Здравствуйте, Гость!
24 апреля, 09:26

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
02 марта, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Riteris su puse“ (1 1/2 Ritter). Komedija 2008 m. Vokietija. Vaid. T.Schwaiger, R.Kavanian N-7 (12+)
Riteris Lancė garsėja savo narsa ir beprotiškais žygiais. Tačiau šlovę jis dalinasi perpus su nuolankiu savo palydovu Erdaliu. Tiesa, iš jo nekoks karžygys, jam daug geriau sekasi malti liežuviu. Dabar bičiulių laukia pavojinga užduotis - atrasti kaip į vandenį dingusią princesę Hercelindą. 
12:50 LDK giminės. Tiškevičiai. Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Tiškevičių giminėje iškilo net 9 vaivados, 2 vyskupai, 3 lauko etmonai, 3 kaštelionai, 3 iždininkai, 4 didieji maršalkos.Tiškevičių Logoisko šaką prie Minsko įkūrė ir pirmasis grafo titulą 1569 m. gavo Tiškos sūnus Vasilijus. Tiškevičių giminėje susiformavo net keletas ryškių šakų ir linijų, kurios vėliau paplito po visą LDK teritoriją. XIX a. pabaigoje XX a. pradžioje turtų nestokoję Tiškevičiai jau ne tik dvarus statėsi – rūpinosi ir pramonės plėtra, socialiniais reikalais, daug prisidėjo prie vietos bendruomenių plėtros. 
13:15 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
13:45 „Galingieji reindžeriai“ (Power Rangers). Fantastinis f. 2017 m. JAV. Vaid. E.Banks, B.Hader N-7 (12+)
Kimberli, Trini, Džeisonas, Bilis ir Zakas – penki paprasti vieno miestelio paaugliai, netgi nepažįstantys vienas kito. Tačiau vieną dieną keisti atsitiktinumai juos suveda - visi penki vienu metu atsiduria paslaptingame apleistos šachtos tunelyje, kur vyksta protu nesuvokiami dalykai. Kad ir kaip atrodytų neįmanoma patikėti, penki jaunuoliai netrukus pastebi įgiję supergalių: antžmogišką jėgą, greitį, minties aštrumą. Taip gimsta legendinis penketukas - „Galingieji reidžeriai“: Raudonasis reindžeris – Džeisonas, Juodasis reindžeris - Zakas, Geltonoji reindžerė – Trini, Mėlynasis reinžeris Bilis ir Rausvoji reinžerė – Kimberli. Tačiau ši transformacija - tik nuotykių pradžia, nes kartu pabunda ir 65 milijonus metų snaudę blogio jėgos, kurių galutinis tikslas- žmonijos sunaikinimas. Vienintelis šansas išgelbėti mūsų civilizaciją – šiems naujiesiems superherojams susivienyti ir kartu stoti į lemiamą kovą. 
15:45 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
16:45 Teisingumo registras (k.) (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Čekutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 OpTV. Pokalbių laida (1) (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 OpTV. Pokalbių laida (2) (12+)
22:15 „Programa“ (The Program). Sporto drama 2015 m. D.Britanija. Vaid. B.Foster N-14 (12+)
Airis, sporto žurnalistas, įsitikinęs, kad Lance’ui Armstrong‘ui skinti pergales „Tour de France“ lenktynėse padeda uždrausti preparatai. Vedamas savo įsitikinimų jis pradeda įrodymų paieškas. Ar žurnalistui pavyks atskleisti Armstrong‘o apgaulę? Visi atsakymai, tikrais faktais paremtoje dramoje – „Programa“. 
00:00 „Midvėjaus mūšis“ (Midway). Istorinė drama 2019 m. JAV. Vaid. W.Harrelson, D.Quaid N-7 (12+)
Midvėjaus jūrų mūšis, įvykęs 1942 m. birželio 4-7 dienomis Ramiame vandenyne, istorikų laikomas vienu svarbiausių momentų, nulėmusių Sąjungininkų pergalę Antrajame pasauliniame kare. Praėjus pusmečiui nuo Perl Harboro užpuolimo, Japonijos jūrų laivynas smogė JAV pajėgoms Midvėjaus atole. Ko japonai nežinojo – kad amerikiečiai, iššifravę japonų pranešimus, juos įviliojo į pasalą. Keturias dienas trukusio mūšio metu buvo subombarduoti ir nuskandinti geriausi Japonijos kariniai laivai, žuvo daugiau nei 4000 elitinių japonų karių. Po šio smūgio Japonijos jūrų pajėgos taip ir nesugebėjo atsigauti. 
02:15 1863 metų sukilimas (3). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
02:45 „Kol dar neatėjo audra“ (Adrift). Nuotykių drama 2018 m. JAV. Vaid. Sh.Woodley, S.Claflin N-7 (12+)
Banglentininkė Tamė ir jūreivis Ričardas susipažino 1983-ųjų vasarą Prancūzijos Polinezijos saloje Taityje – Ramiojo vandenyno pietuose esančiame vandens ir nuotykių mėgėjų rojuje. Jaunuoliai iš karto krito vienas kitam į akį, o netrukus nutarė kartu leistis į gyvenimo kelionę: Ričardo jachta nuplaukti į Kaliforniją, esančią už daugiau nei 6000 kilometrų. Spalio mėnesį, artėjant vasarai Pietų pusrutulyje, įsimylėjėliai pakėlė bures. Tačiau jie net nenutuokė, kad plaukia tiesiai į besiformuojantį uraganą „Reimondas“, tais metais tapusį vienu galingiausių uraganų istorijoje. 
04:20 Muzikos ekspresas (12+)