Здравствуйте, Гость!
02 мая, 09:25

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
11 марта, суббота 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:40 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
12:05 Ūkininkas Jurgis (4). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Tai žaismingas edukacinių laidų ciklas, pirmiausiai, skirtas jaunimu ir ne tik. Jų požiūrio į vartojimo įpročius, gamtos apsaugą ir klimato kaitą formavimui. Jurgis – personažas, kurį įkūnija aktorius Darius Auželis. Jis labai nori būti ūkininku ir sukurti savo svajonių ūkį, kuris negriautų žmogaus ir gamtos harmoningo ryšio – tik dar nėra apsisprendęs ir nežino kaip tas ūkis turėtų atrodyti. 
12:35 LDK giminės. Goštautai. Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Goštautai – viena įtakingiausių lietuvių kilmės LDK didikų giminė, kuri nuosekliai siekė Lietuvos savarankiškumo didžiojoje Europos politikoje, savo veiksmais ją įgyvendino. Pirmasis išgarsėjo Goštautas, 1364 m. Veliuonos pilyje žuvęs nuo kryžiuočių rankos. Šis pasakojimas apie giminę, kuriai likimas lėmė trumpą, bet ryškią istoriją. Vos šešios kartos vyrų ir moterų nuo XV iki XVI a. vidurio – tokia istoriniuose šaltiniuose Goštautų giminės geneologija. Įdomiausia tai, kad ši seniausiai išmirusi giminė paliko ne tik atmintį apie svarbius savo giminės atstovus, iki šių dienų išlikę su jais susiję įspūdingi paveldo ženklai. 
13:00 1863 metų sukilimas (4). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
13:30 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:55 Autopilotas. Laida apie automobilius. Ved. R.Fetingis (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
14:20 „Non-stop“ (Non-stop). Trileris 2014 m. D.Britanija. Vaid. L.Neeson, J.Moore N-7 103‘ (12+)
Kai oro maršalas Bilis Marksas pakyla lėktuvu eiliniam skrydžiui, jo telefone suskamba pranešimas, kad kas 20 minučių bus nužudytas vienas lėktuvo keleivis, kol į slaptą banko sąskaitą nebus pervesta 150 milijonų dolerių. Specialiosios tarnybos išsiaiškina, jog ta banko sąskaita atidaryta būtent Bilio Markso vardu? Lėktuve aptikus bombą, visi įkalčiai griūna ant Bilio. Ar keblioje situacijoje galios oro maršalo garbės žodis? 
16:05 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:35 Teisingumo registras. Ved. V.Vasiliauskas (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
18:45 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:45 Verslo požiūris. Pokalbių laida (12+)
Lietuva ir pasaulis verslo akimis, verslumo skatinimas, valdžios ir visuomenės požiūrio keitimas - nuomonės ir įžvalgos iš Lietuvos verslininkų ir savo srities profesionalų. 
20:10 „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ (Step Up: All In). Muzikinė drama 2014 m. JAV. Vaid. R.Guzman, B.Evigan N-7 (12+)
Penktoji serijos juosta „Šokis hip hopo ritmu: viskas arba nieko“ nukels žiūrovą į pramogų ir nuodėmių miestą - Las Vegasą. Šokių trupės iš viso pasaulio suvažiuos čia, kad susigrumtų žūtbūtiniame mūšyje ir išsiaiškintų, kuri iš jų stipriausia. Jų laukia sunkus mūšis, kurio baigtis gali išpildyti arba sužlugdyti dalyvių svajones bei net nulemti karjerą. 
22:00 „Tuk tuk“ (Knock Knock). Trileris 2015 m. JAV. Vaid. K.Reeves, A.de Armas N-14 (12+)
Evanas Weberis yra sėkmingas architektas, laimingai vedęs mylimą moterį ir turintis du vaikus. Paprastai laisvalaikį leidžiantis su šeima, vieną savaitgalį jis priverstas praleisti seniai planuotą išvyką prie jūros dėl netikėtai atsiradusio darbinio užsakymo. Žmonai ir vaikams išvykus, vakare vyras sulaukia netikėtų svečių. Permirkę nuo šėlstančios audros, už durų stovi dvi išskirtinio grožio moterys. Išklausęs jų bėdas, Evanas sutinka padėti ir įsileidžia merginas, kad šios galėtų sušilti ir pasinaudoti telefonu. Deja, vyras nesugeba atsilaikyti prieš merginų kerus ir viešnios pasinaudoja ne tik telefonu. 
23:40 „Mano tobulas gangsteris“ (Mr. Right). Veiksmo komedija 2015 m. JAV. Vaid. S.Rockwell, A.Kendrick, T.Roth N-14 (12+)
Puikūs aktoriai Semas Rokvelas ir Ana Kendrik susitinka veiksmo komedijoje, kurioje gangsterių temą puikiai papildo ir meilės istorija. Kai Martą išduoda vaikinas, netikėtai ji sutinka žavų nepažįstamąjį vardu Frensis – tiesiog misterį Tobulybę, bet iš tiesų jis yra samdomas žudikas. Tiesa visai netradicinis - žudo tik tuos, kurie užsakinėja žmogžudystes. 
01:15 „Sumokėti vaiduokliui“ (Pay the Ghost). Mistinis trileris 2015 m. JAV. Vaid. N.Cage N-14 (12+)
Praėjus metams po to, kai Helouvino karnavalo metu dingo jo sūnus, profesorius Maikas Laufordas vis dar yra kamuojamas keistų vaizdinių ir sulaukia siaubingų, nepaaiškinamų ir nesuprantamų žinučių. Todėl kartu su žmona Kristen bando padaryti viską, kad iššifruotų gaunamas žinutes ir surastų savo keistomis bei paranormaliomis aplinkybėmis dingusį sūnų. Tačiau tai darydami jie nenorom atskleidžia kraupią legendą, kuri atsisako tūnoti praeityje. 
02:45 Gyvenu čia (7). Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Daug staigmenų, nuotaikingų kelionės akimirkų ir nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis iš paukščio skrydžio. Kūrybinė grupė TV laidose pristatys skirtingus mūsų šalies kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, įvairaus laisvalaikio galimybes, kalbins sveika gyvenimiška filosofija alsuojančius žmones ir ne tik. Savo laidose suteiks galimybę Lietuvos kraštovaizdžiu gėrėtis ir iš paukščio skrydžio. „Dažnas iš mūsų daug keliauja po svečias šalis, bet mažai tepažįsta savo kraštą. O juk mūsų Lietuvoje įdomybių apstu įvairiam skoniui ir visiems gyvenimo atvejams. 
03:10 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
03:40 Muzikos ekspresas (12+)