Здравствуйте, Гость!
18 мая, 11:15

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
18 февраля, суббота 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:45 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
12:10 Ūkininkas Jurgis (1). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Tai žaismingas edukacinių laidų ciklas, pirmiausiai, skirtas jaunimu ir ne tik. Jų požiūrio į vartojimo įpročius, gamtos apsaugą ir klimato kaitą formavimui. Jurgis – personažas, kurį įkūnija aktorius Darius Auželis. Jis labai nori būti ūkininku ir sukurti savo svajonių ūkį, kuris negriautų žmogaus ir gamtos harmoningo ryšio – tik dar nėra apsisprendęs ir nežino kaip tas ūkis turėtų atrodyti. 
12:40 LDK giminės. Chodkevičiai. Laidų ciklas 2021 m. (12+)
Chodkevičių giminė lėmė reikšmingus LDK visuomenės ir valstybės procesus, kūrė valstybingumo tradicijas. Chodkevičių giminė XV–XVII a. valstybės politiniame ir kultūriniame gyvenime buvo labai svarbi. Chodkevičių vyrai ištikimai tarnavo LDK didiesiems kunigaikščiams ir Lenkijos karaliams, atkakliai gynė Abiejų Tautų Respublikos bajorų luomo interesus, pasižymėdami kaip karo vadai, diplomatai, įtakingi Ponų tarybos pareigūnai ir administratoriai. 
13:05 1863 metų sukilimas (1). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
13:35 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
14:00 Autopilotas. Laida apie automobilius. Ved. R.Fetingis (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
14:25 „Nuosavas šnipas“ (My Spy). Veiksmo komedija 2020 m. JAV. Vaid. D.Bautista N-7 (12+)
Džei Džei – šilto ir šalto matęs CŽV agentas, užgrūdintas daugybėje misijų. Tačiau kartą padaro klaidą ir yra pažeminamas pareigose. Jau pirmoji nauja užduotis praktiškai įvaro Džei Džei į neviltį: kartu su kolege Bobi jis paskiriamas stebėti vieną paprastą šeimą. Tiesa, Džei Džei dar nežino, kad bent jau devynmetė šeimos narė Sofija toli gražu nėra paprasta. Ne pagal amžių protinga mergaitė netrukus suranda jos bute paslėptas kameras ir, vadovaudamasi logika bei kompiuterinėmis žiniomis, aptinka ją šnipinėjančius operatyvininkus. 
16:05 Andy Ray pokalbiai (2/10) (12+)
Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomenėje glūdi nesuskaičiuojama galybė įdomių istorijų ir patirčių – jų tiek, kiek ir žmonių. Kad jų gyvenimai yra įdomus ne mažiau už pasaulinio garso žvaigždes, atskleidžia savanoriška tautiečių iniciatyva – internetinis pokalbių kanalas „Andy Ray pokalbiai” (Andy Ray Talks). Herojų toli ieškoti nereikia – jie čia, tarp mūsų, sako Andy, vienas iš kanalo autorių. 
16:50 Teisingumo registras. Ved. V.Vasiliauskas (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
18:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:00 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:45 Verslo požiūris. Pokalbių laida (12+)
Lietuva ir pasaulis verslo akimis, verslumo skatinimas, valdžios ir visuomenės požiūrio keitimas - nuomonės ir įžvalgos iš Lietuvos verslininkų ir savo srities profesionalų. 
20:10 „Šaukimų diena“ (Draft Day). Sporto drama 2014 m. JAV. Vaid. K.Costner N-7 (12+)
NFL Šaukimų dieną generalinis Klyvlendo komandos vadybininkas Sonis Vyveris turi galimybę žymiai sustiprinti savo komandą, nes gavo pirmąjį šaukimą. Todėl Sonis turi padaryti vieną iš svarbiausių pasirinkimų gyvenime. Tą likimus keičiančią dieną jis privalo apsispręsti, ką nori paaukoti, kad išsirinktų žaidėją iš kelių šimtų žmonių, kurių vienintelė svajonė yra patekti į NFL. Galiausiai jis turi pasirinkti tarp neaiškios praeities gynėjo ir abejotinos ateities įžaidėjo... 
