Здравствуйте, Гость!
02 мая, 02:58

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
10 марта, пятница 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Nerve: drąsos žaidimas“ (Nerve). Veiksmo f. 2016 m. JAV. Vaid. D.Franco N-7 (12+)
Per pasaulį kaip cunamio banga ritasi naujas žaidimas „Nerve“. Nori pamatyti, kaip eiliniai žmonės daro pačius neįtikinamiausius ir beprotiškiausius dalykus? Atsisiųsk programėlę, prisiregistruok ir tapk žiūrovu. Užsikabinai? Išbandyk pats – tapk žaidėju! Kiekviena žaidimo užduotis įvertinta skirtinga pinigų suma. Kas juos sumoka? Kas laukia žaidėjų? 
12:35 Techninė profilaktika (12+)
12:50 „Nelaisvėje“ (Captive State). Fantastinis veiksmo f. 2019 m. JAV. Vaid. J.Goodman, V.Farmiga N-7 (12+)
Praėjus dešimčiai metų po ateivių invazijos, Čikagos gyventojai turi nuspręsti - sukilti prieš įsibrovėlius ar toliau gyventi okupacijoje. Sekdamas jaunų sukilėlių planus nuversti ateivių režimą, filmas atskleidžia abi konfikto puses - kovotojų už laisvę ir žmonių, bandančių bet kokia kaina jiems sutrukdyti. 
14:35 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
16:20 „Meilės punšas“ (Love Punch). Komedija 2013 m. Prancūzija. Vaid. P.Brosnan, E.Thompson N-7 (12+)
Ričardas Džounsas jau buvo pasirengęs pradėti pensininko gyvenimą. Sėkmingai pardavęs savo sukurtą firmą ir jau ketino iškilmingai užverti biuro duris, kai paaiškėjo, kad firmos pirkimo procesas tebuvo didžiulė apgaulė. Rezultate – nei firmos, nei pinigų. Buvę sutuoktiniai Ričardas ir Keitė išvyksta į Kanus, Jų planas - pavogti piršlybų deimantą iš juos apgavusio finansininko. Ar šie planai taps realybe? 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:40 Ūkininkas Jurgis (4). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Tai žaismingas edukacinių laidų ciklas, pirmiausiai, skirtas jaunimu ir ne tik. Jų požiūrio į vartojimo įpročius, gamtos apsaugą ir klimato kaitą formavimui. Jurgis – personažas, kurį įkūnija aktorius Darius Auželis. Jis labai nori būti ūkininku ir sukurti savo svajonių ūkį, kuris negriautų žmogaus ir gamtos harmoningo ryšio – tik dar nėra apsisprendęs ir nežino kaip tas ūkis turėtų atrodyti. 
20:10 OpTV (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
22:15 „Mano tobulas gangsteris“ (Mr. Right). Veiksmo komedija 2015 m. JAV. Vaid. S.Rockwell, A.Kendrick, T.Roth N-14 (12+)
Puikūs aktoriai Semas Rokvelas ir Ana Kendrik susitinka veiksmo komedijoje, kurioje gangsterių temą puikiai papildo ir meilės istorija. Kai Martą išduoda vaikinas, netikėtai ji sutinka žavų nepažįstamąjį vardu Frensis – tiesiog misterį Tobulybę, bet iš tiesų jis yra samdomas žudikas. Tiesa visai netradicinis - žudo tik tuos, kurie užsakinėja žmogžudystes. 
23:50 „Sumokėti vaiduokliui“ (Pay the Ghost). Mistinis trileris 2015 m. JAV. Vaid. N.Cage N-14 (12+)
Praėjus metams po to, kai Helouvino karnavalo metu dingo jo sūnus, profesorius Maikas Laufordas vis dar yra kamuojamas keistų vaizdinių ir sulaukia siaubingų, nepaaiškinamų ir nesuprantamų žinučių. Todėl kartu su žmona Kristen bando padaryti viską, kad iššifruotų gaunamas žinutes ir surastų savo keistomis bei paranormaliomis aplinkybėmis dingusį sūnų. Tačiau tai darydami jie nenorom atskleidžia kraupią legendą, kuri atsisako tūnoti praeityje. 
01:25 „Medžiotojo malda“ (Hunter's Prayer). Veiksmo drama 2017 m. JAV. Vaid. S.Worthington N-14 (12+)
Samdomas žudikas Styvenas Lukas gauna kontraktą nužudyti jauną merginą Elą. Tačiau užsakytai žmogžudystei nepavykus prasideda katės ir pelės žaidimas, kurio metu tiek samdomas žudikas, tiek jo auka patys tampa persekiojamaisiais. Kaip jiems seksis išsisukti nuo mirties gniaužtų? 
02:55 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:20 Muzikos ekspresas (12+)