Здравствуйте, Гость!
25 апреля, 21:57

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
03 марта, пятница 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Užburtas ratas“ (Wonder Wheel). Drama 2017 m. JAV. Vaid. K.Winslet, J.Timberlake N-7 (12+)
Niujorkas, šeštasis praėjusio amžiaus dešimtmetis - romantiškasis Amerikietiškos Svajonės laikotarpis, kuriame toli gražu ne visos svajonės išsipildo. Pramogų parko bare dirba buvusi aktorė Džinė, gyvenanti su ūmaus būdo karuselės prižiūrėtoju Hampčiu. Moteris slapčia įsižiūrėjusi jauną gelbėtoją Mikį, tačiau jos romantiškas svajones sugadina netikėtai vėl po daugybės metų apsireiškusi Hampčio dukra Karolina. Užsisuka tikra aistros, keršto, intrigų ir išdavysčių karuselė, kurioje atsiskleis kruopščiai slepiamos, netikėtos ir šokiruojančios istorijos herojų savybės. 
12:40 Techninė profilaktika (12+)
13:00 „Brolis“ (Kin). Fantastinis f. 2018 m. JAV. Vaid. J.Franco, J.Reynor N-7 (12+)
Tą dieną, pakeitusią įvaikinto dvylikamečio Ilajaus gyvenimą, apleistame pastate paauglys rado kelis negyvus kūnus keistomis uniformomis ir dar keistesniais, akivaizdžiai nežemiškos kilmės ginklais. Neatsispyręs pagundai, berniukas vieną ginklą pasiėmė. Kai paaiškėja, kad vietiniam nusikaltėliui Teilorui Ilajaus brolis Džimis skolingas 50 tūkst. dolerių, kuriuos Teiloras pasiryžęs pasiimti, nevengdamas jokių priemonių. Negalėdamas ramiai stebėti, kaip grasinama jo broliui, Ilajus panaudoja surastą ginklą. O tada juos ima gaudyti nusikaltėliai, FTB pareigūnai, o svarbiausia – padarai, kuriems priklauso galingasis ginklas. 
14:35 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
16:00 „Riteris su puse“ (1 1/2 Ritter). Komedija 2008 m. Vokietija. Vaid. T.Schwaiger, R.Kavanian N-7 (12+)
Riteris Lancė garsėja savo narsa ir beprotiškais žygiais. Tačiau šlovę jis dalinasi perpus su nuolankiu savo palydovu Erdaliu. Tiesa, iš jo nekoks karžygys, jam daug geriau sekasi malti liežuviu. Dabar bičiulių laukia pavojinga užduotis - atrasti kaip į vandenį dingusią princesę Hercelindą. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:40 Ūkininkas Jurgis (3). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Tai žaismingas edukacinių laidų ciklas, pirmiausiai, skirtas jaunimu ir ne tik. Jų požiūrio į vartojimo įpročius, gamtos apsaugą ir klimato kaitą formavimui. Jurgis – personažas, kurį įkūnija aktorius Darius Auželis. Jis labai nori būti ūkininku ir sukurti savo svajonių ūkį, kuris negriautų žmogaus ir gamtos harmoningo ryšio – tik dar nėra apsisprendęs ir nežino kaip tas ūkis turėtų atrodyti. 
20:10 Čekutis kalbina. Pokalbių laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
22:15 „Kuždesių sala“ (Shutter Island). Mistinis trileris 2010 m. JAV. Vaid. L.DiCaprio, M.Ruffalo N-14 (12+)
Filmų „Niujorko gaujos“, „Aviatorius“ bei „Infiltruoti“ duetas - režisierius Martin Scorcese bei aktorius Leonardo DiCaprio - šįkart pristato šiurpulingą trilerį, alsuojantį nežinomybe bei nenuspėjamais istorijos posūkiais. 1954-ieji. Teismo pareigūnas Tedis Danielsas atvyksta į atokią Kuždesių salą tirti bylą moters, dingusios iš ligoninės nusikaltėliams su psichine negalia. Atskleisdamas vis daugiau šokiruojančių ir siaubą keliančių faktų, Tedis suvokia, kad yra vietų, kurios tiesiog neleidžia ištrūkti. 
00:30 „Programa“ (The Program). Sporto drama 2015 m. D.Britanija. Vaid. B.Foster N-14 (12+)
Airis, sporto žurnalistas, įsitikinęs, kad Lance’ui Armstrong‘ui skinti pergales „Tour de France“ lenktynėse padeda uždrausti preparatai. Vedamas savo įsitikinimų jis pradeda įrodymų paieškas. Ar žurnalistui pavyks atskleisti Armstrong‘o apgaulę? Visi atsakymai, tikrais faktais paremtoje dramoje – „Programa“. 
02:10 „Midvėjaus mūšis“ (Midway). Istorinė drama 2019 m. JAV. Vaid. W.Harrelson, D.Quaid N-7 (12+)
Midvėjaus jūrų mūšis, įvykęs 1942 m. birželio 4-7 dienomis Ramiame vandenyne, istorikų laikomas vienu svarbiausių momentų, nulėmusių Sąjungininkų pergalę Antrajame pasauliniame kare. Praėjus pusmečiui nuo Perl Harboro užpuolimo, Japonijos jūrų laivynas smogė JAV pajėgoms Midvėjaus atole. Ko japonai nežinojo – kad amerikiečiai, iššifravę japonų pranešimus, juos įviliojo į pasalą. Keturias dienas trukusio mūšio metu buvo subombarduoti ir nuskandinti geriausi Japonijos kariniai laivai, žuvo daugiau nei 4000 elitinių japonų karių. Po šio smūgio Japonijos jūrų pajėgos taip ir nesugebėjo atsigauti. 
04:25 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:50 Muzikos ekspresas (12+)