Здравствуйте, Гость!
02 мая, 11:54

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
09 марта, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Galingieji reindžeriai“ (Power Rangers). Fantastinis f. 2017 m. JAV. Vaid. E.Banks, B.Hader N-7 (12+)
Kimberli, Trini, Džeisonas, Bilis ir Zakas – penki paprasti vieno miestelio paaugliai, netgi nepažįstantys vienas kito. Tačiau vieną dieną keisti atsitiktinumai juos suveda - visi penki vienu metu atsiduria paslaptingame apleistos šachtos tunelyje, kur vyksta protu nesuvokiami dalykai. Kad ir kaip atrodytų neįmanoma patikėti, penki jaunuoliai netrukus pastebi įgiję supergalių: antžmogišką jėgą, greitį, minties aštrumą. Taip gimsta legendinis penketukas - „Galingieji reidžeriai“: Raudonasis reindžeris – Džeisonas, Juodasis reindžeris - Zakas, Geltonoji reindžerė – Trini, Mėlynasis reinžeris Bilis ir Rausvoji reinžerė – Kimberli. Tačiau ši transformacija - tik nuotykių pradžia, nes kartu pabunda ir 65 milijonus metų snaudę blogio jėgos, kurių galutinis tikslas- žmonijos sunaikinimas. Vienintelis šansas išgelbėti mūsų civilizaciją – šiems naujiesiems superherojams susivienyti ir kartu stoti į lemiamą kovą. 
13:00 Atspindžiai. Diskusijų laida (k.) (12+)
13:55 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
14:25 „Meilės punšas“ (Love Punch). Komedija 2013 m. Prancūzija. Vaid. P.Brosnan, E.Thompson N-7 (12+)
Ričardas Džounsas jau buvo pasirengęs pradėti pensininko gyvenimą. Sėkmingai pardavęs savo sukurtą firmą ir jau ketino iškilmingai užverti biuro duris, kai paaiškėjo, kad firmos pirkimo procesas tebuvo didžiulė apgaulė. Rezultate – nei firmos, nei pinigų. Buvę sutuoktiniai Ričardas ir Keitė išvyksta į Kanus, Jų planas - pavogti piršlybų deimantą iš juos apgavusio finansininko. Ar šie planai taps realybe? 
16:00 Andy Ray pokalbiai (2/11) (12+)
Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomenėje glūdi nesuskaičiuojama galybė įdomių istorijų ir patirčių – jų tiek, kiek ir žmonių. Kad jų gyvenimai yra įdomus ne mažiau už pasaulinio garso žvaigždes, atskleidžia savanoriška tautiečių iniciatyva – internetinis pokalbių kanalas „Andy Ray pokalbiai” (Andy Ray Talks). Herojų toli ieškoti nereikia – jie čia, tarp mūsų, sako Andy, vienas iš kanalo autorių. 
16:45 Teisingumo registras (k.) (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
17:55 Žinios (12+)
18:10 OpTV (k.) (12+)
19:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (1) (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (2) (12+)
22:15 „Sumokėti vaiduokliui“ (Pay the Ghost). Mistinis trileris 2015 m. JAV. Vaid. N.Cage N-14 (12+)
Praėjus metams po to, kai Helouvino karnavalo metu dingo jo sūnus, profesorius Maikas Laufordas vis dar yra kamuojamas keistų vaizdinių ir sulaukia siaubingų, nepaaiškinamų ir nesuprantamų žinučių. Todėl kartu su žmona Kristen bando padaryti viską, kad iššifruotų gaunamas žinutes ir surastų savo keistomis bei paranormaliomis aplinkybėmis dingusį sūnų. Tačiau tai darydami jie nenorom atskleidžia kraupią legendą, kuri atsisako tūnoti praeityje. 
23:50 „Medžiotojo malda“ (Hunter's Prayer). Veiksmo drama 2017 m. JAV. Vaid. S.Worthington N-14 (12+)
Samdomas žudikas Styvenas Lukas gauna kontraktą nužudyti jauną merginą Elą. Tačiau užsakytai žmogžudystei nepavykus prasideda katės ir pelės žaidimas, kurio metu tiek samdomas žudikas, tiek jo auka patys tampa persekiojamaisiais. Kaip jiems seksis išsisukti nuo mirties gniaužtų? 
01:20 1863 metų sukilimas (4). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
01:50 „2 dienos Niujorke“ (2 Days In New York). Komedija 2012 m. Prancūzija. Vaid. J.Delpy, C.Rock N-14 (12+)
Ir ko tik gyvenime nenutinka! Kaip ir šioje kelerius metus trukusioje svajingos meilės istorijoje. Liko tik sūnus Lulu ir daugiau jokių gražių prisiminimų. „2 dienos Niujorke“ prancūzų komedija su beprotiškais personažais, šiek tiek nepadoriu humoru bei nesusipratimų lavina, kurią diktuoja dvi skirtingos kultūros. 
03:25 Muzikos ekspresas (12+)