavingu, įdomiu ir nepadoriai turtingu vyriškiu, vardu Dima. Netrukus paaiškėja Dimos turtų kilmė: jis - pagrindinis Rusijos mafijos nešvarių pinigų „plovėjas“. Atostogoms baigiantis, rusas prisipažįsta baiminantis dėl savo šeimos saugumo ir paprašo Perio padaryti jam paslaugą – perduoti Didžiosios Britanijos žvalgybai USB diską su itin vertinga informacija apie nelegalių mafijos pinigų judėjimą. Netrukus Peris ir Geilė įtraukiami į nepaprastai pavojingą šnipų, mafijos ir dviejų šalių vyriausybių katės ir pelės žaidimą, kuriame gali pasitikėti tik vienas kitu. 
03:30 Muzikos ekspresas (12+)