Здравствуйте, Гость!
19 апреля, 05:23

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
12 марта, воскресенье 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:30 Praeities žvalgas (5/4). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
11:55 ATM postas. Muzikinė laida (12+)
12:25 Lietuvos mokslininkai (6). Laidų ciklas 2021 m. (12+)
Nepaprastas ir sudėtingas šalies mokslo pasaulis dokumentinių filmų cikle. Astrofizikas ir bioelektronikas, chemikas ir genetikė, archeologas ir knygotyrininkas... 
12:50 „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ (Step Up: All In). Muzikinė drama 2014 m. JAV. Vaid. R.Guzman, B.Evigan N-7 (12+)
Penktoji serijos juosta „Šokis hip hopo ritmu: viskas arba nieko“ nukels žiūrovą į pramogų ir nuodėmių miestą - Las Vegasą. Šokių trupės iš viso pasaulio suvažiuos čia, kad susigrumtų žūtbūtiniame mūšyje ir išsiaiškintų, kuri iš jų stipriausia. Jų laukia sunkus mūšis, kurio baigtis gali išpildyti arba sužlugdyti dalyvių svajones bei net nulemti karjerą. 
14:40 Atspindžiai. Diskusijų laida (k.) (12+)
15:30 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
16:30 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
17:30 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:45 Vanagai. Aktualijų laida. Ved. R.Janutienė ir V.Vasiliauskas (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
20:15 „Non-stop“ (Non-stop). Trileris 2014 m. D.Britanija. Vaid. L.Neeson, J.Moore N-7 (12+)
Kai oro maršalas Bilis Marksas pakyla lėktuvu eiliniam skrydžiui, jo telefone suskamba pranešimas, kad kas 20 minučių bus nužudytas vienas lėktuvo keleivis, kol į slaptą banko sąskaitą nebus pervesta 150 milijonų dolerių. Specialiosios tarnybos išsiaiškina, jog ta banko sąskaita atidaryta būtent Bilio Markso vardu? Lėktuve aptikus bombą, visi įkalčiai griūna ant Bilio. Ar keblioje situacijoje galios oro maršalo garbės žodis? 
22:00 „Mačetė“ (Machete). Veiksmo trileris 2010 m. JAV. Vaid. D.Trejo, J.Alba N-14 (12+)
Buvęs aukštos kvalifikacijos federalinis agentas Machete keliauja po Teksaso miestus ieškodamas darbo, kol sulaukia itin pelningo pasiūlymo iš verslininko Mak Laflino - nužudyti korumpuotą senatorių. Tačiau nusitaikęs į taikinį, pats gauna kulką į petį. Atrodo, kažkas bus jį „pakišęs".Sunkiai išgyvenęs po sužeidimo, Machete imasi keršto, pasitelkdamas į pagalbą brolį ir draugę Luz, kurios patraukli išvaizda ir moteriškas švelnumas slepia pražūtingą ranką.Jei ir jūs planuojat samdytis Mačetę, pašalinti blogus vyrukus, pirma įsitikinkit, kad blogi vyrukai esat ne jūs patys! 
23:45 „Tuk tuk“ (Knock Knock). Trileris 2015 m. JAV. Vaid. K.Reeves, A.de Armas N-14 (12+)
Evanas Weberis yra sėkmingas architektas, laimingai vedęs mylimą moterį ir turintis du vaikus. Paprastai laisvalaikį leidžiantis su šeima, vieną savaitgalį jis priverstas praleisti seniai planuotą išvyką prie jūros dėl netikėtai atsiradusio darbinio užsakymo. Žmonai ir vaikams išvykus, vakare vyras sulaukia netikėtų svečių. Permirkę nuo šėlstančios audros, už durų stovi dvi išskirtinio grožio moterys. Išklausęs jų bėdas, Evanas sutinka padėti ir įsileidžia merginas, kad šios galėtų sušilti ir pasinaudoti telefonu. Deja, vyras nesugeba atsilaikyti prieš merginų kerus ir viešnios pasinaudoja ne tik telefonu. 
01:20 „Mano tobulas gangsteris“ (Mr. Right). Veiksmo komedija 2015 m. JAV. Vaid. S.Rockwell, A.Kendrick, T.Roth N-14 (12+)
Puikūs aktoriai Semas Rokvelas ir Ana Kendrik susitinka veiksmo komedijoje, kurioje gangsterių temą puikiai papildo ir meilės istorija. Kai Martą išduoda vaikinas, netikėtai ji sutinka žavų nepažįstamąjį vardu Frensis – tiesiog misterį Tobulybę, bet iš tiesų jis yra samdomas žudikas. Tiesa visai netradicinis - žudo tik tuos, kurie užsakinėja žmogžudystes. 
02:55 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:20 Muzikos ekspresas (12+)