Здравствуйте, Гость!
23 апреля, 11:17

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
05 марта, воскресенье 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:15 Praeities žvalgas (5/3). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
11:40 ATM postas. Muzikinė laida (12+)
12:10 Lietuvos mokslininkai (5). Laidų ciklas 2021 m. (12+)
12:35 „Meilės punšas“ (Love Punch). Komedija 2013 m. Prancūzija. Vaid. P.Brosnan, E.Thompson N-7 (12+)
Ričardas Džounsas jau buvo pasirengęs pradėti pensininko gyvenimą. Sėkmingai pardavęs savo sukurtą firmą ir jau ketino iškilmingai užverti biuro duris, kai paaiškėjo, kad firmos pirkimo procesas tebuvo didžiulė apgaulė. Rezultate – nei firmos, nei pinigų. Buvę sutuoktiniai Ričardas ir Keitė išvyksta į Kanus, Jų planas - pavogti piršlybų deimantą iš juos apgavusio finansininko. Ar šie planai taps realybe? 
14:05 Andy Ray pokalbiai (2/11) (12+)
Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomenėje glūdi nesuskaičiuojama galybė įdomių istorijų ir patirčių – jų tiek, kiek ir žmonių. Kad jų gyvenimai yra įdomus ne mažiau už pasaulinio garso žvaigždes, atskleidžia savanoriška tautiečių iniciatyva – internetinis pokalbių kanalas „Andy Ray pokalbiai” (Andy Ray Talks). Herojų toli ieškoti nereikia – jie čia, tarp mūsų, sako Andy, vienas iš kanalo autorių. 
14:50 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
15:50 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
16:50 „Galingieji reindžeriai“ (Power Rangers). Fantastinis f. 2017 m. JAV. Vaid. E.Banks, B.Hader N-7 (12+)
Kimberli, Trini, Džeisonas, Bilis ir Zakas – penki paprasti vieno miestelio paaugliai, netgi nepažįstantys vienas kito. Tačiau vieną dieną keisti atsitiktinumai juos suveda - visi penki vienu metu atsiduria paslaptingame apleistos šachtos tunelyje, kur vyksta protu nesuvokiami dalykai. Kad ir kaip atrodytų neįmanoma patikėti, penki jaunuoliai netrukus pastebi įgiję supergalių: antžmogišką jėgą, greitį, minties aštrumą. Taip gimsta legendinis penketukas - „Galingieji reidžeriai“: Raudonasis reindžeris – Džeisonas, Juodasis reindžeris - Zakas, Geltonoji reindžerė – Trini, Mėlynasis reinžeris Bilis ir Rausvoji reinžerė – Kimberli. Tačiau ši transformacija - tik nuotykių pradžia, nes kartu pabunda ir 65 milijonus metų snaudę blogio jėgos, kurių galutinis tikslas- žmonijos sunaikinimas. Vienintelis šansas išgelbėti mūsų civilizaciją – šiems naujiesiems superherojams susivienyti ir kartu stoti į lemiamą kovą. 
18:50 Vanagai. Aktualijų laida. Ved. R.Janutienė ir V.Vasiliauskas (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
20:25 „Nerve: drąsos žaidimas“ (Nerve). Veiksmo f. 2016 m. JAV. Vaid. D.Franco N-7 (12+)
Per pasaulį kaip cunamio banga ritasi naujas žaidimas „Nerve“. Nori pamatyti, kaip eiliniai žmonės daro pačius neįtikinamiausius ir beprotiškiausius dalykus? Atsisiųsk programėlę, prisiregistruok ir tapk žiūrovu. Užsikabinai? Išbandyk pats – tapk žaidėju! Kiekviena žaidimo užduotis įvertinta skirtinga pinigų suma. Kas juos sumoka? Kas laukia žaidėjų? 
22:00 „Amerikietis žudikas“ (American Assassin). Trileris 2017 m. JAV. Vaid. M.Keaton, D.O'Brien N-14 (12+)
23-ejų metų Mičo gyvenimas nelepino. Vos 14-os jis liko našlaitis, tragiškoje automobilių avarijoje žuvus abiems tėvams. Dabar likimas smogė vėl: teroristinės atakos metu nušaunama jo sužadėtinė. Sielvartaujantį ir keršto kupiną vaikiną priglobia CŽV. Juo besirūpinanti operatyvininkė suveda vaikiną su Šaltojo Karo veteranu, vienu geriausių CŽV agentų Stenu. Pastebėjus didžiulį vaikino talentą ir milžinišką motyvaciją, Mičas imamas ruošti specialiosioms operacijoms. Svarbiausia Steno užduotis – suvaldyti beatodairišką Mičo keršto troškimą ir nukreipti jį tinkama linkme. 
23:50 „Švarus sunaikinimas“ (Good Kill). Trileris 2014 m. JAV. Vaid. E.Hawke, J.Jones N-14 (12+)
Filmas apie buvusį JAV lakūną. Jo dabartinis darbas sėdėti komandos centre karinėje bazėje Los Andžele ir valdyti bepiločius lėktuvus iš kito pasaulio krašto. Jis kiekvieną dieną kariauja su teroristais ir naikina talibus. Kartą per įprastą operaciją aukomis tapo prabėgantys vaikai. Po to įvykio herojus vis galvojo, ar teisingam jis gyvenimo kely... 
01:30 „Kuždesių sala“ (Shutter Island). Mistinis trileris 2010 m. JAV. Vaid. L.DiCaprio, M.Ruffalo N-14 (12+)
Filmų „Niujorko gaujos“, „Aviatorius“ bei „Infiltruoti“ duetas - režisierius Martin Scorcese bei aktorius Leonardo DiCaprio - šįkart pristato šiurpulingą trilerį, alsuojantį nežinomybe bei nenuspėjamais istorijos posūkiais. 1954-ieji. Teismo pareigūnas Tedis Danielsas atvyksta į atokią Kuždesių salą tirti bylą moters, dingusios iš ligoninės nusikaltėliams su psichine negalia. Atskleisdamas vis daugiau šokiruojančių ir siaubą keliančių faktų, Tedis suvokia, kad yra vietų, kurios tiesiog neleidžia ištrūkti. 
03:45 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:10 Muzikos ekspresas (12+)