Здравствуйте, Гость!
24 апреля, 03:45

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
06 марта, понедельник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Andy Ray pokalbiai (2/11) (12+)
Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomenėje glūdi nesuskaičiuojama galybė įdomių istorijų ir patirčių – jų tiek, kiek ir žmonių. Kad jų gyvenimai yra įdomus ne mažiau už pasaulinio garso žvaigždes, atskleidžia savanoriška tautiečių iniciatyva – internetinis pokalbių kanalas „Andy Ray pokalbiai” (Andy Ray Talks). Herojų toli ieškoti nereikia – jie čia, tarp mūsų, sako Andy, vienas iš kanalo autorių. 
10:45 „Nelaisvėje“ (Captive State). Fantastinis veiksmo f. 2019 m. JAV. Vaid. J.Goodman, V.Farmiga N-7 (12+)
Praėjus dešimčiai metų po ateivių invazijos, Čikagos gyventojai turi nuspręsti - sukilti prieš įsibrovėlius ar toliau gyventi okupacijoje. Sekdamas jaunų sukilėlių planus nuversti ateivių režimą, filmas atskleidžia abi konfikto puses - kovotojų už laisvę ir žmonių, bandančių bet kokia kaina jiems sutrukdyti. 
12:30 Vanagai. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
14:00 „Nerve: drąsos žaidimas“ (Nerve). Veiksmo f. 2016 m. JAV. Vaid. D.Franco N-7 (12+)
Per pasaulį kaip cunamio banga ritasi naujas žaidimas „Nerve“. Nori pamatyti, kaip eiliniai žmonės daro pačius neįtikinamiausius ir beprotiškiausius dalykus? Atsisiųsk programėlę, prisiregistruok ir tapk žiūrovu. Užsikabinai? Išbandyk pats – tapk žaidėju! Kiekviena žaidimo užduotis įvertinta skirtinga pinigų suma. Kas juos sumoka? Kas laukia žaidėjų? 
15:35 Lietuvos mokslininkai (5). Laidų ciklas 2021 m. (12+)
Nepaprastas ir sudėtingas šalies mokslo pasaulis dokumentinių filmų cikle. Astrofizikas ir bioelektronikas, chemikas ir genetikė, archeologas ir knygotyrininkas... 
16:00 „Galingieji reindžeriai“ (Power Rangers). Fantastinis f. 2017 m. JAV. Vaid. E.Banks, B.Hader N-7 (12+)
Kimberli, Trini, Džeisonas, Bilis ir Zakas – penki paprasti vieno miestelio paaugliai, netgi nepažįstantys vienas kito. Tačiau vieną dieną keisti atsitiktinumai juos suveda - visi penki vienu metu atsiduria paslaptingame apleistos šachtos tunelyje, kur vyksta protu nesuvokiami dalykai. Kad ir kaip atrodytų neįmanoma patikėti, penki jaunuoliai netrukus pastebi įgiję supergalių: antžmogišką jėgą, greitį, minties aštrumą. Taip gimsta legendinis penketukas - „Galingieji reidžeriai“: Raudonasis reindžeris – Džeisonas, Juodasis reindžeris - Zakas, Geltonoji reindžerė – Trini, Mėlynasis reinžeris Bilis ir Rausvoji reinžerė – Kimberli. Tačiau ši transformacija - tik nuotykių pradžia, nes kartu pabunda ir 65 milijonus metų snaudę blogio jėgos, kurių galutinis tikslas- žmonijos sunaikinimas. Vienintelis šansas išgelbėti mūsų civilizaciją – šiems naujiesiems superherojams susivienyti ir kartu stoti į lemiamą kovą. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 Praeities žvalgas (5/3). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
19:35 1863 metų sukilimas (4). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 LDK giminės. Goštautai. Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Goštautai – viena įtakingiausių lietuvių kilmės LDK didikų giminė, kuri nuosekliai siekė Lietuvos savarankiškumo didžiojoje Europos politikoje, savo veiksmais ją įgyvendino. Pirmasis išgarsėjo Goštautas, 1364 m. Veliuonos pilyje žuvęs nuo kryžiuočių rankos. Šis pasakojimas apie giminę, kuriai likimas lėmė trumpą, bet ryškią istoriją. Vos šešios kartos vyrų ir moterų nuo XV iki XVI a. vidurio – tokia istoriniuose šaltiniuose Goštautų giminės geneologija. Įdomiausia tai, kad ši seniausiai išmirusi giminė paliko ne tik atmintį apie svarbius savo giminės atstovus, iki šių dienų išlikę su jais susiję įspūdingi paveldo ženklai. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
22:15 „2 dienos Niujorke“ (2 Days In New York). Komedija 2012 m. Prancūzija. Vaid. J.Delpy, C.Rock N-14 (12+)
Ir ko tik gyvenime nenutinka! Kaip ir šioje kelerius metus trukusioje svajingos meilės istorijoje. Liko tik sūnus Lulu ir daugiau jokių gražių prisiminimų. „2 dienos Niujorke“ prancūzų komedija su beprotiškais personažais, šiek tiek nepadoriu humoru bei nesusipratimų lavina, kurią diktuoja dvi skirtingos kultūros. 
23:50 OpTV. Pokalbių laida (12+)
00:50 OpTV (k.) (12+)
01:40 „Švarus sunaikinimas“ (Good Kill). Trileris 2014 m. JAV. Vaid. E.Hawke, J.Jones N-14 (12+)
Filmas apie buvusį JAV lakūną. Jo dabartinis darbas sėdėti komandos centre karinėje bazėje Los Andžele ir valdyti bepiločius lėktuvus iš kito pasaulio krašto. Jis kiekvieną dieną kariauja su teroristais ir naikina talibus. Kartą per įprastą operaciją aukomis tapo prabėgantys vaikai. Po to įvykio herojus vis galvojo, ar teisingam jis gyvenimo kely... 
03:20 Muzikos ekspresas (12+)