Здравствуйте, Гость!
03 мая, 22:25

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
20 февраля, понедельник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Andy Ray pokalbiai (2/10) (12+)
Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomenėje glūdi nesuskaičiuojama galybė įdomių istorijų ir patirčių – jų tiek, kiek ir žmonių. Kad jų gyvenimai yra įdomus ne mažiau už pasaulinio garso žvaigždes, atskleidžia savanoriška tautiečių iniciatyva – internetinis pokalbių kanalas „Andy Ray pokalbiai” (Andy Ray Talks). Herojų toli ieškoti nereikia – jie čia, tarp mūsų, sako Andy, vienas iš kanalo autorių. 
10:45 „Šaukimų diena“ (Draft Day). Sporto drama 2014 m. JAV. Vaid. K.Costner N-7 (12+)
NFL Šaukimų dieną generalinis Klyvlendo komandos vadybininkas Sonis Vyveris turi galimybę žymiai sustiprinti savo komandą, nes gavo pirmąjį šaukimą. Todėl Sonis turi padaryti vieną iš svarbiausių pasirinkimų gyvenime. Tą likimus keičiančią dieną jis privalo apsispręsti, ką nori paaukoti, kad išsirinktų žaidėją iš kelių šimtų žmonių, kurių vienintelė svajonė yra patekti į NFL. Galiausiai jis turi pasirinkti tarp neaiškios praeities gynėjo ir abejotinos ateities įžaidėjo... 
12:30 Vanagai. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
14:00 „Nuosavas šnipas“ (My Spy). Veiksmo komedija 2020 m. JAV. Vaid. D.Bautista N-7 (12+)
Džei Džei – šilto ir šalto matęs CŽV agentas, užgrūdintas daugybėje misijų. Tačiau kartą padaro klaidą ir yra pažeminamas pareigose. Jau pirmoji nauja užduotis praktiškai įvaro Džei Džei į neviltį: kartu su kolege Bobi jis paskiriamas stebėti vieną paprastą šeimą. Tiesa, Džei Džei dar nežino, kad bent jau devynmetė šeimos narė Sofija toli gražu nėra paprasta. Ne pagal amžių protinga mergaitė netrukus suranda jos bute paslėptas kameras ir, vadovaudamasi logika bei kompiuterinėmis žiniomis, aptinka ją šnipinėjančius operatyvininkus. 
15:40 Lietuvos mokslininkai (3). Laidų ciklas 2021 m. (12+)
16:10 „Antrasis šansas“ (Second Act). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. J.Lopez N-7 (12+)
Už minimalų atlyginimą parduotuvėje dirbanti keturiasdešimtmetė Maja yra tikra, kad ji verta geresnio gyvenimo. Bėda tik ta, kad CV negailestingas – jokio tinkamo išsilavinimo, pažinčių ar svarbių karjeros įrašų. Padėti pasisiūlo bičiulis, kuris truputį patobulina moters internetinę asmenybę. Rezultato ilgai laukti nereikia - Maja pakviečiama darbo pokalbiui į prestižinę finansų kompaniją prašmatniame Manheteno biure. Kartais, kad pagaliau pagautum savo laimės paukštę, tereikia, kad nors tavimi patikėtų. Ir suteiktų gyvenime antrą šansą. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 Praeities žvalgas (5/1). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
19:35 1863 metų sukilimas (2). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 LDK giminės. Pacai. Laidų ciklas 2021 m. (12+)
Pacų giminė daugiau kaip 400 metų trylikoje kartų yra davusi daug valstybės pareigūnų, dvasininkų ir net pačių aukščiausių valstybės veikėjų. Visi jie gynė LDK interesus, o ir Jungtinės Abiejų Tautų Respublikos interesų niekada neišdavė. Pacų „aukso amžius“ – tai XVII amžiaus antroji pusė, taip vadinamasis „tvanas“ . Dėl vidinės netvarkos į šalį veržėsi rusai, švedai ir turkai. Tada būtent Pacų diplomatinių ir karinių pastangų dėka LDK suverenumas buvo atkurtas. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
22:15 „Gražuoliukas 2“ (Zweiohrkuken). Komedija 2009 m. Vokietija. Vaid. T.Schweiger, N.Tschirner N-14 (12+)
Ludo ir Ana kartu gyvena jau dvejus metus. Prasideda kasdieninė rutina. Ludo aistra Anai po truputėlį dingsta. O Ana pavyduliauja, nes Ludo žvalgosi į kitas merginas. Pačiu netinkamiausiu metu pasirodo buvęs Anos vaikinas Ralfas. Ji iškeliauja pas savo buvusįjį, o Ludo supranta, kad tebemyli Aną... Kartais išsiskyrimas padeda susigaudyti jausmuose. Kultinės Tilo Schweigerio komedijos tęsinys. 
00:25 OpTV. Pokalbių laida (12+)
01:25 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
02:15 „2:22“ (2:22). Mistinis trileris 2017 m. JAV. Vaid. M.Huisman, T.Palmer N-14 (12+)
2 valandos 22 minutės. Giedrą popietės dangų staiga perskrodžia akinantis šviesos blyksnis. Visi navigacijos prietaisai išeina iš rikiuotės. Du keleiviniai lėktuvai neišvengiamai tuoj susidurs. Ar paskutinę akimirką aviadispečeris suspės išskirti maršrutus? Kaip nuo šio įvykio pasikeis jo gyvenimas? Visi atsakymai mistinėje veiksmo juostoje. 
03:50 Muzikos ekspresas (12+)