Здравствуйте, Гость!
25 апреля, 12:12

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
27 февраля, понедельник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Iš esmės. Diskusijų laida (k.) (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
10:50 „Brolis“ (Kin). Fantastinis f. 2018 m. JAV. Vaid. J.Franco, J.Reynor N-7 (12+)
Tą dieną, pakeitusią įvaikinto dvylikamečio Ilajaus gyvenimą, apleistame pastate paauglys rado kelis negyvus kūnus keistomis uniformomis ir dar keistesniais, akivaizdžiai nežemiškos kilmės ginklais. Neatsispyręs pagundai, berniukas vieną ginklą pasiėmė. Kai paaiškėja, kad vietiniam nusikaltėliui Teilorui Ilajaus brolis Džimis skolingas 50 tūkst. dolerių, kuriuos Teiloras pasiryžęs pasiimti, nevengdamas jokių priemonių. Negalėdamas ramiai stebėti, kaip grasinama jo broliui, Ilajus panaudoja surastą ginklą. O tada juos ima gaudyti nusikaltėliai, FTB pareigūnai, o svarbiausia – padarai, kuriems priklauso galingasis ginklas. 
12:25 Vanagai. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
13:55 „Riteris su puse“ (1 1/2 Ritter). Komedija 2008 m. Vokietija. Vaid. T.Schwaiger, R.Kavanian N-7 (12+)
Riteris Lancė garsėja savo narsa ir beprotiškais žygiais. Tačiau šlovę jis dalinasi perpus su nuolankiu savo palydovu Erdaliu. Tiesa, iš jo nekoks karžygys, jam daug geriau sekasi malti liežuviu. Dabar bičiulių laukia pavojinga užduotis - atrasti kaip į vandenį dingusią princesę Hercelindą. 
15:45 Lietuvos mokslininkai (4). Laidų ciklas 2021 m. (12+)
16:10 „Tobulos Kalėdos“ (Love the Coopers). Komedija 2015 m. JAV. Vaid. D.Keaton, J.Goodman N-7 (12+)
Kalėdos – tai laikas, kai susirenka visa šeima. Kuperių šeima – ne išimtis. Nors vaikai jau užaugę, tačiau mama žūtbūt stengiasi visus surinkti prie vieno stalo. Visi menki gyvenimo nesklandumai yra niekis, palyginus su didžiuliu buvimo drauge džiaugsmu. Diana Keaton, Jhon‘as Goodman‘as, Olivija Vaild nesusipratimų, pokštų ir džiaugsmo kupinoje komedijoje „Tobulos Kalėdos“. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 Praeities žvalgas (5/2). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
19:35 1863 metų sukilimas (3). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 LDK giminės. Tiškevičiai. Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Tiškevičių giminėje iškilo net 9 vaivados, 2 vyskupai, 3 lauko etmonai, 3 kaštelionai, 3 iždininkai, 4 didieji maršalkos.Tiškevičių Logoisko šaką prie Minsko įkūrė ir pirmasis grafo titulą 1569 m. gavo Tiškos sūnus Vasilijus. Tiškevičių giminėje susiformavo net keletas ryškių šakų ir linijų, kurios vėliau paplito po visą LDK teritoriją. XIX a. pabaigoje XX a. pradžioje turtų nestokoję Tiškevičiai jau ne tik dvarus statėsi – rūpinosi ir pramonės plėtra, socialiniais reikalais, daug prisidėjo prie vietos bendruomenių plėtros. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
22:15 „Kol dar neatėjo audra“ (Adrift). Nuotykių drama 2018 m. JAV. Vaid. Sh.Woodley, S.Claflin N-7 (12+)
Banglentininkė Tamė ir jūreivis Ričardas susipažino 1983-ųjų vasarą Prancūzijos Polinezijos saloje Taityje – Ramiojo vandenyno pietuose esančiame vandens ir nuotykių mėgėjų rojuje. Jaunuoliai iš karto krito vienas kitam į akį, o netrukus nutarė kartu leistis į gyvenimo kelionę: Ričardo jachta nuplaukti į Kaliforniją, esančią už daugiau nei 6000 kilometrų. Spalio mėnesį, artėjant vasarai Pietų pusrutulyje, įsimylėjėliai pakėlė bures. Tačiau jie net nenutuokė, kad plaukia tiesiai į besiformuojantį uraganą „Reimondas“, tais metais tapusį vienu galingiausių uraganų istorijoje. 
23:50 OpTV. Pokalbių laida (12+)
00:50 Čekutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
01:40 „Belaisvė“ (The Captive). Trileris 2014 m. Kanada. Vaid. R.Reynolds N-14 (12+)
Kai šeimą sukrečia baisi nelaimė, pagrobiama mažametė dukrelė, gyvenimas regis slysta iš po kojų. Praėjus aštuoneriems metams, prisiminimai staiga atgyja. Vyras randa įkalčių, kurie jam leidžia manyti, jog dukra vis dar gyva. Tėvas padedamas, vietos detektyvo, ketina surasti savo pagrobtą dukterį, kuriai turėtų būti septyniolika metų. 
03:35 Muzikos ekspresas (12+)