22:00 „2:22“ (2:22). Mistinis trileris 2017 m. JAV. Vaid. M.Huisman, T.Palmer N-14 (12+)
2 valandos 22 minutės. Giedrą popietės dangų staiga perskrodžia akinantis šviesos blyksnis. Visi navigacijos prietaisai išeina iš rikiuotės. Du keleiviniai lėktuvai neišvengiamai tuoj susidurs. Ar paskutinę akimirką aviadispečeris suspės išskirti maršrutus? Kaip nuo šio įvykio pasikeis jo gyvenimas? Visi atsakymai mistinėje veiksmo juostoje. 
23:40 „Visi pasaulio pinigai“ (All the Money in the World). Kriminalinė drama 2017 m. JAV. Vaid. M.Williams, Ch.Plummer N-14 (12+)
1973 m. liepos 10-osios naktį, maždaug trečią valandą ryto šalia Farnezi rūmų Romoje buvo pagrobtas 16-metis Džonas Polas Getis Trečiasis. Pagrobimą organizavę Kalabrijos nusikalstamo susivienijimo „Ndrangheta“ nariai puikiai žinojo, į ką taikosi. Jaunojo Džono senelis Dž. Polas Getis tuo metu buvo turtingiausias pasaulio žmogus. Pagrobėjai pareikalavo 17 mln. dolerių išpirkos, bet senelis mokėti atsisakė. Pagrindinis sprendimo motyvas – sumokėjus nusikaltėliams, šiems atsivertų nauja „uždarbio“ galimybė ir tuomet pavojuje atsidurtų visi 14 jo anūkų. 
01:50 „Gringo“ (Gringo). Veiksmo komedija 2018 m. JAV. Vaid. J.Edgerton, C.Theron N-14 (12+)
Vis daugiau Amerikos valstijų legalizuojant marihuaną, veiklūs verslininkai Eleina ir Ričardas prastumia idėją gaminti žolės tabletes. Porelė nutaria tablečių gamybą užsukti Meksikoje (nes ten pigiau). Ir su tablečių receptu bei užduotimi prižiūrėti gamybą išsiunčia patikimą darbuotoją Haroldą. Pasklidus gandams, jis atsiduria daugybės interesantų dėmesio centre. Visi jie - su vienu tikslu: bet kokia kaina ir priemonėmis sučiupti Haroldą ir jei ne visiškai užvaldyti, tai bent atsignybti dalį taip viliojančio cheminės marihuanos pyrago. 
03:40 Vyrų šešėlyje (10). TV EUROPA laidų ciklas 2021 m. (12+)
Lietuvą, kokią ją matome šiandien, kūrė ne vien tik vyrai, bet ir moterys. Informacinėje erdvėje, kurioje skelbiami pagrindiniai ir svarbiausi šalies įvykiai, dažniausiai matome vyriškus vardus ir pavardes, tačiau greta jų randame ir moteriškų vardų. Kas buvo tos moterys, kurios darė įtaką svarbiausius įvykius Lietuvoje ir už jos ribų? Apie tai – laidose „Vyrų šešėlyje“. 
04:05 Gyvenu čia (4). Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Daug staigmenų, nuotaikingų kelionės akimirkų ir nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis iš paukščio skrydžio. Kūrybinė grupė TV laidose pristatys skirtingus mūsų šalies kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, įvairaus laisvalaikio galimybes, kalbins sveika gyvenimiška filosofija alsuojančius žmones ir ne tik. Savo laidose suteiks galimybę Lietuvos kraštovaizdžiu gėrėtis ir iš paukščio skrydžio. „Dažnas iš mūsų daug keliauja po svečias šalis, bet mažai tepažįsta savo kraštą. O juk mūsų Lietuvoje įdomybių apstu įvairiam skoniui ir visiems gyvenimo atvejams. 
04:30 Muzikos ekspresas (12+)