Здравствуйте, Гость!
28 марта, 19:05

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
04 марта, суббота 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:45 Ūkininkas Jurgis (3). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Tai žaismingas edukacinių laidų ciklas, pirmiausiai, skirtas jaunimu ir ne tik. Jų požiūrio į vartojimo įpročius, gamtos apsaugą ir klimato kaitą formavimui. Jurgis – personažas, kurį įkūnija aktorius Darius Auželis. Jis labai nori būti ūkininku ir sukurti savo svajonių ūkį, kuris negriautų žmogaus ir gamtos harmoningo ryšio – tik dar nėra apsisprendęs ir nežino kaip tas ūkis turėtų atrodyti. 
12:10 LDK giminės. Tiškevičiai. Laidų ciklas 2022 m. (12+)
12:35 1863 metų sukilimas (3). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
13:05 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:30 Autopilotas. Laida apie automobilius. Ved. R.Fetingis (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
13:55 „Nerve: drąsos žaidimas“ (Nerve). Veiksmo f. 2016 m. JAV. Vaid. D.Franco N-7 (12+)
Per pasaulį kaip cunamio banga ritasi naujas žaidimas „Nerve“. Nori pamatyti, kaip eiliniai žmonės daro pačius neįtikinamiausius ir beprotiškiausius dalykus? Atsisiųsk programėlę, prisiregistruok ir tapk žiūrovu. Užsikabinai? Išbandyk pats – tapk žaidėju! Kiekviena žaidimo užduotis įvertinta skirtinga pinigų suma. Kas juos sumoka? Kas laukia žaidėjų? 
15:30 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:00 Teisingumo registras. Ved. V.Vasiliauskas (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 Čekutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
20:00 Verslo požiūris. Pokalbių laida (12+)
Lietuva ir pasaulis verslo akimis, verslumo skatinimas, valdžios ir visuomenės požiūrio keitimas - nuomonės ir įžvalgos iš Lietuvos verslininkų ir savo srities profesionalų. 
20:25 „Meilės punšas“ (Love Punch). Komedija 2013 m. Prancūzija. Vaid. P.Brosnan, E.Thompson N-7 (12+)
Ričardas Džounsas jau buvo pasirengęs pradėti pensininko gyvenimą. Sėkmingai pardavęs savo sukurtą firmą ir jau ketino iškilmingai užverti biuro duris, kai paaiškėjo, kad firmos pirkimo procesas tebuvo didžiulė apgaulė. Rezultate – nei firmos, nei pinigų. Buvę sutuoktiniai Ričardas ir Keitė išvyksta į Kanus, Jų planas - pavogti piršlybų deimantą iš juos apgavusio finansininko. Ar šie planai taps realybe? 
22:00 „Švarus sunaikinimas“ (Good Kill). Trileris 2014 m. JAV. Vaid. E.Hawke, J.Jones N-14 (12+)
Filmas apie buvusį JAV lakūną. Jo dabartinis darbas sėdėti komandos centre karinėje bazėje Los Andžele ir valdyti bepiločius lėktuvus iš kito pasaulio krašto. Jis kiekvieną dieną kariauja su teroristais ir naikina talibus. Kartą per įprastą operaciją aukomis tapo prabėgantys vaikai. Po to įvykio herojus vis galvojo, ar teisingam jis gyvenimo kely... 
23:40 „Kuždesių sala“ (Shutter Island). Mistinis trileris 2010 m. JAV. Vaid. L.DiCaprio, M.Ruffalo N-14 (12+)
Filmų „Niujorko gaujos“, „Aviatorius“ bei „Infiltruoti“ duetas - režisierius Martin Scorcese bei aktorius Leonardo DiCaprio - šįkart pristato šiurpulingą trilerį, alsuojantį nežinomybe bei nenuspėjamais istorijos posūkiais. 1954-ieji. Teismo pareigūnas Tedis Danielsas atvyksta į atokią Kuždesių salą tirti bylą moters, dingusios iš ligoninės nusikaltėliams su psichine negalia. Atskleisdamas vis daugiau šokiruojančių ir siaubą keliančių faktų, Tedis suvokia, kad yra vietų, kurios tiesiog neleidžia ištrūkti. 
01:55 „Programa“ (The Program). Sporto drama 2015 m. D.Britanija. Vaid. B.Foster N-14 (12+)
Airis, sporto žurnalistas, įsitikinęs, kad Lance’ui Armstrong‘ui skinti pergales „Tour de France“ lenktynėse padeda uždrausti preparatai. Vedamas savo įsitikinimų jis pradeda įrodymų paieškas. Ar žurnalistui pavyks atskleisti Armstrong‘o apgaulę? Visi atsakymai, tikrais faktais paremtoje dramoje – „Programa“. 
03:35 Gyvenu čia (6). Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Daug staigmenų, nuotaikingų kelionės akimirkų ir nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis iš paukščio skrydžio. Kūrybinė grupė TV laidose pristatys skirtingus mūsų šalies kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, įvairaus laisvalaikio galimybes, kalbins sveika gyvenimiška filosofija alsuojančius žmones ir ne tik. Savo laidose suteiks galimybę Lietuvos kraštovaizdžiu gėrėtis ir iš paukščio skrydžio. „Dažnas iš mūsų daug keliauja po svečias šalis, bet mažai tepažįsta savo kraštą. O juk mūsų Lietuvoje įdomybių apstu įvairiam skoniui ir visiems gyvenimo atvejams. 
04:00 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
04:30 Muzikos ekspresas (12+)